Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Goedemorgen en leuk dat je weer met mij meekijkt naar mijn afgelopen week. Het was een rustige week met een paar afspraken buiten de deur maar ook lekker veel thuis zijn. We waren weer druk aan het klussen in de tuin (gelukkig is het nog mooi weer)!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Maandag ben ik thuis aan het werk omdat ik het één en ander af moet hebben voor mijn site omdat ik er de rest van de week niet aan toe kom. Ik moet nog foto’s van mijn schoenen hebben en dacht ook even gek te doen. Uiteindelijk is de foto best leuk geworden!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Mijn vader komt nog even helpen om de laatste dingen aan de schutting te doen, die is gelukkig eindelijk af!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Ik had volgens mij mijn koffertje eerder moeten opruimen… Maar Mila vind het heerlijk als mandje.

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Mijn vroege afspraak gaat niet door dus ik vind het een mooie gelegenheid om mijn nagels dan even te laten doen! Ik doe dat trouwens altijd bij Queen Nails in Zwolle. Een leuk zaakje van twee Vietnamese dames die echt heel lief zijn en goed kunnen lakken!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Daarna ga ik naar Amsterdam toe waar ik van Dermalogica een skin check krijg en daarna een behandeling met bijbehorende producten. Ik heb aangegeven dat ik erg last heb van onzuiverheden en een hele vette huid. Ik was om 1 uur aan de beurt en tot aan het eind van de dag heb ik een matte huid gehad, echt bizar! Ga binnenkort dus zeker wat extra producten aanschaffen want de primer en de clear start matte moisturizer waren echt toppers voor mij.

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Ik heb wat tijd te doden in Amsterdam dus besluit even lekker ergens te gaan zitten. Ik stuit op SLA en dat is een redelijk bekende zaak in Amsterdam. Ik was er nog nooit eerder geweest maar was wel benieuwd. Ik bestelde een smoothie van 7 euro (!!) en vond hem lekker maar zeker niet bijzonder. Ik vind SLA vooral heel erg overpriced.

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Na mijn afspraak loop ik weer lekker terug naar het station, goed voor de stappen!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Beetje onscherpe foto dit (we waren aan het lopen) maar woensdag had ik samen met een vriendin een fotoshoot met Ilse! Ik wilde graag wat foto’s in herfstige setting dus dat deden we!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

’s Avonds ging ik nog even met een vriendinnetje naar de Gamma omdat ze daar verf nodig had.

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Vervolgens gingen we door naar een andere vriendin om spelletjes te spelen! We doen hier Codenames, echt een favoriet spel op dit moment!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Donderdag heb ik foto’s voor campagnes nodig en bel een beetje wanhopig mijn moeder omdat het al heel snel af moet en ik niet echt iemand heb die mij kan helpen. Ze komt er dus snel aan en we zijn bijna de hele dag bezig met foto’s maken. Natuurlijk ook nog een gewone leuke voor op Instagram!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

’s Avonds krijg ik mijn eerste Bloomon bos want ik was er stiekem toch wel heel erg benieuwd naar. Ik haalde altijd een plukboeket voor veel minder geld bij de bloemist maar die waren vaak na 1,5 week al dood en was gewoon te nieuwsgierig naar de echte bossen. Ik besloot dus maar gek te doen en een abonnement te nemen. Mijn vriendinnetje heeft ook een abonnement en de bossen zijn altijd super mooi en ze blijven goed staan. Ik gebruikte haar code voor een gratis vaas en kreeg dus een bos bloemen en een gratis vaas! Met de code ‘arankahave‘ krijg je trouwens ook een gratis vaas bij jouw bestelling en ik een gratis bos, super leuk!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Kijk dit moppie nou liggen, het is toch té schattig?

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Mijn Bloomon bos! Ik ben er echt super blij mee!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

’s Middags ga ik met een paar vriendinnen naar de bioscoop naar de film A Star Was Born wat een hele leuke film was, zeker wel een aanrader om heen te gaan. Vanuit de bioscoop heb je altijd een prachtig uitzicht over de binnenstad!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

In de stad spot een vriendinnetje bloempotten die ik al super graag en lang wilde. Ik nam ze dus meteen mee! Ze zijn trouwens van de Sostrene Grene en kostte € 8,99 per stuk.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Zaterdag ging ik zoals gewoonlijk weer even met mijn moeder naar de stad. Ik vond deze super leuke Ugg laarsjes bij Hudson Bay met 50% korting en heb ze toch maar laten staan omdat ik al te veel schoenen heb maar twijfel nog wel een beetje…

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Van de week zeiden we voor de grap dat het zaterdag mooi genoeg weer was om te barbecueën. Alleen dat idee werd serieus genomen dus daar zitten we dan ineens met z’n allen aan de tafel buiten. Maar het was wel super lekker!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Zondag zijn we weer lekker aan de klus. De platen onder de ramen van de keuken waren niet lekker meer en er zat nog asbest achter dus die hebben weg weggehaald en maken we weer netjes dicht. Mila vind het wel een leuk kattenluikje!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

‘Even’ een paar spullen bij de Gamma halen. Voor die stomme twee gaten waren we 200 euro verder aan materiaal om het dicht te maken. Waarom is klussen toch altijd zo duur!

Lief dagboek en lezeressen week 41 – 2018

Na het verf eraf gebrand te hebben, geschuurd te hebben begin ik alvast met grondverf. We doen het niet zo netjes omdat het maar even klaar moet zijn voor de winter. Volgend jaar moet alles grondig opnieuw geschilderd worden dus dan gaat het er toch weer af. Vandaag gaan we er mee verder!

En dat was hem voor deze week. Vandaag ben ik weer aan de klus om deze luiken af te maken en dinsdag zit ik bij de tandarts en de kapper. Woensdag spreek ik gezellig met vriendinnen af en donderdag zit ik in Amsterdam om met Josine te werken. Vrijdag heb ik nog niets staan maar zal ik vast druk thuis zijn met werken. Voor het weekend hebben we nog geen plannen behalve Singlefeestje ’s avonds in Hedon. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

 1. Ik zit ook al langere tijd te twijfelen over het nemen van een Bloomon ‘abonnement’. Voorlopig haal ik de bloemen nog maar bij de bloemist. Leuke week heb je weer achter de rug.

 2. haha ik heb dus hetzelfde met Bloomon als jij met SLA. Veel te overprized voor wat je krijgt. Daarnaast is hun klantenservice niet echt goed, we hadden aangegeven dat we op vakantie waren en toen hebben ze gewoon onze bos bezorgd. Nadat we hier iets van gezegd hadden hadden ze ons een extra grote bos beloofd maar deze nooit gekregen. Ik haal liever mijn bos bloemen op de markt voortaan!

  1. Haha! Ik ga eens kijken wat ik van de kwaliteit vind. Ben benieuwd hoe lang het blijft staan! Maar als het niet veel beter is dan mijn bloemist ga ik daar lekker naar terug!

     1. super dankjewel! welke maat draag jij? ik ben niet echt thuis in deze maten…..

     2. aan welke maat staat dat gelijk? ik ben alleen maar bekend met s/m/l 38,40,42. deze maten zeggen mij niks haha en zie ook geen maattabel staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *