Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Ik moet zeggen dat dit dagboek behoorlijk wat foto’s bevat, maar ik had ook best een leuke en drukke week afgelopen week. Benieuwd wat ik allemaal deed? Kijk dan mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Vanwege de aangescherpte corona maatregelen heb ik geen cursus bij de KvK in Utrecht maar gewoon thuis via Teams, ook wel lekker. Alleen ik vind dit soort dingen ‘offline’ toch wel een stuk fijner. Hier ben ik de hele dag mee bezig.

Mijnouders kwamen wat pakketjes brengen en die pakte ik uit. Mila vond deze veel te kleine doos wel interessant om in te gaan liggen…

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Dinsdag is mijn vrije dag, ik sta lekker vroeg op, want heb genoeg te doen vandaag!

Om te beginnen, de tandarts! Gelukkig heb ik niets, tot over een jaar!

Vanuit de tandarts fiets ik meteen door naar mijn tante die jarig is. Daar ben ik samen met mijn moeder en oma, gezellig!

Eenmaal thuis speel ik even Animal Crossing. Ik ben niet meer zo verslaafd als in het begin, maar ik vind het nog steeds leuk om even te doen. Zeker met de nieuwe update voor Halloween.

Maar dan moet ik er toch echt aan geloven, ik moet echt aan het werk en schrijf behoorlijk wat artikelen vooruit.

’s Avonds pakt Danny nog iets uit de koelkast in de schuur en ziet ineens dat de enorme lekkage hebben. En aangezien er nog geïmproviseerde stroomdraden open liggen moeten we als een gek alles leegpakken, droog maken en de kabels weg halen. Heel fijn om 11 uur ’s avonds… Maar het positieve is wel dat we deze week alles weer gefixt hebben, inclusief al het stroom in de schuur.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Woensdag ben ik de hele dag op kantoor aan het werk. Na het eten kruip ik meteen achter de computer en werk nog 2-3 uurtjes aan mijn website. Daarna duik ik lekker op de bank met een serie.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Donderdag was het echt klote weer en aangezien we tegenwoordig maar één auto hebben bracht Danny mij naar het werk en haalde mij ook weer op. Maar daar moest ik natuurlijk even op wachten. Vond het niet erg, anders was ik zeiknat op het werk aangekomen en weer thuis, het stopte gewoon niet met regenen donderdag…

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

’s Avonds spelen Danny en ik nog een spelletje Clever, echt ons favoriete spel voor twee personen (kan ook met meer).

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Vrijdag ben ik weer aan het werk in Apeldoorn, laat die klanten maar komen!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Na het werk rijd ik meteen door naar een vriendin en blijf daar ook logeren. Ze had een super lekkere quiche met prei, spekjes en kaas gemaakt.

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Eigenlijk wilde we de hele avond spelletjes spelen, maar het werd de hele avond Emily in Paris kijken. Als je vraagt wat wij gezellig gedaan hebben was het vooral Emily in Paris kijken, haha! Maar wel super gezellig om dat samen met iemand te kijken.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Verse croissants als ontbijt!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Aangezien mijn vriendin aan de grens woont en gaan we even naar de Kaufland en DM, kijk al deze adventskalenders! Ik kon mijzelf inhouden en heb niets gekocht!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Het regenachtige weer vraagt om chocolademelk!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Eenmaal thuis ga ik nog even naar de Kwantum, ik vond de lamp die mijn vriendin in de slaapkamer had super leuk. Deze na-aper kocht hem dus ook (hij is van de Kwantum).

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

En handige Harry hier weet natuurlijk weer niet welke tochtstrips ik moet hebben, dus stuur een foto door naar mijn vader.

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

En ook voor de spijkers natuurlijk…

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Als je in Duitsland bent geweest kan ik natuurlijk niet thuis komen zonder Curry wurst!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Zondag komt eerst mijn vader langs om wat dingen te klussen in huis en daarna komen Danny’s ouders op te koffie. We spelen nog een spelletje Ticket To Ride!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

En bestellen spareribs!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2020

Het klusproject van de lamp is ook eindelijk af! Het had even iets meer voeten in aarde dan ik dacht (wij hebben namelijk geen stroom in onze plafonds, maar in de muren. Er moest dus nog een stroomdraad en kabelgootje gelegd worden, oeps! Maar we hebben nu wel een mooie lamp (of vogelkooi zoals Danny het noemt) in de slaapkamer!

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week heb ik een rustige week. Ik heb lekker lang weekend (maandag en dinsdag vrij) omdat ik getuige ben voor mijn beste vriendin en dinsdag ben ik natuurlijk altijd vrij. Woensdag tot en met vrijdag werk ik op kantoor en voor het weekend hebben we nog geen plannen. Hoe ziet jullie week eruit?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

 1. Mooie slaapkamer hebben jullie :)
  Ik zou ook graag een keer naar Kaufland willen, vooral nu ik die adventskalenders zie van Kinder :) Ik ben gek op hun chocola.
  Het was weer een mooie blogpost Aranka :)

 2. Leuke lamp in slaapkamer!
  We moeten nog steeds ook n andere maar lichtbron staat op n vreemde plek.
  Ik vroeg me alleen af of de kabelgoot die jullie op plafond hebben zelfkleverend is of hoe zit hij aan plafond vast? Misschien n domme vraag haha!!
  En kabelgoot is van welke winkel?? X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *