Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Na weken is er eindelijk weer een frisse ‘lief dagboek en lezeressen’. Vorige week had ik na een half jaar werken eindelijk een weekje vakantie. Het was eerst de bedoeling om ook echt op vakantie te gaan, maar met alle Corona perikelen hadden wij daar niet zoveel zin in. We besloten dus een klusvakantie te houden en af en toe wat leuke dingen te doen. Kijk mee naar mijn afgelopen vakantie in eigen land!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

We beginnen de vakantie ontzettend goed. Ik werk de laatste dag voor mijn vakantie in Apeldoorn en vanuit daar rijd ik door naar Nijmegen om daar gezellig met een van mijn beste vriendinnen af te spreken. We gaan eerst gezellig uit eten bij Moeke (en eten veel te veel, maar zó lekker).

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

En gaan vervolgens naar de film. We gaan naar de Nederlandse film ‘Alles Zoals Het Zou Moeten Zijn’. Wij vinden hem erg leuk en vermakelijk, een echte vrouwen film.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

De volgende dag komt mijn Zalando Lounge bestelling binnen met truien die ik had besteld voor een prikkie. Ik twijfel toch wel een beetje of ik ze moet houden. Ik vind de modellen een beetje vreemd. Uiteindelijk geef ik de roze trui aan mijn moeder en hou ik de groenige trui voor in mijn vrije tijd.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Buiten moeten de kozijnen en deuren er helaas aan geloven. Ik koop eerst even één pot primer, witte en blauwe lak. Normaal gebruik ik graag Sigma verf, maar volgens de verkoper was dit merk (Global Paint) nog beter en veel goedkoper. En mijn moeder en ik moeten toegeven, het is super fijne verf, zeker een aanrader! Ik heb het gewoon bij de Hornbach gekocht.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Bij het schuren van alle deurne en kozijnen komen we mooie kleuren tegen. Blijkbaar heeft deze deur al heel wat kleuren gehad. Nu wordt het staalblauw, weer een ander kleur.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Ook besluiten we grondig op te ruimen, vooral achter de schotten waar we eigenlijk nooit komen. Aangezien we toch een aanhanger voor de deur hebben staan rijden we meteen door naar de stort.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

We hadden een hele mooie haag van buxus om onze voortuin heen, maar helaas waren die helemaal opgegeten door de buxusrups. We hebben alles uitgespit en nieuwe borders gemaakt van hoge stoepranden. Een paar boompjes en siergrassen geplant en hopelijk wordt het snel wat voller (want volgroeide planten zijn echt niet te betalen).

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Verfoutfit!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Onze verduisterende gordijnen in de slaapkamer had ik nog nooit gewassen (durfde ik niet vanwege de verduisterende laag) maar aangezien we een nieuwe wasmachine met allemaal programma’s hebben gok ik het er op. Resultaat, schone gordijnen, heel vies water maar helaas is de verduisterende laag ook behoorlijk aangetast. Niet een heel goed idee dus…

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Het is maandag, we hebben vakantie, geen zin in eten koken dus we gaan onbeperkt spare ribs eten bij de Beren!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Dinsdag zou het heerlijk weer worden dus we gaan lekker een dagje weg. Danny en ik willen al vanaf we net een relatie hebben een keer naar Madurodam. Na 8 jaar gaan we eindelijk.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

We zijn ongeveer 2 uurtjes zoet in Madurodam en gaan daarna naar Scheveningen (zoals de rest van Nederland) om van het heerlijke weer te genieten. Natuurlijk eerst even lunchen!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Het is dik over de 30 graden dus we duiken heerlijk de zee in, was is dat lekker zeg! Ik ben echt al jáááren niet meer aan de Nederlandse kust geweest om ook echt de zee in te gaan dus dit was leuk! Helaas viel ik wel behoorlijk ongelukkig in de schelpen waardoor ik meerdere schaafwonden op, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Gelukkig maakt een cocktail veel goed!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

De rest van de week ziet er zo uit. Aan het eind van de week dachten de kwasten zelfs, je zoekt het zelf maar uit…

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Met de nieuwe auto door de vernieuwde wasstraat in Zwolle. Goed excuus om die te testen!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Ook komen vrienden langs voor een gezellige dag. We beginnen met bowlen waar ik echt niets van bak.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

En eten daarna sushi, zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

Mila vind het maar vermoeiend dat we de hele dag thuis zijn…

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2020

De laatste dag van de vakantie maak ik heel nuttig met koopjes jagen. Ik koop verder niets. We hebben genoeg geld uitgegeven aan de voortuin, verf en uitjes deze week.

En dat was mijn vakantie! Zoals je ziet heel gezellig, druk bezig geweest en vooral niet opgeladen, haha. Ik hoop in het najaar nog lekker weg te kunnen, maar dat zal wel eigen land worden. Deze week ben ik weer gewoon hard aan het werk en voor de rest heb ik eigenlijk geen plannen. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. zalig weekje was het zo te zien, toch veel gedaan maar toch ook wat tijd om te genieten en te chillen
    je foto met lekkere cocktail is supermooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *