Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Goedemorgen en leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week! Vorige week was een drukke maar ook gezellige week – waar ik nog steeds een beetje van moet bijkomen, merk dat ik geen 18 meer ben -. Ik sportte een aantal keer, ging gezellig uit eten met vriendinnen en stond tot in de late uurtjes te dansen tijdens Single Feestje. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Maandag doe ik eigenlijk niet heel erg veel. Ik begin de dag redelijk vroeg in de sportschool en kom rond een uur of 12 weer thuis. Daarna pak ik lekker een douche en werk de rest van de middag nog. Blijkbaar was het niet heel erg boeiend anders had ik wel foto’s gemaakt, haha.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Dinsdag ben ik weer aan het werk en stuur voor de grap deze foto naar vrienden. Ik moest wat dingen kopen en appte door dat ik een hele drukke baan had met boodschappen doen. Wel even lekker een luchtje scheppen. Ik werk trouwens van half 9 tot 5 uur.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Daarna ga ik snel naar huis om me op te frissen en naar de stad te gaan met vriendinnen. Een vriendin had een leuke aanbieding op Social Deal gevonden dat je voor € 12,50 een drie gangen proeverijtje kreeg bij Kletsen en Proeven in Zwolle. Nou voor dat geld is dat nog eens een keer leuk om te doen! Dit was trouwens de eerste gang: gefrituurde champignon, wrap met zalm, een leverpastei en mosterdsoep. Erg lekker allemaal!

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Het hoofdgerecht was zalm, kip, biefstuk en rodekool met peer, ook erg lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

En het nagerecht was helemaal heerlijk! Een chocoladetaartje, crème brulee (dat vond ik dan weer niet lekker) kaneel ijs en vers fruit, jummie! Voor 12,50 vond ik dit echt een hele goede aanbieding. Wil je dus nog uit eten in Zwolle is dit zeker een aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Zoals je kan zien heeft het iedereen goed gesmaakt! Maar het was ook echt heel erg lekker!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Woensdag ben ik ook weer aan het werk van half 9 tot 5 en daarna maak ik thuis eten en ga ik ook meteen even naar de sportschool, dan is dat in ieder geval klaar!

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Daarna plof ik op de bank om een nieuwe aflevering van Vier Handen Op Eén Buik terug te kijken, ik vind dat zo een geweldig programma!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Donderdag voel ik me niet helemaal fit. Ik loop al weken tegen een griepje aan te hikken maar het zet maar niet door. Donderdag voel ik me niet fit, maar ook niet ziek. Ik besluit me er wel aan toe te geven in de hoop ziek te worden dat ik er eens een keer vanaf ben, maar helaas hielp het uiteindelijk niet.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Ik lig die dag dus lekker in bed en begin met een nieuwe serie: How To Get Away With Murder, wat een ontzettend goede en spannende serie is dat zeg!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Vrijdag kwakkel ik ook nog een beetje aan en lig vooral nog in bed. Maar er moeten toch boodschappen gehaald worden en ik moet nog wat op de post doen dus besluit toch maar even naar buiten te gaan en mij aan te kleden. En een trots momentje voor mijzelf, mijn riem gaat al een week heel gemakkelijk dicht op het volgende gaatje!

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

’s Middags vond ik nog wat fruit in de vriezer om smoothies mee te maken en deed dat dus maar, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

’s Avonds hang ik lekker op de bank en kijk een beetje hoe Danny een spelletje aan het spelen is. Ik vind het wel vroeg best en ga lekker naar bed toe.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Zaterdag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt terwijl het zo een drukke dag was. Ik stond vroeg op en deed boodschappen, ging daarna nog even met mijn moeder naar de stad. ’s Middags met Danny nog even langs de GAMMA en IKEA geweest om te kijken voor een lamp en een kastje in de gang die we niet vonden en ’s avonds ging ik gezellig naar vrienden om een drankje en een kaasje te doen.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Want daarna gingen we met z’n allen naar Singlefeestje wat ontzettend gezellig was! Ik was er nog nooit eerder geweest maar ik hoorde van iedereen dat het altijd super leuk is en dat was het ook, ik heb het super leuk gehad. Ik dacht trouwens eerst dat Singlefeestje voor vrijgezellen was, maar ze bedoelen met Singlefeestje dat je je eigen nummers (singles) kunt aanvragen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

Aangezien het best laat is geworden kwamen we rond 2 uur eens een keer uit bed en daarna heb ik maar meteen een late lunch genomen, oeps! De rest van de dag doen we eigenlijk niet heel veel maar ruimen wel even de rommel in huis op.

Lief dagboek en lezeressen week 4 – 2018

’s Avonds eten we een soepje met beenham en gaan daarna even bij vrienden kijken die hun babykamertje af hebben gemaakt, super schattig!

En dat was hem weer voor deze week! Vandaag werk ik thuis en probeer ik vanavond nog te gaan sporten. Dinsdag en woensdag werk ik weer op kantoor en donderdag en vrijdag werk ik weer thuis en probeer om te dag te sporten (ben echt benieuwd hoe lang ik het nog ga volhouden). Van het weekend heb ik de verjaardag van mijn oma en meer staat er eigenlijk niet op de planning. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Wat ziet dat driegangenmenu er lekker uit zeg! Ik loop ook al een paar weken tegen een griepje aan te hikken, vandaag helaas niet helemaal fit, maar ben bang dat het niet doorzet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *