Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 4

Lief dagboek en lezeressen week 4

Goedemorgen, het is wat minder mooi weer vandaag, maar hopelijk trekt dat nog snel weg. Ik heb in ieder geval wel weer een nieuwe lief dagboek en lezeressen voor jullie. Er is weer een drukke en bomvolle week achter de rug die ik weer graag met jullie deel!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 4

Maandag begin ik met het opvouwen van de was. Alleen er blijven wel een paar enkele sokken over. Ik begrijp mijn moeder steeds beter over het huishouden.

Lief dagboek en lezeressen week 4

In de ochtend werk ik wat en mijn ouders komen langs om een kast in elkaar te zetten en wat op te hangen. Daarna lunch ik met de soep die over is van zondag.

Lief dagboek en lezeressen week 4

Boodschappen tijd, even naar de Albert Heijn om te hamsteren. Er zijn veel handige aanbiedingen die we wel kunnen gebruiken!

Lief dagboek en lezeressen week 4

De rest van de middag werk ik aan mijn blog en rond een uurtje of half 4 plof ik op de bank met boer zoekt vrouw, dat had ik nog niet gezien.

Lief dagboek en lezeressen week 4

Ondertussen plak ik alle zegels op, ik hoef er nog maar een paar! Maar inmiddels zit hij helemaal vol!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Tijdens het eten koken doe ik alvast een deel van de afwas, dan heeft Danny na het eten niet zoveel afwas.

Lief dagboek en lezeressen week 4

Snel het eten klaarmaken. Echt handig is het niet. Danny komt om half 6 thuis en ik moet om half 6 weg. Het is dus echt afwisseling van de wacht thuis, niet echt heel erg gezellig.

Lief dagboek en lezeressen week 4

Afwas klaar, eten klaar en ik ben klaar om te gaan werken!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Maandag is mijn vaste werkavond, dus ik mag weer een avondje!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Om 9 uur doe ik alles dicht, het is weer mooi geweest voor vandaag! Het was best druk vanwege de hamster aanbiedingen, normaal is er op maandagavond niets te doen.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 4

Dinsdagmorgen gaan we altijd naar oma, dit zal alleen wel mijn laatste keer zijn. Want vanaf nu ga ik ook elke dinsdag erbij werken. Dus nog minder tijd voor de site. Maar hopelijk met een mooie planning en weer hard doorwerken komen we er wel! Ik vind het er bij opa’s en oma’s altijd zo typisch ouderwets uitzien, leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Omdat mijn oma vrijwel in de stad woont ga ik meteen even door naar de stad. Ik moet nog wat dingen ophalen en wegbrengen. Ik ga meteen langs de kapper of ze nog een gaatje hebben. Mijn haar is nu wel erg modelloos, dus tijd om de schaar er in te zetten. Ik ga naar FÖHN, een nieuwe kapper in Zwolle die opgericht is door de vaste kappers waar ik eerst altijd heen ging. Hele fijne en leuke zaak!

Lief dagboek en lezeressen week 4

’s Avonds gingen we naar vrienden, want een vriendin was geslaagd voor haar opleiding. Daarna gingen we nog naar een vriend die in dezelfde flat woont, even bij zijn nieuwe vriendjes kijken. Super schattig zulke kleine cavia’s!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 4

Woensdagochtend was ik de hele ochtend bezig voor de site en in de middag werkte ik bij de Albert Heijn. Even een snelle pauze met Little Miracles en Sultana!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Na het werk haal ik nog even snel aardappels voor de boerenkool!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Hij ziet er lekker uit hè? Dat was hij alleen niet, deze kookprinces (not) heeft het veel te kort laten koken, het was dus behoorlijk rauw. Weer een les geleerd, vertrouw nooit de pakjes maar je moeder die je tips geeft.

Lief dagboek en lezeressen week 4

Na het eten gingen we nog even naar de Gamma, we hadden nog heel wat cadeaupassen liggen en vonden het zonde deze niet te gebruiken. We kochten een klik aan en klik uit systeem en een nieuwe lamp die ook met de Philips Hue kan!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 4

Donderdag begon ik de dag met lekker bloggen, zoals altijd!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Om 10 uur kwam een vriendin langs om koekjes te bakken, heerlijke M&M koekjes! Het recept vind je inmiddels op de site. Ondertussen kwam ik er eindelijk achter dat de vogeltjes ons balkon hebben gevonden, leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Daarna besluiten we te gaan lunchen in de stad bij een lunchroom waar een vriend van ons werk, Ameno! We eten een heerlijk broodje carpaccio, helemaal niet duur en erg lekker! Zeker een aanrader altijd je even snel en rustig wil lunchen in de stad.

Lief dagboek en lezeressen week 4

Daarna neem ik een video op met alle nieuwe binnen gekomen producten. Jullie reageren er echt heel erg enthousiast op! Ik denk dat ik dit elke twee weken ga doen. Alleen nu moet ik er nog een pakkende naam voor verzinnen, hebben jullie ideeën?

Lief dagboek en lezeressen week 4

De nieuwe limited edition van Gucci Guilty ziet er wel heel spannend uit met deze prachtige steentjes!

Lief dagboek en lezeressen week 4

’s Avonds hang ik lekker met Danny op de bank. Ik kijk The Blacklist en ondertussen ook nog GTST.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 4

We hebben helemaal geen gordijnen meer nodig, ze bevriezen gewoon! Zo kijkt ook niemand meer naar binnen!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Bij dit weer hoort een nieuwe geurkaars, Snow In Love! Hij was een tijdje moeilijk leverbaar dus ik kocht meteen maar een hele grote pot, gaat hij lekker lang mee!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Eindelijk hebben we een nieuwe en mooie lift! We hadden deze lift al, maar omdat het nieuwbouw is en ze de lift nog netjes wilde houden was hij helemaal betimmerd met hout.

Lief dagboek en lezeressen week 4

Jakkes wat is het een gauw weer, niets aan.

Lief dagboek en lezeressen week 4

Maar ik maak wel een heerlijk broodje voor mezelf en een beetje voor jullie. Want gisteren deelde ik het recept!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Om 6 uur ging ik weer aan het werk bij de Albert Heijn, daar had het gewoon gesneeuwd, een wijk verderop! Hier was gewoon helemaal niets gevallen.

Lief dagboek en lezeressen week 4

Dit was echt een rotklus, leuk hoor die doosjes vouwen, maar doe er dan op zijn mist een gebruiksaanwijzing bij. Met het eerste doosje ben ik denk ik wel 10 minuten bezig geweest. Gelukkig ging de rest daarna wel snel.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 4

De wekker ging om 6 uur om lekker te gaan werken. Even ontbijten, hier was ik nog vrolijk.

Lief dagboek en lezeressen week 4

Tot dat ik naar buiten keek, ontzettend leuk sneeuw, behalve als je er zelf doorheen moet.

Lief dagboek en lezeressen week 4

Na een kwartier mijn ruiten te hebben gekrabt, wat niet opschoot besloot ik maar met de fiets te gaan. Alleen je raad het al, om 7 uur was er nog geen weg gestrooid of sneeuw vrij gemaakt. En ik ben al zo een held op sokken… Het ritje naar mijn werk liep dus behoorlijk uit met mijn hart in mijn keel. Maar ik kwam uiteindelijk als een sneeuwpop levend aan op het werk!

Lief dagboek en lezeressen week 4

De rest van de dag heb ik vergeten foto’s te maken. Ik werkte tot 1 uur en daarna hebben Danny en ik samen boodschappen gedaan. Thuis besloten we naar het Verkoophuis in Slagharen te gaan. Dit is een winkel waar alle teruggestuurde producten van de Wehkamp heen gaan. Voor een lage prijs kun je dus heel mooi ‘nieuwe’ spullen kopen. Ze hebben er echt alles, telefoons, kasten (van hele mooie merken zoals Zuiver), lampen en ga zo maar door voor een fractie van de originele prijs. Helaas hadden ze niets voor ons wat we zochten, je moet er echt geluk hebben.

’s Avonds had ik een personeelsfeestje van de Albert Heijn, gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Er ging echt een wereld voor me open, we waren bij het Vliegende Paard, daar ben ik sowieso al jaren niet meer geweest (behalve met carnaval) maar ik wist niet eens dat er beneden ook een zaal was!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Gezellige drukte op zaterdagavond in de Voorstraat!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 4

Zondag sliep ik redelijk uit en had ik last van hoofdpijn, gisteren was dan ook best gezellig! Oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 4

’s Middags hadden we afgesproken met Danny zijn ouders, daar waren we al een hele tijd niet meer geweest. En natuurlijk lekker geknuffeld met Shiba!

Lief dagboek en lezeressen week 4

En natuurlijk kunnen we niet weggaan zonder een spelletje te spelen, gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 4

Van Danny’s moeder kregen we ook nog een hele pan met verse snert mee, niet verkeerd!

Lief dagboek en lezeressen week 4

In de avond spraken we nog met vrienden af om een spelletje te spelen. Onze favoriet de laatste tijd, Cluedo! Ik had 1 keer gewonnen! Ik vind mezelf echt goed in dit spel, haha!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

 1. Gezellig kaarten en zo een ander leuk spel.
  Maar je moet toch eens even het kaart spel uitleggen want ik weet niet hoe je dat moet spelen.
  Mijn eten brand ook wel eens aan of is niet gaar genoeg.
  Ik ben geen kook chef.
  De club sandwich zag er super lekker uit en foto waardig ;-)
  Je oma zal je gaan missen op de dag dat jer er vast naar toe ging.
  Ga je er nu op een andere dag naar toe?

  Xoxo

 2. Hele leuke diary, ik was dit weekend in de buurt van Amsterdam, gek genoeg was het daar Zaterdags – toen het overal sneeuwde- erg mooi weer haha.

 3. Boerenkool, gewoon een grote pan pakken en aardappels en boerenkool tegelijk koken! Dan wat uitgebakken spekjes erbij, en het is altijd goed!

 4. Jij en je lekkere broodjes altijd :-) Ik heb trouwens ook constant sokken over of tekort… Volgens mij zit er ergens in de wasmachine een zwart gat dat sokken opzuigt.

 5. Altijd leuk om zo’n artikel te lezen/zien! Ik heb laatst ook weer boerenkool gegeten, zoo lekker in de winter! En ik ben ook gek op Snow In Love, echt mijn lievelingsgeur van Yankee Candle tot nu toe! :-)

 6. Wat een leuke diary weer, die snert ziet er lekker uit. Gelukkig hebben we hier ook nog een hele pan vol in de vriezer liggen. Ook al ben ik niet gek op avocado, die clubsandwich ziet er wel erg lekker uit, evenals het broodje carpaccio. Lekker eten, hmmm!

 7. Haha! Twee dingen tegelijk willen kijken, dat herken ik! Oh en die sokken inderdaad ook. Ik gooi ze dan gewoon nog een keer in de wasmand, hihi!

  Fijne dag!
  XoXo Melanie

 8. Je ziet er nog goed uit met een kater dame :) Ik vind het zo leuk om je uitzicht te zien, elke keer als ik bij de kinderboerderij ben dan kijk ik of ik jou in huis zie. Ik heb vroeger ook heel wat feestjes gehad in de zaal beneden in het Vliegende Paard. Een tijdje geleden was ik er met wat oud-studiegenoten, maar de rest was allemaal 16!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *