Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Leuk dat je weer met mij meekijkt naar mijn afgelopen week. Heel eerlijk, het was een vrij rustige en saaie week. Ik werkte, we waren thuis aan het klussen en ik werkte in mijn vrije uurtjes aan mijn blog. Kijk je mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

De maandagochtend begon al goed, met een natte broek de dag beginnen. Op dit soort momenten mis ik wel onze twee auto’s. Ach misschien maar investeren in een goed regenpak.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

’s Avonds moesten we nog een aantal dingen bij de GAMMA hebben en we kijken altijd even in de koopjeshoek. Aangezien we binnenkort starten met de badkamer en wc zagen we deze mooie WC pot voor een fractie van de normale prijs. Die wilde we wel meenemen als die niet beschadigd was!

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Alleen al snel kwamen we er achter waarom hij zo goedkoop was, hij was namelijk zwart. Hoe mooi ik ook zwarte accenten in een badkamer of WC vind, dit gaat mij wel wat ver. En bedenk even alle kalk dat je op zwart ziet… We lieten hem dus maar staan.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Dinsdag is mijn vrije dag en ik maakte een heerlijke lunch voor mijzelf.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

En ik dook de keuken in, waar ik deze heerlijke pindakaas koekjes met pure chocolade maakte.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Daarna ging ik met Danny naar Rogat om zijn motor naar de dealer te brengen voor een onderhoudsbeurt. Dit was alleen naast mijn oude werk voor Therme. Gek om er dan ineens weer te zijn.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Daarna reden we nog even door naar de IKEA omdat ik graag een nieuwe lamp wilde hebben. Helaas waren alle rotan lampen uitverkocht die ik wilde hebben…

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Oja! Ook maakte ik nog deze spinazie ovenschotel met aardappelschijfjes, spinazie, gehakt en kaas. Binnenkort zal ik hier het recept van delen!

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Mila vind die extra ruimte wel leuk! Ik denk dat we het van het weekend gaan isoleren. Zal binnenkort ook even een stuk zeil halen die er kan liggen.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

’s Avonds speel ik nog spelletjes met vriendinnen. We doen Koehandel, dat heb ik ook al tijden niet meer gedaan.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Woensdag ben ik weer aan het werk en ’s avonds speel ik een potje Carcasonne samen met Danny

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Kijk nou hoe schattig mijn zusje en ik hier zijn. Ik kijk weer eens in fotoboeken, vind dat altijd leuk om te doen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Ook donderdag ben ik weer gewoon aan het werk, maar het zijn geen hele spannende dagen wat betreft foto’s. ’s Avonds lig ik in bed en komt Mila naast mij liggen. Ik moet wel lachen, want ze heeft blijkbaar cement tussen haar pootjes. Volgens mij is ze ergens geweest wat niet de bedoeling was.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Vrijdag, einde van de week! Ik ben aan het werk bij de Kamer van Koophandel in Apeldoorn.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Echt, Apeldoorn Zwolle is echt een drama. Elke keer als ik weer terug naar huis rij sta ik in de file. Nu weer meer dan een uur omdat een bus een lekke band had. Waarom schiet het nou nooit eens op op vrijdag middag…

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Zaterdag is zo een typische dag. Ik probeer een beetje uit te slapen, we doen boodschappen, hebben een verjaardag overdag en ’s avonds spelen we een spelletje.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Zondag ben ik al vroeg wakker en doe de was. Ik log even in op mijn Nintendo Switch om Animal Crossing te spelen. Zaterdag hadden we een kattenmandje bij de Albert Heijn voor Mila gekocht. Het is zo’n gek ding waar ze in moet, alleen verder dan dit durft ze niet… Volgens mij wordt het ook weer zo’n kattending waar nooit naar omgekeken wordt.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2020

Verder komen mijn ouders weer helpen. We zetten twee schuttingen in de voortuin neer en mijn pa en Danny sleutelen aan de motor. Samen met mijn moeder ben ik aan het opruimen en halen we Chinees om samen op te eten.

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week is wederom geen hele spannende week. Ik volg een zakelijk Engels cursus vanuit huis, dinsdag moet ik naar de tandarts en de rest van de week ben ik gewoon aan het werk. Vrijdag ga ik vanuit Apeldoorn naar een vriendin toe en blijf daar ook slapen. Voor de rest geen gekke of spannende dingen dus. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Heerlijk zoveel zolderruimte, wij kunnen niet zonder (het staat namelijk vol haha). Wat een heerlijk overzicht weer en spelletjes zijn altijd ontspannend en leuk om te doen.

  2. Altijd leuk, de week foto’s. Op de Ikea website kun je checken hoeveel voorraad er van een product is in een filiaal. Is zó handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *