Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 41

Lief dagboek en lezeressen week 41

Het is het begin van de week en dan is het weer tijd voor mijn wekelijkse dagboek. Vorige week had ik een drukke en gezellige week. Ik hoefde niet zo veel te werken bij de Albert Heijn dus kon een flink inhaalslag met mijn site maken en lekker vooruit werken. Zelfs zo goed dat ik flink vooruit heb gewerkt voor deze week en volgende week, dat gebeurt mij nooit. Nu vasthouden, want de drukke decembermaand komt er aan! Kijken jullie weer mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 41

Maandag begin ik de dag met een ontzettende berg afwas. Normaal doen Danny en ik het altijd samen elke avond, maar aangezien ik niet fit was is het er niet van gekomen. Ik moet dus meteen op de blaren zitten en alles in mijn eentje opruimen…

Lief dagboek en lezeressen week 41

Ook heb ik mijn jaarlijkse controle bij de tandarts – ik ga maar één keer per jaar omdat ik nooit, maar dan ook nooit iets heb – en zoals altijd was alles weer goed.

Lief dagboek en lezeressen week 41

De tandarts heeft van die leuke plafond platen, ook boven de behandelstoelen hangen deze platen, lekker ontspannend, alsof je buiten onder de bloesem ligt, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 41

Ik had nog wat bij de Action nodig en toevallig reed ik daar langs want was onderweg naar het ziekenhuis om bij Vera langs te gaan. Alleen ik kocht iets meer dan ik dacht en nam daar ook een shoplog van op. Heel charmant met al die volle tassen door het ziekenhuis lopen, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 41

Alleen Vera was er helemaal niet! Ik heb dus gezellig 1,5 uur met haar moeder gekletst! Ze had een behandeling en kreeg blijkbaar een roesje dus moest uitslapen, daarna hebben we nog wel even kunnen kletsen. Na een half uurtje ging ik weer want Vera was erg moe. Thuis heb ik niet veel bijzonders gedaan, wat eten gemaakt en lekker op de bank gehangen.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 41

Sinds kort houd ik het Instagram kanaal van Ditverzinjeniet bij met allemaal eigen gemaakte foto’s en video’s. Ik ben dus de hele dag bezig met foto’s maken en video’s opnemen van producten die leuke effecten hebben.

Lief dagboek en lezeressen week 41

Nog meer foto’s! Deze magneetjes zijn zó leuk! Ik heb alles in huis om de fotograferen en wil alles houden, zo leuk is het, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 41

Daarna nog even snel boodschappen doen en naar de apotheek, ik moet nieuwe codeïne tabletten hebben omdat ik nog steeds niet kan slapen en functioneren van het hoesten.

Lief dagboek en lezeressen week 41

En eenmaal thuis zit mijn lieve Mila in de vensterbank, wat een plaatje is het toch! Ik krijg nog steeds veel vragen welk ras Mila is, Mila is een Brits Langhaar. Qua karakter en kenmerken exact hetzelfde als de Brits Korthaar die natuurlijk ongekend populair is, alleen deze variant heeft lang haar.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 41

Woensdag zit ik al vroeg in de trein met Elise om naar een event te gaan waar we expres niet van weten waar het over gaat. Ik heb allerlei ideeën de revue laten passeren maar ik had werkelijk geen idee waar het over ging.

Lief dagboek en lezeressen week 41

Op het station ontmoeten we ook Kelly en Sanne die gezellig mee gaan. We discussiëren vrolijk over wat het nou eigenlijk kan zijn… Uiteindelijk zitten we helemaal fout en gaat het om nieuwe shampoo’s. Deze samples staan klaar om geroken te worden. En de geur is echt super lekker, de eerste indruk was de vroegere geur van Fructis, super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 41

Het event was ook super leuk ingestoken, we moesten door een soort van wasstraat waar in verschillende stappen ons haar werd gedaan. Het zag er echt heel erg leuk uit!

Lief dagboek en lezeressen week 41

Eerst even kennis maken en het product ruiken, het ruikt zó lekker! En ik ben gek op producten die lekker ruiken!

Lief dagboek en lezeressen week 41

En dan wassen! Wel op een geïmproviseerde manier omdat hier natuurlijk geen standaard wasbakken stonden. Het product ruikt ook heerlijk met aanbrengen en je hebt alleen maar shampoo nodig voor een prachtig en zacht effect, ideaal!

Lief dagboek en lezeressen week 41

Daarna was mijn haar heerlijk zacht, voelde luchtig aan en zat heel erg mooi! Ik was zo enthousiast maar had nog steeds geen enkel idee!

Lief dagboek en lezeressen week 41

En onder deze broodjes is het stiekeme resultaat wat het nou was. Het merk lanceert een aantal nieuwe varianten die ook voor gewoon gebruik heel erg fijn en prettig kunnen zijn, je hoeft dus helemaal geen roos te hebben, maar daar later meer over!

Lief dagboek en lezeressen week 41

Na het event zijn we weer redelijk op tijd thuis dus ik kan nog lekker wat eten maken, het is wel lekker simpel met tartaartjes en krieltjes, maar ach.

Lief dagboek en lezeressen week 41

Voor wat ontspanning (en mijn neus leeg te maken) duik ik in een lekker eucalyptus zeezout bad, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 41

En ondertussen kijk ik Gossip Girl, dit is echt mijn nieuwe favoriete serie, haha! Het is natuurlijk geen hoogstaand meesterwerk, maar wel heel erg vermakelijk!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 41

Donderdag ben ik de hele dag aan het werk en maak eigenlijk helemaal geen foto’s. Alleen ’s avonds wel van dit mooie beestje. Mijn lieve Mila!

Lief dagboek en lezeressen week 41

En wederom neem ik een lekker bad met dit schattige spookje van LUSH. Het geeft je bad een hele subtiele witte kleur, ruikt heerlijk en verzorgt je lichaam met toegevoegde oliën.

Lief dagboek en lezeressen week 41

En ja, weer Gossip Girl!

Vrijdag

Van vrijdag heb ik blijkbaar helemaal geen foto’s. Die dag deed ik ook niet veel bijzonders naast werken bij de Albert Heijn. Niet heel veel boeiends om te laten zien dus, haha.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 41

Dit weekend heb ik heerlijk weekend en geniet er lekker van, ik heb echt niets op de planning staan behalve lekker wat in huis rommelen en hier en daar werken. En natuurlijk de boodschappen doen. Ik doe eens de volledige boodschappen bij de Lidl en dat scheelt echt wel met andere winkels.

Lief dagboek en lezeressen week 41

En ik had de rest van de middag eigenlijk niets te doen dus ging lekker aan de slag voor mijn site en maakte wel een heel uitdagende look. Binnenkort meer en een review natuurlijk!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 41

Danny vertrekt zondag al vroeg naar de voetbal en Mila is het daar niet helemaal mee eens, arm beestje, ze bleef daar een hele tijd zitten.

Lief dagboek en lezeressen week 41

Make-upje klaar en tijd om lekker naar buiten te gaan. Ik had met een vriendin in de stad afgesproken om lekker te lunchen.

Lief dagboek en lezeressen week 41

Doei Mila! Ik snap het trouwens echt niet, ik wilde het mandje opruimen nadat we bij de dierenarts waren geweest maar mevrouw ligt en sinds dien altijd in de slapen. Nou, tsja, prima!

Lief dagboek en lezeressen week 41

Het is echt prachtig weer zondag dus we besluiten lekker buiten in het zonnetje te zitten, heerlijk! Dit is nog eens een cadeautje zo een lekkere zondag!

Lief dagboek en lezeressen week 41

En omdat het lekkere weer aanhoudt pakken we ook nog even een terrasje, wat een heerlijke zondag zeg! Daar kan ik wel blij van worden!

Lief dagboek en lezeressen week 41

Thuis maak ik echt een typisch zondagmaal hier thuis, soep met vlees en een toetje, lekker simpel! ’s Avonds liggen we lui op de bank en kijken naar Miljoenenjacht, typisch hè!

Deze week werk ik vier dagen bij de Albert Heijn en ga vandaag met Mila voor het eerst naar de trimmer en ben daar super benieuwd naar! Van het weekend ga ik naar Duitsland voor een persreisje naar een heerlijk subtropisch paradijs waar je overal kan zwemmen en van wellness activiteiten kan genieten, ben heel benieuwd! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Wauw, wat zag je er prachtig uit zondag! En fijne foto’s van de rest van de week. Gek he, die poezenbeesten en mandjes? Fijne week!

  2. Leuke foto van de shampoo presentatie, echt een creatieve manier om toch haren te kunnen wassen zonder standaard wasbakken.
    Die berg afwas was echt veel, maar voelde je niet lekker voldaan toen het aanrecht weer leeg en schoon was?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *