Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

Goedemorgen en leuk dat je weer kijkt naar mijn afgelopen week. Een hele drukke en hectische week waarbij er genoeg dingen te doen waren. Zo werkte ik vier dagen op kantoor en stond ik twee dagen op het TINA festival, kijk je mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

Maandag ben ik de hele dag op kantoor aan het werk. Dit is al het vierde gebakje in 2 weken, je kunt je dus voorstellen dat ik hier helemaal in mijn nopjes mee ben. De weegschaal denk ik wat minder.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

Dinsdag moet ik wat dingen buiten kantoor regelen voor het TINA Festival met Vogue Girl (ook een merk van het bedrijf waar ik werk). Dus ik mocht deze sper vette MINI mee. Nu wil ik er ook eentje.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

’s Avonds ging ik nog met een vriendinnetje naar de IKEA en daar hoort natuurlijk ijs bij!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

Woensdag weer een kantoordagje, aangezien we het druk hebben eten we bij ons bureau!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

Het avondeten is lekker makkelijk deze keer. Ik had nog nasi over en deed er wat saté bij (of eigenlijk kip in zoetzure saus).

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

’s Avonds hadden we eindelijk weer eens een spelletjesavond! We speelden onder andere Meeple Circus, blijf het echt een fantastisch spel vinden.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

Donderdag heb ik weer een kantoordagje en ben ik echt kapot (ik moet nog heel erg aan het werkritme wennen). Ik duik dus lekker vroeg met Mila het bed in.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

Vrijdag ben ik vrij en ga ik als een kip zonder kop het huis door. Huishouden doen, twee koffers inpakken, de laatste dingen voor Amerika en het TINA Festival regelen en content maken voor de site. Waaronder een recept van deze heerlijke kwarkbollen. Al heel vroeg lag ik op één oor want de wekker zou weer heel vroeg gaan…

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

Dag één van het TINA Festival! Met één van onze merken Vogue Girl, staan we dus op het Festival! Het was echt super leuk maar ook compleet slopend. Om 5 uur ging de wekker en om 9 uur ’s avonds waren we klaar. Je kunt je voorstellen dat ik sliep als een roosje.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

Oja, maar deze had ik tussendoor ook nog gescoord, chocolade aardbeien!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

Eenmaal in ons huisje aangekomen bestellen we lekker wat eten. Aangezien we de hele dag amper tot niet gegeten hadden was dat wel nodig!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

Zondagochtend 8 uur, start van dag 2!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2019

Ik heb echt een mega leuk weekend gehad met mijn nieuwe collega’s en een keer op een ‘beurs’ staan is een hele beleving! Ik ben trots op wat we gedaan hebben en op het merk! We waren laat thuis en helemaal aan de latten.

Ik schrijf dit nog even vroeg voordat ik naar Schiphol vertrek. Ik vlieg zometeen naar IJsland en Minneapolis met Iceland Air voor een persreis van een week door de staat Minnesota! Ik heb er super veel zin in en vrees dat ik als een roosje in het vliegtuig slaap (hoop ik ook vanwege mijn vliegangst, haha).

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Wat een leuk weekoverzicht! Ik heb vroeger wel eens meegeholpen op de TINA dag en dan maak je inderdaad super lange dagen, maar het is zo leuk om al die kinderen zo enthousiast te zien. :)

  2. Mag ik je even een super compliment geven?! Naast je fulltime baan, een Tina Festival ook nog eens je blog en social media draaiende houden! Trouwens dat t-shirt met die schelpen is echt heel leuk, zijn die ook los te koop is dat Vogue promo :-)? x

  3. Veel plezier op je persreis! Op zo`n event staan is wel erg gaaf. Het lijkt mij zo leuk om later met mijn dochter naar Tina dag te kunnen. Die mini is wel heel erg gaaf!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *