Lief dagboek en lezeressen week 39

Lief dagboek en lezeressen week 39

Goedemorgen allemaal, een drukke maar vooral gezellige week is weer voorbij en begin weer vol goede moed aan een nieuwe week. Ondanks dat ik me niet helemaal fit voelde door die vervelende verkoudheid heb ik wel ontzettend veel leuke dingen gedaan en meegemaakt. Kijken jullie weer mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 39

Maandag komt vroeg mijn moeder langs om te helpen orde te scheppen in het kantoor. Er staan nog enorm veel dozen onuitgepakt en nog niet uitgezocht. We ruimen alles op en maken ook meteen even schoon. Fijn zo een moeder die je af en toe even komt helpen als je door de bomen het bos niet meer ziet. Nadat ze weg is werk ik meteen nog even aan mijn site. De tijd dringt en ik had nog geen middag artikel. Meteen deze flesjes van Chloé maar even op de foto zetten.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Want heel veel tijd heb ik niet want om 3 uur moet ik weer aan het werk bij de Albert Heijn tot sluit. In mijn pauze eet ik deze heerlijke Griekse maaltijd salade, zeker een aanrader!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 39

Dinsdag ga ik nar Amsterdam voor twee afspraken en wil nog eventjes mijn nagels lakken. Dat doe ik met Essie Go Go Geisha en de OPI 18K Gold Top Coat die ik onder het stof vandaan haal! Prachtige combinatie vinden jullie ook niet?

Lief dagboek en lezeressen week 39

Ik ben er helemaal klaar mee, mijn PC heeft het echt begeven na 5 jaar trouwe dienst. Hij was ontzettend traag en steeds meer functies vielen uit. Nu was ik er helemaal klaar mee omdat hij ineens elke keer zomaar uit ging. Ik wilde niet eerder een nieuwe omdat ik stiekeme hoop had dat mijn PC het wel weer ging doen, want een nieuwe met de eisen die ik heb is duur, heel duur.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Selfie! Mijn haar is veel te lang dus erger me er een beetje aan hoe het zit. Dus ik haal de stijltang er maar doorheen. Ik vond het zo leuk staan dat ik bijna spijt had dat ik de volgende dag een afspraak bij de kapper heb. Ach, het groeit vanzelf wel weer aan.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Daarna vertrek ik gezellig met Elise naar Amsterdam. Wat hebben we weer gelachen in de trein en fijne gesprekken gehad. Een goede collega en vriendin is goud waard!

Lief dagboek en lezeressen week 39

Check dit leuke bushokje in Amsterdam van HEMA, super leuk gedaan! Het trekt zeker de aandacht!

Lief dagboek en lezeressen week 39

Onze eerste afspraak is bij het media bureau waar we even kletsen en weer op de hoogte gehouden worden van plannen. We boffen want er komt een hele goede chefkok langs om een dessert te maken met allemaal ingrediënten van de McFlurry.

Lief dagboek en lezeressen week 39

En dat ziet er dan zo uit! Hij mocht een beetje cheaten met het soesje (en het groen natuurlijk) maar de rest komt allemaal uit een McFlurry en lekker dat het was!

Lief dagboek en lezeressen week 39

Daarna gaan we snel verder naar het volgende event van een PR bureau met allemaal verschillende merken. In korte rondes krijg je alles haarfijn uitgelegd over de nieuwe lanceringen en producten. Het is altijd wel veel informatie, maar je gaat met genoeg inspiratie weer naar huis!

Lief dagboek en lezeressen week 39

Prachtige nieuwe lipsticks van Boots!

Lief dagboek en lezeressen week 39

 

En prachtige limited editions voor kerst van EOS!

Lief dagboek en lezeressen week 39

De locatie zag er ook nog eens top uit met allemaal prachtige bloemen, ik hou van bloemen!

Lief dagboek en lezeressen week 39

In de trein doe ik inspiratie op voor mijn haar en ben er zeker van dat dit het gaat worden. Jullie waren het er ook mee eens op social!

Woensdag

Ik ben woensdag echt helemaal vergeten foto’s te maken, wellicht omdat het een enorm drukke en gestreste dag was. Ik moet naar de kapper, dat liep uit, ik moest mijn nieuwe computer ophalen, dat liep ook uit, ’s avonds had ik met vriendinnen afgesproken en had per ongeluk de toeristische route genomen waardoor we er veel te laat aankwamen, je kent het wel. Dus eigenlijk heb ik helemaal geen foto’s gemaakt.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Behalve deze foto van mijn nieuwe computer, een HP Envy. Dinsdag heb ik meteen besloten een nieuwe te kopen zodat ik de volgende dag een nieuwe had. Het is echt een bakbeest met een snelle processor, ontzettend veel werkgeheugen en een paard van een videokaart. Hier kan ik hopelijk toch wel een paar jaar mee vooruit. Ik ben er enorm blij mee! Opstarten is secondewerk en de rest is ook echt bizar snel!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 39

Zo, even een selfie delen! De rest van de dag ben ik druk bezig met mijn site en het vooruit schrijven van artikelen. Ik ben helemaal klaar voor het weekend, dat vind ik een hele prestatie voor mezelf.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Rond vier uur gaan Elise en ik richting Utrecht om naar de boeklancering van Dagmar te gaan van haar boek Liever met Lef. Ik mocht als een van de eersten haar boek lezen en een mini quote aanleveren die in het boek zit, super leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 39

Samen natuurlijk even op de foto met Sanne, Elise, Dagmar en ik!

Lief dagboek en lezeressen week 39

Daarna gaan Elise, Sanne en ik nog even lekker uit eten in Utrecht en we strijken neer bij De Markt na een paar tentjes gehad te hebben die allemaal vol zaten – wat gek op donderdagavond -. Het was een knus en gezellig zaakje met heerlijk eten. Wel allemaal wat culinairder dan ik gewend ben maar kon uiteindelijk iets lekkers wat mij ook aanstond kiezen! Met als voorgerecht carpaccio …

Lief dagboek en lezeressen week 39

En als hoofdgerecht een heerlijke olijven risotto met asperges. Ik ben sinds de vakantie is Rome echt verslaafd aan olijven, ik moet echt alles hebben met olijven, zó lekker!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 39

Ik voel me vrijdagochtend helemaal niet fit, hoofdpijn, misselijk en vooral heel erg verkouden. Ik besluit dus nog maar even in bed te blijven liggen en Expeditie Robinson terug te kijken. Daarna keutel ik wat in het huis en werk ik nog aan mijn site.

Lief dagboek en lezeressen week 39

’s Middags moet ik natuurlijk weer aan het werk en eet ik dit keer de Mexicaanse Salade als avondmaal, deze is ook erg lekker!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 39

Zaterdag maak ik helemaal geen foto’s, ik ben druk aan het werk en door de drukte ga ik chaotisch op pauze waar ik snel een broodje naar binnen werk. Alleen toen ik klaar was met werken kwam het met bakken de lucht uit. Je raadt het al, ik kwam doorweekt thuis! Gelukkig kon ik lekker mijn joggingbroekje aantrekken en op de bank ploffen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 39

Zondag ochtend werk ik lekker aan mijn blog en ’s middags hebben we eens verjaardag van ons neefje die twee wordt. Daarna gaan we nog even mee met mijn schoonouders om een potje te kaarten. Door de gezelligheid heb ik helemaal geen foto’s gemaakt maar het was een geslaagde dag!

Deze week heb ik tot woensdag vrij en dinsdag ga ik naar Amsterdam toe. Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ben ik aan het werk en zondag ga ik lekker weer niets doen! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  femketje
  3 oktober 2016 at 11:10

  oeh die nagellak combie <3

 • Reply
  Amelie
  3 oktober 2016 at 11:21

  Wat een prachtige selfie met stijl haar en wit/zwarte trui of jurk!!
  Je ziet er heel anders uit en je mooie ogen en wenkbrauwen springen er uit. Inlijsten en elke dag even naar kijken voor je zelfvertrouwen :-)

 • Reply
  Yvonne
  3 oktober 2016 at 11:29

  Leuke week! Ik ben ook gek op (groene) olijven. Ze zijn ook lekker op een carpacciogerecht. Zo te zien heb je je beter kunnen houden aan je punten? ;-) Die salades neem ik ook wel eens, ze zijn inderdaad lekker voor als je geen zin hebt om te koken maar toch iets gezonds wilt eten. :)

 • Reply
  Yvonne
  3 oktober 2016 at 11:30

  Oh ja, en die foto met je langere haar is werkelijk prachtig!

 • Reply
  Zoeve
  3 oktober 2016 at 12:01

  Ik vind je haar echt ontzettend leuk geworden!

 • Reply
  rachel
  3 oktober 2016 at 12:34

  zoals gewoonlijks weer een leuke week alleen balen van je pc :( op naar een apple ?? is wel een aanrader ;) en vind je haar heel leuk zitten :D

  • Reply
   Aranka
   3 oktober 2016 at 16:33

   Ik ben een groot fan van Apple, maar de pc’s en laptops vind ik niets. Geef me dan maar een gewone Windows computer, haha!

 • Reply
  mieke | mieksmind
  3 oktober 2016 at 15:37

  Lekkere food foto’s! ik ben dol op olijven EN risotto..daar kun je me echt blij mee maken! carpaccio ook trouwens haha. Prachtige flesjes van Chloé , wauw! die events zien er ook top uit, enorm leuk!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  3 oktober 2016 at 16:04

  Wat een leuke foto’s! Je nagels zijn prachtig!!!

 • Reply
  Rachel
  3 oktober 2016 at 16:56

  oeh carpaccio, love it! (nu ook wel erg trek in haha) en wat gaaf dat Dagmar een boek heeft uitgebracht.. super!

 • Reply
  Kim
  3 oktober 2016 at 21:39

  Wat een leuke selfie zeg! Ik vind je haar prachtig zitten als je het hebt gesteild.

 • Reply
  Elfi
  3 oktober 2016 at 23:13

  Prachtige foto die eerste zwartwitfoto! Hier zie je heel goed dat je al serieus wat kilo’s kwijt bent en je straalt er zo mooi op!
  Misschien een nieuwe foto voor aan de rechterkant van je blog, bij je welkomstwoord? ;)

 • Reply
  chucky1012
  4 oktober 2016 at 06:56

  Hoop dat je weer beter bent!
  Leuke foto’s van een drukke week ;-)

 • Reply
  Patricia Weij
  5 oktober 2016 at 20:31

  Lieve Aranka, hoe krijg jij je nagels zo perfect gelakt ? Ik bedoel zeg maar de kant van je nagelriemen..

 • Laat een reactie achter