Lief dagboek en lezeressen week 40

Lief dagboek en lezeressen week 40

Goedemorgen, het is weer tijd voor een lief dagboek en lezeressen! Ik heb deze week weer een veel te drukke week gehad. Ik dacht dat het wat rustiger zou zijn om te bloggen, maar helaas. Ik ging weer lekker aan het werk, verzorgde Mila en had lekker veel sociale afspraken.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 40

Maandagochtend begin ik met het uitpakken van de koffer en zet mijn mooie aankoopjes even op de foto! <3 Voor de rest doe ik veel in het huishouden en maak een beginnetje met mijn blog. Deze week is het niet echt van bloggen gekomen door verschillende redenen.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ik lunch met dit heerlijke glutenvrije brood van Genius. Ik ken het merk van de Albert Heijn dat het ontzettend goed verkoopt en ik was wel heel erg benieuwd. Ik kreeg een perspakket opgestuurd met 3 zadenbrood (heel erg lekker), fruitbrood (mega lekker met boter en kaas) en een dubbele chocolademuffin (die was ook lekker maar wel een klein beetje droog). De producten van Genius zijn gewoon in de supermarkt te koop.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Hé wat is dit? Mila kan ineens op het dressoir springen, weer iets nieuws geleerd. Maar aan de andere kant betekend dat ook dat ze op het aanrecht kan, dat moeten we even goed in de gaten gaan houden.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ik maak simpel eten, lekker makkelijk.

Lief dagboek en lezeressen week 40

En ga heerlijk in bad, ben er echt even aan toe.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ik zat er stiekem al op de wachten, dat Mila eindelijk in dit mandje ging zitten!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 40

7 uur, tijd om naar het werk te gaan. Na 2,5 week vakantie valt dat best zwaar zo vroeg opstaan.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ik werk tot 12 uur en ben tot 3 uur op het werk om een cursus te maken. We krijgen over een paar weken een nieuw plan systeem en dat moeten we natuurlijk wel snappen.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ik vind dit zo een saai en leeg hoekje in ons huis, dit moeten we nodig een keer vullen, maar met wat…

Lief dagboek en lezeressen week 40

Omdat het kan, BOERENKOOL! Dit gaan we weer heel erg vaak eten aangezien het ons lievelingseten is.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Stoute Mila…

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 40

Woensdag sta ik vroeg op omdat Mila naar de dierenarts moet voor sterilisatie. Vriendin en dierenartsassistente Vera komt Mila ophalen en brengt haar vanmiddag weer terug. Gelukkig is Mila heel makkelijk en kruipt meteen in het mandje.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Ik ben weer verslaafd aan het spelletje Hay Day, oh, oh!

Lief dagboek en lezeressen week 40

Foto van onze arme poes en al haar mooie buikhaar is weg!

Lief dagboek en lezeressen week 40

Arm droppie! Gelukkig word er heel erg goed voor haar gezorgd! Bij de Dierenkliniek Epe Centrum zijn ze echt schatten!

Lief dagboek en lezeressen week 40

Lief dagboek en lezeressen week 40

Lief dagboek en lezeressen week 40

Poes is suf en een beetje beduusd thuis. Ik wilde de rest van de dag gaan werken maar dat heb ik niet gedaan. Ik vond het toch een beter idee om bij Mila in de buurt te blijven en haar een beetje te vertroetelen, geen blog artikelen gemaakt dus. Je kunt ook wel zien dat ze er last van heeft. Ze ligt helemaal met haar achterpootjes opgetrokken.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Há! 40 euro gewonnen met een kraslot! Normaal kwam ik niet verder dan 5 euro.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 40

Lekkerding! Nog even tot donderdag wachten tot het rompertje uit mag.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Lief dagboek en lezeressen week 40

Donderdag komt een collega en vriendin langs en we lunchen en kletsen lekker bij mij thuis. Daarna gaan we nog even de stad in om bij de pepernoten winkel te kijken en eten een ijsje bij de Salute. Vervelend dat die naast de pepernoten winkel zit.

 

Lief dagboek en lezeressen week 40

Arme poes… Ze ligt er zo zielig bij.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 40

Selfie! Vrijdag werk ik van 1 tot half 10. Voor de rest heb ik geen foto’s gemaakt.

Zaterdag

Zaterdag slaap ik uit en ga daarna meteen aan het werk bij de Albert Heijn tot half 10.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Na het werk fiets ik naar vrienden waar we een verjaardag even klein overdoen. Daar blijven we gezellig hangen tot een uurtje of 1 half 2. Ik ben echt kapot (het was echt ontzettend druk op het werk geweest) en kan wel een bed gebruiken.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 40

Het is dierendag! Even Mila in het zonnetje zetten, wat een knapperd is het toch ook!

Lief dagboek en lezeressen week 40

Danny maak tussen de middag heerlijk eten, boontjes met spek, een biefstukje met saus en aardappeltjes. Daarna gaan we naar mijn tante die haar 50e verjaardag viert.

Lief dagboek en lezeressen week 40

Thuis beginnen we aan een nieuwe serie, ik wist in het begin niet wat maar Danny zet het met een grote grijs op, Scream dus. En ik hou helemaal niet van enge films of serie’s. Gelukkig valt het wel mee en is het eigenlijk een best leuke serie. Heel voorspelbaar, maar toch is het leuk. Het is een nieuwe serie van Netflix en heeft 11 afleveringen. We zijn tot aflevering 6 gekomen en ik vind het best een aanrader. Niet heel bijzonder, maar het is wel vermakelijk.

Dat was mijn afgelopen week weer. Toch weer drukker dan ik dacht, ook met werk en voor Mila zorgen. Deze week heb ik het iets rustiger qua werken (maar dat kan altijd veranderen) en hoop nu echt eens goed aan de slag te kunnen. Ik ga er weer voor!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  merel
  5 oktober 2015 at 09:17

  Aah, ze zal het fijn vinden als deze week dat rompertje eindelijk uit mag. Als wij onze katten ook maar iets proberen aan te trekken functioneren ze niet meer, haha. Dan vallen ze binnen enkele seconden om en lopen niet meer.

  • Reply
   Aranka
   5 oktober 2015 at 09:20

   Mila vind het ook niet heel erg fijn, maar ook niet super vervelend. Merk wel dat ze wat minder speelt en rustiger is. Ook is ze ineens heel aanhankelijk! Zal na donderdag wel weer voorbij zijn, haha!

 • Reply
  Willemse
  5 oktober 2015 at 09:21

  Dat rompertje bij Mila staat best schattig.
  Gelukkig dat ze dat aanhoud en zich er niet uit wurmt.
  Die zwart/wit selfie vind ik echt een hele mooie foto.
  Drukke week, maar wel gezellig.

 • Reply
  Thessa
  5 oktober 2015 at 09:33

  Aaaah arme Mila! Zo zielig als je huisdier zich rot voelt. Leuk weekje weer meis! Altijd leuk om te zien. Liefs. X

 • Reply
  Nathalie | insideandout.nl
  5 oktober 2015 at 09:47

  Ik zou in die hoek boven de bank wat blinde planken ophangen! Dan kun je daar gezellig wat kaarsjes en persoonlijke items op zetten ; dan wordt het s’avonds helemaal zo’n fijn sfeerhoekje!

  En Mila de pluizigste <3

 • Reply
  Suzanne
  5 oktober 2015 at 10:18

  Ik weet nog toen onze katjes geholpen werden, dat vond ik zo zielig! Maar het ging al snel weer goed met ze. Ze hoefden geen rompertje aan trouwens. En jep: ineens springen ze overal op! Wij hebben nu altijd een super opgeruimd aanrecht ;-)

  • Reply
   Suzanne
   5 oktober 2015 at 10:38

   O ja, hoe maak jij boerenkool voor twee personen? Bij mij is de verhouding boerenkool/aardappelen altijd verkeerd :(

   • Reply
    Aranka
    5 oktober 2015 at 11:20

    Ik maak altijd wat meer, kunnen we het de dag daarna opbakken oid.

 • Reply
  Manon
  5 oktober 2015 at 11:15

  Aaaah jullie poes wat schattig en zielig haha!! ahw , ik was eerst ook helemaal verslaafd aan hayday

 • Reply
  Tamara
  5 oktober 2015 at 12:15

  Leuk weekje!

 • Reply
  Denise
  5 oktober 2015 at 12:32

  Ah, arme Mila! Stiekem ziet dat rompertje er toch best schattig uit :-)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  5 oktober 2015 at 12:33

  Ah arme Mila! Haha die foto van Hayday, ben daar ook zo mega verslaafd aan geweest. Heb hem nu maar verstandig verwijderd van mijn telefoon..

 • Reply
  Caitlyn
  5 oktober 2015 at 13:05

  Arme lieve Mila, wat is ze toch schattig.
  xx

 • Reply
  Romana
  5 oktober 2015 at 13:26

  Ah gos, ze zijn altijd zo zielig he na behandeling bij de dierenarts. Wel handig dat rompertje zodat ze niet aan de wond kan zitten! En hier ook een hayday verslaafde haha.

 • Reply
  Amelie
  5 oktober 2015 at 13:50

  Arme Mila-poes! Hopelijk is ze snel weer fit!

 • Reply
  Lilian
  5 oktober 2015 at 15:38

  Ojaaa hay-day *gaat meteen naar de appstore*, zo leuk!! Dat bad ziet er echt te heerlijk uit! Wat een mega berg schuim zeg! Hoe heb je dat voor elkaar gekregen :-) ?! Knuffel voor Mila!

 • Reply
  Danielleeee
  5 oktober 2015 at 16:12

  Wat een leuke foto’s ! Aan Hayday ben ik ook ontzettend verslaafd geweest.

 • Reply
  Femke
  5 oktober 2015 at 17:07

  Hayday, ik ben even niet meer verslaafd maar dat zal volgende week zomaar anders kunnen zijn haha! Dat bad vol met schuim ziet er trouwens heerlijk uit!

 • Reply
  Kelly
  5 oktober 2015 at 17:59

  Arme poes! Hopelijk is ze snel aan de betere hand. Hah, hay-day was ik voorheen ook zwaar verslaafd aan!

 • Reply
  Kelly
  5 oktober 2015 at 18:20

  Hmm, Boerenkool! Lekker, heb het vanavond ook nog gehad. Ik ben ook erg benieuwd naar die pepernotenwinkel. So good!

 • Reply
  femketje
  5 oktober 2015 at 19:56

  aawh die arme kattepoes :3

 • Reply
  chucky1012
  5 oktober 2015 at 22:42

  Zo zielig is Mila!
  Beterschap

 • Reply
  Amina
  6 oktober 2015 at 12:01

  Awww lieve Mila! Ik hoop dat het al wat beter met haar gaat? Die zwart wit selfie van jou is heel mooi! Fijn week! xxx

 • Reply
  Nicole
  6 oktober 2015 at 21:33

  Ahw arme Mila! Mijn hond is al een aantal keren geopereerd en elke keer vind ik het zo zielig!

  Misschien kun je een leuke/speciale lamp of plant in de hoek achter de bank zetten?

 • Reply
  leonie
  10 oktober 2015 at 16:46

  Hey aranka,
  Heb jij dat rompertje bij de dierenarts gekregen of zelf gekocht? Mijn 2 poesjes moeten binnenkort ook voor de sterilisatie en wil ook graag die rompertjes.

  • Reply
   Aranka
   10 oktober 2015 at 16:56

   Die hebben we via de dierenarts. Na de operatie doen ze die standaard bij katten aan.

  Laat een reactie achter