Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Ik heb een heerlijke week achter de rug in Griekenland waar ik heerlijk genoten en ontspannen heb. Moet wel eerlijk toegeven dat ik een beetje moeite heb om weer in het werkritme te komen. Dus vandaag geef ik een schop onder mijn kont en ga ik weer lekker aan de slag. Kijk met me mee naar mijn afgelopen week!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Maandag staan we om 3 uur ’s nachts op om naar Schiphol te rijden, we vliegen namelijk om 6:45 naar Athene. Vanaf Athene is het nog 3,5 uur rijden naar ons hotel in Kyllini en daar komen we rond 3 uur aan en bekijken onze prachtige kamer met geweldig uitzicht…

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Dit is ons uitzicht vanaf de kamer! We verblijven in het Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park wat in Kyllini ligt. Het resort ligt een beetje in the middle of nowhere maar heeft daarom een prachtig strand, en alle ruimte voor het resort dat van alle gemakken en luxe voorzien is.

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Na aankomst gaan we meteen naar het zwembad!

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

In het hotel kun je ook all-inclusive zitten en dat heb ik al meerdere malen vaker gedaan in andere landen. Maar deze all-inclusive was wel heel erg luxe. Het meeste eten wordt vers aan het buffet klaar gemaakt en ze hebben ook echt erg lekkere en smaakvolle dingen. Ook al het echte drank zat er bij in, in plaats van nep Disarrono of iets dergelijks.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Dinsdag hebben we een heerlijke massage, een Thalasso therapie en vervolgens duiken we de heerlijke zee in die super warm is!

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Aangezien ik thuis geen bad heb en die hier wel is ga ik lekker in bad! Ik had al gehoopt dat er een bad was dus nam een LUSH bruisbal mee.

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Naar de zonsondergang kijken, dat blijft echt magisch! Het eiland wat we vanaf ons strand zagen is Zakynthos (die zie je in de verte bij de zon)!

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Souvlaki eten in het a la carte restaurant, super lekker!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Woensdag schuiven we natuurlijk weer bij het ontbijt buffet aan en vermaken ons prima in het mega aqua park wat het hotel heeft! De rest van de dag zijn we eigenlijk lekker aan het relaxen en ik boek nog een heerlijke hoofdmassage.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Donderdag is het alweer tijd om naar huis te gaan. Het begint te stormen dus het is niet zo warm meer en veel wind. Daardoor hebben we wel heel helder uitzicht. Hier zie je de eilanden Kefalonia en Ithaki ook liggen. Aangezien we ’s avonds pas om 9 uur terug vliegen via Athene wilde we graag vroeg opgehaald worden zodat we nog even Athene in konden.

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

En dat deden we! Alleen in Athene was het weer helemaal omgeslagen. Het regende en waaide keihard. We bliezen bijna van het Acropolis af…

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Omdat het echt hard begint te regenen besluiten we ergens maar wat te eten en naar het vliegveld met de metro te gaan. Met een flinke vertraging en lekker veel turbulentie vliegen we terug naar Nederland. Om 3 uur lig in eindelijk in mijn bed, ik ben compleet gesloopt.

Vrijdag

Van vrijdag heb ik helemaal geen foto’s. Ik slaap tot een uur of 12 uit en rommel wat in huis en doe het huishouden, voor de rest doe ik helemaal niets, ik ben compleet gebroken.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Zaterdag duik ik samen met een vriendinnetje de stad in en koop deze toffe blousse van Scotch & Soda.

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Daarna ga ik nog even gezellig lunchen bij de Gillende Keukenmeiden, een super leuk zaakje in Zwolle! ’s Middags heb ik nog een verjaardag en ’s avonds heb ik lekker het rijk voor mij alleen en kijk 7 afleveringen Bates Motel, het is zo spannend en krankzinnig, echt geweldig om te kijken!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

Mila omschrijft denk ik goed onze zondag. Ik slaap uit tot een uurtje of 11 en daarna begin ik met de was en het opruimen daarvan. ’s Middags komen mijn ouders helpen. We hebben van de buren hun ‘oude’ radiatoren gekregen omdat hun vloerverwarming nemen en wij hebben nog radiatoren voor op zolder nodig. Deze maken we dus helemaal schoon en spoelen ze door. Begin van onze zolder strippen en opnieuw opbouwen klus.

Lief dagboek en lezeressen week 39 – 2018

’s Avonds ga ik nog met een paar vriendinnen naar de film A Simple Favor. Deze film wilde ik zo graag zien en hij leek me ontzettend spannend. Alleen helaas viel hij ontzettend tegen. Het is totaal geen spannende film maar meer een komedie. Wij waren alle drie hevig teleurgesteld in deze film. Het was geen slechte film, maar absoluut niet wat we verwacht hadden, jammer!

En dat was hem weer voor deze week. Aanstaande week heb ik lekker niets op de planning en staat het vooral in het teken van werken en denk ik mijn ouders helpen hier met klussen in huis. Wat doen jullie deze week?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Sorry dat ik het zeg maar je artikel staat echt bomvol taalfouten… HUN nemen, om maar eens iets te noemen… Vervelend om te lezen.

    1. Bomvol is nu ook wat overdreven… Dan zou ik denken dat er in zowat elke zin een fout zou staan, terwijl ik er maar een paar zie in het artikel.

  2. Hehe, toen ik in maart naar Athene ging, was er in het terugkeren ook superveel wind en turbulentie. De zee, he.. het zag er wel leuk uit bij jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *