Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Wat was het koud afgelopen week zeg! Maar vaak wel prachtige dagen met veel zon. Ik ging er lekker op uit om te wandelen, werkte 4 dagen op kantoor en deed het voor de rest rustig aan. Benieuwd wat ik de afgelopen dagen heb gedaan? Kijk dan met mij mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Maandag ben ik aan het werk op kantoor en ik loop in de pauze even een rondje in de binnenstad. Ik was hier nog niet eerder langsgelopen maar wat een mooi stukje is dit geworden. Voor de rest ziet het er allemaal wel een beetje triest uit vanwege alle leegstand in de binnenstad (wat alleen maar erger wordt). Ik hoop dat snel alles weer een beetje normaal wordt.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Als lunch op het werk eet ik een broodje rosbief met zeezout roomboter, zo lekker!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Dinsdag ben ik thuis aan het werk en Mila komt dan altijd gezellig bij mij liggen op zolder. Voor de rest fiets ik ook nog een heel eind dinsdag (het is prachtig weer) en ga ik op bezoek bij familie.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Dit ziet er echt heel vies uit, maar het was wel erg lekker. Een prakje spinazie met aardappels, ei en gebakken uitjes, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Ook bak ik nog een lekker bananenbrood zodat ik dat mee kan nemen naar het werk. Ik vries altijd plakjes in zodat ik ze makkelijk mee kan nemen (zonder dat het brood bederft).

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Woensdag heb ik dus lekker bananenbrood op het werk als tussendoortje. De rest van de dag doe ik niet veel bijzonders. Je mag geen bezoek ontvangen en vanwege de avondklok doe je ook vrij weinig. We handen dus maar een beetje voor de tv de hele avond.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Ik gebruik nog steeds de gellak van Venalisa. Ik kocht deze kleuren nieuw en zo’n topcoat waarbij je een cateye effect krijgt. Dit zit er nu meer dan 2 weken op. Nog steeds erg mooi!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Mila is een beetje ‘ziekjes’ na naar enting en het trimmen (diarree en veel haarballen door het loszittende haar). Ze had dus allemaal poep aan haar kont zitten wat ik schoon wilde maken. Alleen mevrouw dacht daar anders over dus hield zich hier mooi verborgen…

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Tijd voor een nieuw kleurtje nagellak! Ik gebruik een ledlamp van AliExpress (zoek op Sun UV) en de lakken van Venalisa.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Zaterdag loop ik samen met vrienden de stadswandeling van Zwolle. Een wandeling door de stad en aangrenzende parken. Onderweg kun je bij verschillende horeca gelegenheden wat lekkers halen. Volgens mij is het in heel veel steden en het is echt een aanrader! Het was alleen wel mega koud.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Laatste stop, Gillende Keukenmeiden voor een heerlijk proeverijtje van taart. Ik wil volgend weekend weer, haha.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Zondag is een rustige dag, Danny en mijn vader zijn wat kleine klusjes in huis aan het doen (we kunnen namelijk niet naar de bouwmarkt materialen kopen. Want we willen graag zelf rechte en hele balken uitzoeken). Zo hangen eindelijk de gordijnen op zolder. Het zijn niet de meest mooie gordijnen maar ik weer echt niet wat ik hier anders moet neerhangen. Jullie tips?

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2021

Ook vul ik mijn Vinted account weer met kleding, ik heb namelijk zoveel dingen die ik nooit meer draag of mij niet zo prettig in voel. Hoe leuk ik het ook vind, bij mijzelf vind ik het een minder succes.

En dat was hem weer voor deze week. Ook deze week geen spannende plannen. Ik werk vier dagen, dinsdag is mijn thuiswerkdag en het weekend ga ik naar een vriendin toe waar ik gezellig blijf logeren. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  chucky1012
  2 februari 2021 at 11:40

  Leuk dat er diverse overheerlijke gerechten gegeten kunnen worden bij diverse kramen….
  Je zelf gebakken bananenbrood ziet er super goed uit.

  Fijne week Xoxo

 • Reply
  Audrey
  2 februari 2021 at 15:31

  Wat sneu dat Mila zich niet zo goed voelde! Ik hou zelf niet van banaan, dus ik heb er nog nooit een gebakken, maar met blauwe bessen zou het best wel eens kunnen werken voor mij!

 • Reply
  OLGA
  3 februari 2021 at 07:18

  ik plaats zelf ook af en toe artikels op Vinted maar er is een zodanig overaanbod dat ik amper nog iets verkoop….is dat ook bij jou zo?

  • Reply
   Aranka
   3 februari 2021 at 07:20

   Ja klopt, eerst verkocht ik bijna alles, nu niets meer

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  3 februari 2021 at 10:52

  Balen dat Mila zich niet zo lekker voelde, hopelijk gaat het snel weer beter met haar. <3
  Handige tip ook om de overige plakjes bananenbrood in te vriezen. Dat wil ik ook wel eens proberen. :)

  Liefs
  x

 • Laat een reactie achter