Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Goedemorgen en leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week, een week die vooral lekker wit was door de sneeuw. Door de sneeuw ben ik wel heerlijk wezen wandelen, maar ook veel aan huis gekluisterd geweest. Ik werkte vooral aan artikelen en in het weekend was het vooral gezellig.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Maandag zijn mijn ouders er de hele dag om te helpen op zolder, het begint nu (alleen ons nieuwe kantoor) echt af te komen. Je zou denken, dan ben je er bijna, maar de hal en de andere slaapkamer op zolder moeten nog helemaal helaas…

Aangezien het laat was geworden maak ik maar een grote pan met zuurkool voor iedereen zodat ze thuis niet nog hoeven te eten.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Daarna ga ik nog even met een vriendinnetje knallen in de sportschool.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Dinsdag ben ik de hele ochtend aan het werk en maar op die sneeuw aan het wachten die maar niet komt. Rond een uurtje of twee rij ik naar Dronten waar al wel een heel pak gevallen is! Alleen op de terugweg werd het mij al snel duidelijk dat ook in Zwolle sneeuw gevallen was, het was echt ellende om thuis te komen. De rest van de dag heb ik eigenlijk ook niets meer gedaan.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Het heeft uiteindelijk behoorlijk gesneeuwd in Zwolle en er lag echt een dik pak. Ik had wel zin in een wandeling dus ik vroeg of mijn moeder zin had om mee te gaan. Ik liep naar mijn ouders huis en vanuit daar doen we een rondje Weide AA.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Het is hier altijd prachtig vind ik! Op dit momenten baal ik wel dat we geen hond hebben, word je elke dag gedwongen om een lekker stuk te wandelen.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Tussen de middag maak ik alvast een lekkere pasta omdat ik er dan meteen foto’s van kan maken voor een recept en ’s avonds ook niet meer hoef te koken, ideaal!

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Mila struint ondertussen door de sneeuw.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Donderdag is een beetje een saaie dag, ik werk vooral thuis vanuit de woonkamer en neem er een lekkere snack bij!

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

En ik doe ook mijn favoriete ding, de belastingaangifte van het laatste kwartaal…

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Vrijdag loop ik helemaal naar de stad om naar de markt te gaan omdat onze rookworst op is. Kom je na een barre tocht lopend over ijs eindelijk in de stad, staat de worstenkraam er niet! Omdat ik toch niet voor Jan lul naar de stad wilde gaan ging ik maar even langs de Yves Rocher om een lekkere gezichtsbehandeling te nemen (en die gerstekorrels te laten verwijderen) en mijn wenkbrauwen te harsen.

’s Middags ben ik ook weer lekker aan het werk en maak ik vooral heel erg veel foto’s voor artikelen zodat ik ze alleen nog maar hoef uit te schrijven.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Zaterdagochtend ga ik gezellig met mijn moeder naar de stad en ik ben verliefd op dit dekbedovertrek die ze hebben bij de Hudson’s Bay.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Daarna ga ik gezellig met een vriendinnetje samen lunchen! Via Social Deal zijn we een keertje bij Apart! geweest en besluiten er nu weer heen te gaan omdat het ons zo goed beviel, je kunt hier allemaal kleine gerechtjes bestellen, super leuk (en lekker).

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Vandaag eten we spruitjes! Of eigenlijk alleen ik, want de rest lust het niet.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

’s Avonds ga ik met vriendinnen naar Singlefeestje waarbij er allemaal plaatjes worden gespeeld die je kan aanvragen, super leuk!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Zondag sta ik helaas wel weer vroeg op met maar een paar uurtjes slaap omdat vandaag de planning is te gaan stucen. Ziet er meteen heel anders uit!

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2019

Omdat we toch bezig zijn storten we de hal ook meteen maar af met egalisator zodat de vloer er straks mooi recht op kan. Ben super benieuwd hoe alles er straks uit komt te zien! Nog even doorwerken.

En dat was hem weer voor deze week. Mijn vader komt zo om boven op zolder verder te gaan. Voor de rest heb ik geen enkele afspraak deze week dus ben lekker thuis aan het werk. In het weekend heb ik twee verjaardagen staan en een gezellige borrel. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Leuk om te zien, wat fijn dat de zolder langzaamaan bewoonbaarder wordt! Hudson’s Bay heeft trouwens in de sale vaak goede kortingen op die dekbedovertrekken, we hebben er laatst ook weer eentje gekocht met 70% korting!

 2. Leuke foto’s van jou in de sneeuw.
  Ik vindt het voor één dag wel leuk maar niet langer.
  Fijn om te zien dat er goed geklusd wordt.

  Xoxo

 3. Vreselijk die sneeuw, ben vanaf dinsdag in Turkije, dus mooi ontvlucht. Jammer dat ze weer sneeuw verwachten want morgen vlieg ik naar huis. Nou ja, het is winter, zal helaas nog wel een paar keer gebeuren…
  En hoezo heb je een hond nodig om te wandelen? Gewoon opstaan en gaan lopen. Heel simpel :-)
  Heb geen hond maar wandel elke vrije dag minstens 6 km, en op werkdagen altijd in de lunchpauze.

 4. Ananas en banaan bij je zuurkool?! Nog nooit gezien! Is het ook een beetje lekker? :’D Ik eet vanavond weer spruitjes. M’n vriend lust het ook absoluut niet en vindt het zelfs stinken, dus moet ik ervan profiteren als hij niet thuis is, haha. En het dekbedovertrek is inderdaad prachtig! ♡ Heb je het ook gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *