Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Lief dagboek en lezeressen week 40

Goedemorgen allemaal, een week is weer voorbij en het is echt herfst geworden. De verkoudheid pakte deze week eindelijk door en ik eindigde dan ook ziek in bed het eind van de week. Voor de rest had ik het druk, maar vooral ook heel erg leuk, kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 40

Maandagochtend kwam mama langs om thuis te helpen. We schepte weer enigszins orde in het kantoor en deden wat andere huishoudelijke taken, fijn dat dat allemaal weer gedaan is en dat mijn lieve mama me daar mee helpt!

Lief dagboek en lezeressen week 40

Nadat mama weg was ging ik meteen weer aan het werk. Ik deelde met Elise deze foto om te kijken of zij andere kleuren had ontvangen zodat we de collectie compleet konden maken in een review, fijn zulke goede collega’s!

Lief dagboek en lezeressen week 40

De rest van de middag was ik druk bezig met mijn site en artikelen maken. Iets voor vijven dook ik de keuken in om een heerlijke zuurkool stamppot te maken met banaan en ananas, ons favoriet!

Lief dagboek en lezeressen week 40

En daarna is het me-time. Ik duik met een lekkere kop thee en Gossip Girl in bad, heerlijk!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 40

Dinsdag werk ik even een aantal artikelen uit voor de site en daarna maak ik me klaar om met Elise naar Amsterdam te gaan voor het Bobbi Brown event. Ik trek gewoon iets simpels aan, waar ik me prettig bij voel.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Let’s go! Ik heb trouwens rode lipstick op, lekker out of my comfortzone!

Lief dagboek en lezeressen week 40

Aangekomen bij Bobbi Brown op een prachtige locatie! Ben heel benieuwd wat ze allemaal te vertellen hebben!

Lief dagboek en lezeressen week 40

Nieuwe kerst lanceringen met de nieuwe kerstcollectie die echt waanzinnig mooi is!

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ook hebben ze nieuwe potloden en pennen voor het gezicht om ze perfect te shapen/highlighten/contouren en Elise is graag proefkonijn! Het resultaat is echt fantastisch, heel erg mooi en natuurlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ziet dit er niet prachtig uit, het was echt perfect geregeld!

Lief dagboek en lezeressen week 40

En dit is de kerstcollectie van Bobbi, die wilde ik jullie natuurlijk niet onthouden, prachtig niet?

Lief dagboek en lezeressen week 40

En weer terug naar huis, op de trein wachten! Elise en kletsen nog lekker 100 uit in de trein en daarna werk ik nog eventjes thuis. Lekker dagje zo!

Lief dagboek en lezeressen week 40

’s Avonds kon ik het niet laten onder het nagellak swatchen Gossip Girl tussendoor te kijken, ik ben echt verslaafd.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 40

Woensdagochtend werk ik onverwachts door een zieke en als ik dan toch in de buurt ben ga ik meteen even naar de apotheek om de pil op te halen die bijna op was. Ook ga ik nog even langs de Hans Anders om mijn lenzen te laten checken en nieuwe op te halen, heb ik dat allemaal weer gedaan.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ik krijg steeds meer last van keelpijn en kreeg toevallig deze thee van Pickwick een paar weken geleden opgestuurd, meteen maar even testen dus. Ik ben meteen enthousiast, het is inderdaad lekker zacht voor de keel en smaakt heerlijk.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Mila verkent het balkon nog even met de laatste warme zonnestraaltjes. Ze vind het al niet meer zo interessant buiten, veel te koud voor haar, haha!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 40

Donderdag voel ik me totaal niet fit maar ga wel werken van half 8 tot 3, ik had wel enorme zin in kipsalon dus maakte dat nog lekker. Maar daarna dook ik wel meteen mijn bed in.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Alleen daar stond nog allemaal troep van de video die ik opnam, even snel opruimen en een duidelijk lijstje maken met de opgemaakte producten. Daarna dook ik er snel in. Helaas sliep ik niet snel want ik hoest echt als een zeehond als ik plat lig.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ik voel me vrijdag echt belabberd, maar niet ziek genoeg om me ziek te melden, tenminste toen nog. Ik gooi er een paar pillen in en hoop dat het beter gaat.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Op het werk eet ik wat en neem nog een Hot Coldrex en begin, maar na een uur wordt het me al duidelijk dat het niets gaat worden. Ik heb het warm en dan weer koud, hoest de longen uit mijn lijf, alles draait om me heen en zweet als een otter. Ik ga dus maar ziek naar huis…

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ik kom thuis en haal een enorm pakket van Ditverzinjeniet op bij de buren met super toffe items! Ik ga voor hun social media accounts werken en daar heb ik super veel zin in! Even goed knallen voor de feestdagen, ze hebben namelijk super veel toffe en originele cadeaus in hun webshop!

Lief dagboek en lezeressen week 40

Maar na het pakketje opgehaald te hebben duik ik toch echt mijn bed in. Ik hoest even een goed uur en daarna ben ik voor 3 uur vertrokken, ik was er echt aan toe.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ik zet de wekker en ga nog even de laatste uurtjes naar het werk om te helpen afsluiten, ik kom mijn bed uit en tref Mila zo aan, schattie!

Lief dagboek en lezeressen week 40

Even helpen afsluiten en daarna weer snel naar huis!

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ik kom weer thuis en Mila is nog steeds helemaal in haar element met het karton, gek beest!

Lief dagboek en lezeressen week 40

Eenmaal thuis ben ik zo wakker als wat omdat ik ’s middags had geslapen en ’s ochtends ook al. Ik kijk dus maar op de bank meteen dekentje een nieuwe aflevering van The Blacklist, seizoen 4 begint steengoed.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 40

Zaterdag doe ik niets anders dan hoesten, slapen, hoesten, slapen en hoesten. Ik lig op de bank of in bed en kijk af en toe nog een serie tussendoor. Ineens komt mijn bestelling van Colour Pop binnen! Helaas moest ik even 22,50 aan invoerkosten betalen over een bedrag van 43 euro, au…

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ik heb echt nergens zin in qua eten – ik proef toch niets – en Danny heeft ook niet zoveel zin iets te maken. Danny haalt Chinees en voor mij een soepje. Ik dacht een lekkere gebonden champignon soep te bestellen maar kwam best van een koude kermis thuis toen ik dit zag. Maar uiteindelijk smaakte het best.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 40

Zondag word ik helaas al heel vroeg wakker, de codeïne is rond 7 uur uitgewerkt en begin weer als een gek te hoesten, dan maar uit bed, ik wil Danny ook niet wakker maken.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ik verkas dus maar naar de bank waar ik meteen een Hot Coldrex inneem en series kijk, maar halverwege val ik alweer in slaap.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Halverwege de middag begin ik me iets beter te voelen en wil graag naar buiten. Danny en ik wandelen even lekker een stukje over de dijk, de frisse lucht doet me goed! Maar eenmaal thuis van maar een klein stukje was ik bekaf.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Mijn beste vriendinnetje ligt in het ziekenhuis al vanaf woensdag maar het lukte maar niet om langs te gaan. Ik voelde me te ziek om te komen en wilde daar niet iedereen aansteken. Ik voelde me eindelijk iets beter dus we gingen! In het winkeltje vonden we dit houten hart met deze tekst. Danny was meteen verkocht en wilde hem hebben voor ons toilet. Moet ook wel met twee echte Zwollenaren in huis.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Maar we namen ook een ballon mee! Vera lag al een keer eerder in het ziekenhuis en toen namen we voor de grap een ballon mee, dat is nu een traditie geworden! Ze miste haar kat zo erg dus ik kocht een prachtige Hello Kitty ballon voor haar!

Dit was mijn week weer! Vandaag heb ik een afspraak bij de tandarts staan voor controle, dinsdag werk ik thuis, woensdag ga ik voor een opdracht naar Amsterdam, donderdag werk ik, vrijdag werk ik en daarna heb ik heerlijk weekend! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

    1. Ik kijk ze via NZB Server, hoe het werkt geen idee, mijn vriend doet het altijd voor me! Maar daar staan altijd meteen de nieuwe afleveringen op nadat ze in Amerika zijn uitgezonden en vaak ook met ondertiteling!

  1. He bah, wat vervelend dat je je zo slecht voelde! Dat hoesten is echt zooo vervelend! Hoop dat het snel over is! Hello Kitty doet het altijd goed, leuk he, zulke ballonnen. En wat schattig, Mila met dat karton, gekke beesten zijn het ook, katten!

  2. Vervelend dat je ziek was. ik heb mijn eerste goede verkoudheid ook net achter de rug.

    Die rode lipstick staat je trouwens echt super goed en die make up van Bobbi…. ohhh wat mooi allemaal!

  3. hahah goedzo met die hot coldrex!! heeft het geholpen meis ? hier werkt het altijd iig daarom zei ik het tegen je, hoop dat je je nu inmiddels wat beter voelt ;)
    verder toch nog een redelijk leuk weekje zo te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *