Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Lief dagboek en lezeressen week 39

Goedemorgen! Een dagje later dan gepland, maar hier is ‘ie dan, mijn lief dagboek en lezeressen van afgelopen week. Vorige week was mijn laatste vakantie week en ik heb het gevoel dat ik me weer een stuk beter en fitter voel. Ik voel me niet topfit, maar misschien komt dat door het vermoeiende weekend Parijs. Kijken jullie weer mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 39

Lief dagboek en lezeressen week 39

Lief dagboek en lezeressen week 39

Maandag ga ik samen met Danny naar Burgers Zoo in Arnhem. We hadden allebei vrij en wilde iets leuks doen. We gingen dus samen gezellig naar de dierentuin. Beiden waren we hier nog nooit geweest en vonden het een heel erg mooi park! Zeker een aanrader om een keer heen te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Maar na zo een hele dag lopen voel je het wel, even lekker luieren in bad dus.

Lief dagboek en lezeressen week 39

En ’s avonds natuurlijk op de bank hangen met de TV aan.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 39

Ik stond die ochtend vroeg op omdat Elise en ik samen naar Amsterdam gingen voor een Beauty Speed Date, maar eerst nog foto’s maken en artikelen schrijven.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Rond 2 uur zijn we in Amsterdam en beginnen we aan onze dates!

Lief dagboek en lezeressen week 39

Het idee is echt super tof, je hebt 5 minuten de tijd om met een merk te kletsen en hun laten je de nieuwe producten zien. Zo ben je even kort op de hoogte gebracht over de nieuwe producten.

Lief dagboek en lezeressen week 39

De locatie was ook prachtig aangekleed, gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 39

Rond half 6 zitten we weer in de trein terug naar huis, bepakt en bezakt! Maar wat hebben we een prachtige dingen gekregen om aan jullie te laten zien.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 39

Goedemorgen! Ik heb ontzettende hoofdpijn dus blijf even tot half 10 in bed liggen. Mama komt zo langs dus ik kan niet te lang lui doen.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Samen met mama maak ik schoon, ruim ik op en maken we zelfgemaakte appelmoes, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 39

Mama gaat rond een uurtje of 3 weer weg en ik ga weer aan de slag met mijn site.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Maak foto’s van de appelmoes voor op mijn blog en maak meteen het artikel.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 39

Lief dagboek en lezeressen week 39

Donderdag maak ik de laatste artikelen af voor het weekend en maandag, ik ben dan in Parijs dus er moet natuurlijk wel wat online komen. Ook ruim ik dozen op, die Mila heel boeiend vind.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Ook neem ik de PAWsome TAG op met Mila.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 39

Tijd om de spullen in te pakken voor een weekendje weg. Ik neem alleen de hoog nodige dingen mee, make-up laat ik thuis! Hier moest trouwens nog wel tandpasta en een tandenborstel bij.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Klaar en wachten op de bus. Ik mocht met mijn zusje en haar klas mee naar Parijs omdat de bus niet vol zat.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Helaas gaat het bij Arnhem al fout, een vrachtwagen voor ons krijgt een klapband en wij rijden over een stuk metaal heen waardoor een buis van de luchtdruk scheurt. Gelukkig is het niet heel erg erg en kunnen we doorrijden naar Parijs.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Na wat files en alles eten we bij van der Valk in Nazareth, België.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Rond half 1 zijn we eindelijk in het hotel en vallen we vrijwel meteen in slaap. We sliepen trouwens in het Ibis Budget hotel in het Montmartre, niet echt aan te raden. Het is niet echt een prettige wijk en de bedden zijn echt verschrikkelijk. Voor de rest was het ook niet echt schoon.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 39

Goedemorgen Parijs!

Lief dagboek en lezeressen week 39

We hebben een vrije dag en mogen deze helemaal zelf invullen. We gaan al vroeg met de metro naar de Champs Elysees en shoppen daar wat (Sephora!). Daarna besluiten we met een hop on hop off bus de stad te bekijken.

Lief dagboek en lezeressen week 39

En we zien de Eiffeltoren!

Lief dagboek en lezeressen week 39

Het Louvre!

Lief dagboek en lezeressen week 39

Rond een uurtje of 1 gaan we wat eten in het centrum en nemen een broodje en een cola. Die trouwens erg lekker was!

Lief dagboek en lezeressen week 39

Alleen we schrokken wel heel erg van de rekening, bizar! Ook weer geleerd, ga niet midden in het centrum van Parijs wat eten.

Lief dagboek en lezeressen week 39

En we gaan weer verder met de tour en komen ook langs Gare du Nord. We hebben trouwens alle mooie dingen in Parijs wel gezien.

Lief dagboek en lezeressen week 39

We komen ’s avonds compleet gebroken aan en trakteer mezelf op wat lekkers.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 39

Ontbijtje, dat gaat er altijd wel in!

Lief dagboek en lezeressen week 39

Rond 10 uur verlaten we het hotel en gaan naar de SILMO beurs, een beurs voor optiek. De wijk waar we verbleven zat trouwens vol met daklozen en vluchtelingen die op straat leefden en probeerden hun gekregen waren te verkopen. Heel aandoenlijk om te zien, ook hoe ze slapen.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Rond 11 uur zijn we bij SILMO.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Lief dagboek en lezeressen week 39

Mijn zusje doet de optiek opleiding en daarvoor moesten ze naar deze beurs in Parijs, leuk om alles zo te zien! Vooral alle nieuwe collecties en monturen.

Lief dagboek en lezeressen week 39

Na de beurs vertrekken we weer naar Nederland en zijn pas heel laat thuis. Het was een vermoeiend maar zeer geslaagd weekend!

Deze week begint het gewone leven weer en mag ik weer lekker aan het werk en wil ik ook weer lekker knallen met mijn blog! Je kunt dus gewoon weer 2 artikelen per dag verwachten! Ik heb er weer zin in! Liefs.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

24 reacties

    1. Ik denk ook niet dat je in die context aandoenlijk bedoelt, ik vind vluchtelingen die zwoegen om een bestaan op te bouwen niet zo vertederend. Wel weer een ontzettend leuk artikel!

    2. Ja erg hè. Ik hoop echt dat het gewoon een taalfoutje is. Met mensen die vluchtelingen die op straat leven oprecht ‘aandoenlijk’ vinden is wel het een en ander mis.

  1. Jullie hebben geluncht op het Place de la Madeleine en dat is, zoals je aan de winkels misschien hebt gezien, 1 van de duurste pleinen/straten van Parijs! :-)

  2. Wauw, dat is inderdaad een dure lunch geweest. Sowieso krijg je soms als toerist een hele andere kaart met andere prijzen! Dat is wel som. Verder blijft Parijs een hele mooie stad.

  3. Ziet er uit als een hele leuke week! En hier in Parijs is het leven zeker een stuk duurder dan in Nederland, zelfs als je niet eet op de Place de la Madeleine ;-) Je hebt nu 6.7€ betaald voor een cola, maar 4€ is toch wel normaal ook. ’t Is dan ook altijd een verademing om in Nederland te komen en 2€ te betalen! Montmartre is vooral ’s avonds steeds minder leuk inderdaad. Er zitten veel relatief goedkope hotels, maar ik zou het iedereen willen afraden om daar te verblijven. Meer richting het zuiden/westen is het netter en schoner. Je zit dan wel iets verder uit het centrum, maar dat zou ik er voor over hebben :-) Ben benieuwd wat je hebt gekocht bij Sephora!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *