Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

Ik vond altijd al dat de tijd voorbij vloog, maar sinds ik aan het werk ben gaat de tijd helemaal snel. In ieder geval, leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week! Aangezien de drukte niet heel erg veel foto’s, maar kijk zeker mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

Maandag is weer een werkdag dus ben de hele dag op kantoor. ’s Avonds ben ik nog druk voor mijn blog bezig dus sluit mij op in mijn kantoor. Drukke en lange dagen zo, maar vind het ook wel weer leuk om bezig te zijn.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

Volgens mij hebben wij echt het tofste bedrijf van Nederland. Wie kan er nou zeggen dat er een springkussen op het parkeerterrein staat? Wel eenmalig, maar wel heel tof.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

’s Avonds hebben Danny en ik een avondje uit en gaan naar Hoogeveen. Dat ligt een kwartiertje rijden vanaf mijn werk en we gaan hier lekker uit eten bij Het Postkantoor. Super leuke horeca zaak waar je heel goed kan eten. Zeker een aanrader als je in Hoogeveen bent.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

Daarna gaan we naar de film, Ad Admiraal. We vonden de film zelf een beetje tegenvallen. We gingen naar VUE en kende deze keten eigenlijk helemaal niet. Ik vond het vooral verrassend hoe goedkoop deze bioscoop is. Je betaalt hier maar 6,50 voor een kaartje. Daar kan de Pathé in Zwolle nog wat van leren.

En hoe schattig is deze kat die hier gewoon op alle mensen zit te wachten voor aandacht?

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

Oja, je hebt hier ook nog gewoon vet luxe stoelen die je kan verstellen. Ik wil ook een VUE in Zwolle.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

Woensdag is een thuiswerkdagje. Ik ben alleen zo moe van de jetlag dat ik mijn hele dag verslaap… En ik ben daarna nog zo moe dat er niets meer uit mij komt. Ik besluit verstandig te doen en naar mijzelf te luisteren en maar gewoon een dagje bij te komen in plaats van door te buffelen. Maar natuurlijk moet er wel met Mila geknuffeld worden.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

’s Avonds eten we lekker stamppot zuurkool!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

Donderdag ben ik weer de hele dag op kantoor en ’s avonds ga ik even naar de stad om mijn nagels te laten doen. Dit keer ga ik voor een cat eye effect wat ze met een magneetje doen. Ik vind het er wel tof uitzien!

Vrijdag

Vrijdag ben ik wederom de hele dag aan het werk en aan het eind van de dag (en dus ook week) ben ik helemaal kapot. Eenmaal thuis kruip ik op de bank en kom hier niet meer vanaf. Ik ga vroeg naar bed want ik ben helemaal op.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

Zaterdagochtend ga ik zoals gewoonlijk met mijn moeder naar de stad. Normaal gaan we altijd naar vroeg, maar ik had echt mijn slaap nodig dus had uitgeslapen. Aangezien we nu rond de lunch in de stad waren trakteerde ik mijn moeder op een lekkere lunch bij Blij (aanrader als je in Zwolle bent om te lunchen).

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

Daarna begon ik eindelijk aan mijn project voortuin. Elke keer als ik naar de voordeur liep irriteerde ik me groen en geel aan de voortuin, maar na het werk had ik gewoon echt geen zin meer om onkruid te gaan wieden. Het moest er nu echt maar eens van komen dus nam de voortuin goed onder handen. Verschil is amper zichtbaar toch?

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

’s Avonds gaan we naar vrienden voor een kaartavondje, heerlijk!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

Zondag ben ik echt gebroken. Ik merk echt dat het werken, het huishouden en mijn blog met 7 artikelen per week onderhouden best veel bij elkaar is. Ik blijf in bed liggen tot 1 uur (gebeurt echt nooit) en maak daarna een lekker broodje balkenbrij. Balkenbrij is echt een seizoensproduct en ben blij dat het er weer is, vind het echt heerlijk.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2019

Ook ’s middags besluiten we weer te gaan kaarten. Gek ook dat het spelletje Canasta echt nooit gaat vervelen. Volgens mij kennen maar weinig mensen dit kaartspel maar het blijft ontzettend leuk. Kennen jullie het spel Canasta?

En dat was hem weer voor deze week! Aankomende week weer een drukke maar gezellige week. Maandag en vrijdag ben ik aan het werk en dinsdag, woensdag en donderdag ga ik met mijn moeder op stedentrip met srprs.me (no spon, zelf betaald). Ik heb zo een vermoeden dat we naar Krakau gaan (ja, ik kon het weer niet laten het weerbericht met bestemmingen te matchen vanaf Eindhoven) dus mocht je tips hebben, let me know!

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Nikki
  7 oktober 2019 at 06:07

  Bij heel veel Vue bioscopen kost een kaartje op dinsdag 6,50 euro. Andere dagen gewoon even duur ?

 • Reply
  Tineke
  7 oktober 2019 at 07:06

  Dat zijn leukere prijzen voor een film, wij gaan nooit omdat ik het altijd te duur vind. Dan wacht ik liever tot ze bijvoorbeeld op Netflix komen.

 • Reply
  Bianca
  7 oktober 2019 at 07:34

  Leuk overzicht! En alles bij elkaar (je werk, blog en huishouden) is ook veel, vergeet je niet om ook wat meer aan jezelf te denken? xxx

 • Reply
  Ingrid
  7 oktober 2019 at 08:03

  Pittige weken voor je met alle activiteiten naast je werk! Alles moet nog wennen en nog geen ritme, dat kost extra energie. Ik snap dat je gevloerd bent. Miss is een ont-moet-dagje wel wat voor je. Zo’n dag plan je eens in de week en daarop spreek je met jezelf af dat je alles-mag-behalve-moeten-dingen doet. Je zult zien dat je naar die dag toeleeft en er écht door oplaadt!

  Canasta ken ik niet, vertel… door jou al verschillende spellen aangeschaft!

  Fijne week!

 • Reply
  Chantal
  7 oktober 2019 at 09:22

  Bij ons is de vue ook gewoon rond de 9/10 euro en stoelen kun je niet verstellen! Maar wel veel meer beenruimte dan bij de andere lokale bioscoop dus ik ga er wel heel graag heen!

 • Reply
  Tessa
  7 oktober 2019 at 09:33

  toffe nagellak heb je

 • Reply
  rachel
  7 oktober 2019 at 10:15

  leuke week en pittig voor je dus :( maar meid waarom dan niet een dag minder bloggen?

 • Reply
  Petra
  7 oktober 2019 at 10:20

  Aranka, post event. wat minder, er vallen steeds meer bloggers af en dat vind ik echt heel jammer. Zeven post in een week en werken, huishouden en soc. leven, poe

 • Reply
  Mariska
  7 oktober 2019 at 13:53

  Een blog met een baan ernaast is ook heel erg zwaar, heb dat jaren gedaan. Het is belangrijk om wel aan je grenzen te denken :)

 • Laat een reactie achter