Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Goedemorgen en leuk dat je weer kijkt naar een lief dagboek en lezeressen! Ondertussen zit ik in het vliegtuig naar Griekenland voor mijn laatste persreis dit jaar (voor zover ik weet) en ga ik nog even genieten van een laatste weekje zon. Jullie kunnen met mij mee kijken naar mijn afgelopen week dat vooral uit werken en eten bestond.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Maandag is het heerlijk weer dus ben eerst in het huishouden bezig (draai vooral wasjes) en zie ineens dat Mila een nieuwe plek op de strijkplank heeft gevonden, gek beest! Ik test trouwens ook mijn nieuwe telefoon uit, de Huawei P20 Pro. Alle foto’s in dit dagboek zijn met deze telefoon gemaakt! Na een week ben ik eigenlijk heel erg enthousiast over de telefoon, ik mis mijn iPhone X niet eens. En als ik zo deze foto’s terug zie zijn ze echt haarscherp! De rest van de dag ben ik saai op mijn kantoor aan het werk.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Dinsdag had ik met Sanne en Elise afgesproken maar dat ging niet helemaal meer door waardoor Elise en ik de afspraak maar verplaatste naar de stad en daar nog wat foto’s voor campagnes maakte. Ondertussen moet er natuurlijk ook gegeten worden. Ik eet een omelet met mozzarella en pesto wat echt verrassend lekker is bij Villa Suikerberg in Zwolle

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Natuurlijk moet er ook nog even een fotootje worden gemaakt voor Instagram. Mijn jurkje is trouwens van de HEMA en de sandalen zijn oudjes van UGG (maar ze lopen zo lekker).

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Woensdag ben ik de hele dag aan het werk en vergeet ik helemaal foto’s te maken (is ook niet zo boeiend van een beeldscherm). Ik was zo aan het werk en helemaal de tijd vergeten dat ik niet aan boodschappen toegekomen was. Dan maar een pizza omdat het stuntweek bij de Domino’s is. ’s Avonds ga ik nog naar een vriendin om daar spelletjes te spelen maar halverwege word ik helemaal niet lekker en eenmaal thuis komt alles eruit, snel naar bed dus.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Donderdag ben ik nog steeds niet helemaal fit, sterker nog ik voel me helemaal niet lekker. Aangezien er niets in huis is vind ik nog een plak kaas en twee boterhammen in de vriezer en eet dat in tosti vorm als lunch.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Aan het eind van de middag raap ik toch de energie bij elkaar om even boodschappen te halen in het winkelcentrum, want er moet toch gegeten worden.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Met een dekentje op de bank expeditie kijken!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Vrijdag neem ik een unboxing video op over de Beauté et Vogue box en maak meteen een foto die ik op Instagram deel voor een winactie.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Van mijn oma en tante krijg ik een super lief kaartje uit Duitsland, super leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Vrienden komen ’s avonds langs voor een spelletje kaarten dus ga even snel naar de winkel om wat te halen.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Avondje canasta en de vrouwen winnen natuurlijk weer!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Zaterdagochtend ga ik zoals gewoonlijk even met mijn moeder naar de markt, ook kijken we nog even in de winkels en zie dé winterjas hangen. Ik trek hem aan en hij blijkt perfect te zijn en te zitten. Alleen het prijskaartje stond mij absoluut niet aan. Alleen na zoveel lieve en positieve reacties heb ik hem toch besteld. Zaterdag is het namelijk Glamour Day en bij Hudson Bay hebben ze dan 20% korting op alles. Mijn maat (ik wilde graag een maatje groter vanwege dikkere kleding die ik eronder aan wil dragen) was er niet en zou dan binnen komen dus score!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Rond lunchtijd drinken mama en ik nog even wat in de stad met een lekker taartje erbij.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Ook halen we weer eens Ticket To Ride uit de kast en spelen nog een potje Catan!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Zo ziet mijn hele zondagochtend eruit, lekker chill.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

’s Middags ga ik lunchen in de stad met een vriendinnetje omdat we nog een bon van Social Deal hadden die op moest. Heerlijk lunchen bij Apart!, echt een aanrader trouwens!

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Daarna duiken we nog even de stad in om samen te shoppen en sluiten deze regenachtige dag af met wat lekkers en wat te drinken.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

Kijk hoe goed mijn druipkaars gaat met verschillende kleuren! Hij is trouwens van Ditverzinjeniet.

Lief dagboek en lezeressen week 38 – 2018

En ’s avonds pak ik mijn koffertje in, ga douchen en vroeg naar bed want de wekker gaat om 3 uur vannacht omdat we om 6:45 vliegen naar Athene voor vier dagen Griekenland. Daar ben ik dus tot donderdag en daarna ben ik gewoon lekker thuis en zal er weer gewerkt worden. Wat zijn jullie plannen deze week?

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  femkedj
  24 september 2018 at 06:56

  Wat een fijne week. Ohhh heerlijk dat je nu onderweg bent voor nog een paar heerlijke, zonnige laatste dagen dit jaar. Geniet er lekker van! Ik vind je nieuwe winterjas trouwens top, erg mooie kleur.

 • Reply
  Bianca
  24 september 2018 at 07:47

  Ohh wat goed dat je die prachtige jas toch gaat kopen, heel mooi!

 • Reply
  Diana
  24 september 2018 at 08:23

  Hele mooie foto’s en de jas vind ik werkelijk prachtig! Veel plezier in Griekenland!

 • Reply
  Mariska
  24 september 2018 at 08:49

  Die jas is echt heel erg mooi, super mooie kleur en combinatie met die sjaal.

 • Reply
  racheltjuh
  24 september 2018 at 09:45

  wat een lekker weekje weer op het niet fit voelen na dan ;) en die jas staat je super :D, als je wat leuk of mooi vind moet je niet naar de prijs kijken vind ik ;) en nu lekker genieten nog even in Griekenland!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  24 september 2018 at 10:18

  Wat een leuke foto’s en wat is je jas prachtig zeg!

 • Reply
  aboutsbstyle
  24 september 2018 at 11:22

  Wat een prachtige jas zeg. En veel plezier op reis. Ik volg je op beide accounts op Instagram en houd deze in de gaten. Liefs soraya

 • Reply
  Danielle
  24 september 2018 at 13:05

  Die jas staat je prachtig inderdaad! Veel plezier in Athene!

 • Reply
  face2beauty
  25 september 2018 at 11:40

  Wat een heerlijke food foto’s! Veel plezier op je persreisje ook. Goede keus om de winterjas toch te bestellen want hij staat je echt heel mooi, zie het als een investering haha!

 • Reply
  chucky1012
  25 september 2018 at 17:57

  Ja, de mooie jas staat jou prachtig ;-)

 • Laat een reactie achter