Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Goedemorgen en leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Een week dat vooral uit werken en klussen bestond. Het weekend was ik op pad met WNDRWKND om Amersfoort twee dagen lang te ontdekken en ben echt een beetje verliefd geworden op deze prachtige stad. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Maandag ben ik de hele dag druk met mijn site, maar ben ik ook druk met het huis opruimen. We willen één van de vele klusprojecten gaan aanpakken en dat is onder andere de zolder. Danny en ik kijken kritisch op zolder naar wat weg kan (wat kan een mens allemaal verzamelen zeg) en zetten dit alvast beneden neer om naar het grof vuil te brengen. Mila vind zo een hoge en zachte toren wel interessant en vind dat het haar nieuwe kattentoren is.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Dinsdag staan we al vroeg en in de stromende regen bij ROVA om al het grofvuil weg te brengen. Super leuk klusje dit, haha! De rest van de dag ben ik aan het werk en in huis bezig met mijn ouders helpen.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

’s Avonds ga ik met een vriendinnetje sushi eten bij een leuk tentje in Zwolle die een leuke deal met Social Deal had. Voor 19 euro all you can eat, dat is zeker niet duur! Dus we namen het er lekker van!

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Toetje!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Van mijn moeder kreeg ik de tip dat je met dit goedkope citroentje heel gemakkelijk je (combi)magnetron kan schoonmaken en dat testte ik natuurlijk even uit! En inderdaad, het werkt super goed!

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Vrienden zijn een dagje weg dus ik laat deze twee gekkies even uit! De rest van de dag ben ik aan het werk en bestel ik schuttingen met mijn vader en moeder (handig als ze vakantie hebben en je helpen met klussen).

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Er komt een pakketje binnen en ik ben heel erg blij met de inhoud en Mila met de doos!

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

’s Avonds ga ik voor het eerst weer naar de sportschool, iets waar ik maanden niet ben geweest maar moet er toch echt weer aan geloven. Het voelt lekker, maar merk wel dat ik echt weer vanaf het begin moet beginnen. Op de terugweg loopt er een egeltje voorbij, zo schattig!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Donderdagochtend ben ik aan het werk terwijl mijn vader de verlichting in de tuin ophangt. Daarna gaan we nog even naar de Tuinland om hier boomschors te halen wat in de aanbieding is. En natuurlijk is het altijd leuk om bij de Tuinland te snuffelen.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Even een bestelling ophalen! Alleen jammer dat we ze zelf naar onze tuin (vanaf de aanhanger) moesten slepen. Die palen en composiet planken wegen best wat. Na het zeulen trilde ik als een rietje (en de dagen daarna trouwens ook van de spierpijn). Zoek je een composiet schutting aanbieding, dan kun je even op de link klikken.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Bij de Tuinland kreeg ik ook nog een goodiebag omdat het dierendag was, maar ik had nog geen tijd om hem open te maken. Eenmaal thuis kwam ik er achter dat het een super grote en goed gevulde goodiebag was, thanks Tuinland!

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Twee keer sporten in een week! Het moet niet gekker worden. Even een lesje fitjump volgen.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Vrijdag ben ik de hele dag voor mijzelf aan het werk, haal boodschappen voor het weekend, ga naar de dierenarts om voer voor Mila te halen en ga zo maar door. ’s Avonds beginnen we met het geraamte van de schutting, of eigenlijk Danny en mijn vader.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Zaterdagochtend vertrek ik al vroeg naar Amersfoort om een weekend deze stad te verkennen. Ik kende de stad wel van het winkelen (omdat het een grote stad is die dichtbij Zwolle ligt) maar voor de rest eigenlijk niet. We beginnen onze dag met een heerlijk kopje koffie bij Juffrouw Jacoba, een super leuk tentje!

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Herfst in Amersfoort!

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Hoe prachtig zijn die straatjes en grachtjes hier in Amersfoort? Mijn outfit bestaat uit de volgende items: enkellaarsjes van de Manfield, broek van de H&M, blouse van de Costes, sjaal van de Zara en jas van de Steps.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Natuurlijk lopen we ook langs de Koppelpoort, we hebben er trouwens echt fantastisch weer bij!

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

In het zonnetje genieten we nog lekker van een uitgebreide lunch bij Kroast in de Nieuwe Stad.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

’s Middags hebben we vrije tijd en duiken we nog even de Kromme Straat in bij onder andere Roots.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

’s Avonds sluiten we de dag af door chique uit eten te gaan bij het Restaurant De Monnikendam wat echt een super mooie locatie is.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Goedemorgen! Ik slaap in het Jamila Suites B&B wat echt een super mooi herenhuis is gerund door een Marokkaanse mevrouw die het huis super stijlvol ingericht heeft. Het ontbijt was ’s ochtends aan haar keukentafel ook echt een feestje. Mocht je nog een goed hotel of B&B zoeken, dit is zeker een aanrader en ook super dichtbij het centrum en parkeergarage’s.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Mijn zondagochtend wandeling door een uitgestorven binnenstad. Ik ga een rondvaart maken op de Amersfoortse grachten, super leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Het hele weekend sluiten we af met een heerlijke lunch bij MADONNA, echt een fantastische zaak!

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Daarna duik ik nog even zelf de stad in voordat ik weer naar huis toe ga. Ze hebben hier de Normal en was heel erg benieuwd naar deze winkel. Stiekem vond ik het een beetje tegenvallen en vooral heel erg duur.

Lief dagboek en lezeressen week 40 – 2018

Eenmaal thuis kijk ik mijn gemiste Boer Zoekt Vrouw afleveringen terug en kan meteen door naar een nieuwe aflevering op NPO, top! Daarna duik ik lekker mijn bed in en vind ik het mooi geweest.

Deze week weer een drukke week op de planning waarbij ik vooral veel weg ben dus er moet zeker nog hard gewerkt worden. Maar ik kijk wel uit naar een weekend helemaal niets doen. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Wat een lekker weekje om zo te zien! Ik ben zelf nog nooit in Amersfoort geweest maar het lijkt me zo op de foto’s te zien erg sfeervol. Ik zou er wel eens een dagje willen gaan winkelen.

  2. Ik gebruikte die citroensap vroeger voor thee aanslag uit bekers te halen! Scheutje erin met heet water en je kunt ze zo schoonwrijven. Nu doet de vaatwasser dat voor me haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *