Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 38

Lief dagboek en lezeressen week 38

Goedemorgen, het is maandag en dan weten jullie wel hoe laat het is! Tijd voor een nieuwe lief dagboek en lezeressen! Deze week was weer een drukke week met werken, thuis werken, naar de dierenarts, verhuizen en vooral weer veel gezelligheid. Kijken jullie mee naar mijn drukke afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 38

Maandag beginnen we de dag vroeg, ik maak mijn dagboek en daarna komt mama meteen langs om me te helpen schoonmaken en opruimen. Samen eten we tosti als lunch!

Lief dagboek en lezeressen week 38

Als we eenmaal klaar zijn gooien we heel veel van het kantoor weg. Vooral lege dozen, oude persberichten en andere troep dat weg dan. Ondertussen staat er al weer net zoveel, maar het was tenminste even netjes.

Lief dagboek en lezeressen week 38

Mama gaat rond een uur of half 3 weg en daarna ga ik nog even snel aan de slag voor de site om wat artikelen te fotograferen en typen, dat moet natuurlijk ook gebeuren!

Lief dagboek en lezeressen week 38

’s Avonds eten we heel simpel, sperzieboontjes met aardappeltjes en een worstje. Ik had geen zin in uitgebreid koken.

Lief dagboek en lezeressen week 38

Tijdens het tv kijken vul ik de koekjestrommel aan met deze nieuwe koekjs van Verkade*, Oaties. En deze zijn me toch lekker! Vooral die met chocolade!

Lief dagboek en lezeressen week 38

Vrienden hebben de sleutel van het huis gekregen en we gaan daar ’s avonds natuurlijk even kijken (het is bij ons in de straat) en ik neem een lekkere cake mee. Ja, mijn appelmoes cake!

Lief dagboek en lezeressen week 38

Huisje kijken! Ik vind het altijd zo leuk om in iemand anders zijn (nieuwe) huis te loeren en te snuffelen. Ik weet niet waarom, misschien nieuwsgierigheid, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 38

Voor het slapen gaan begin ik aan een nieuwe skincare routine met de producten van Mario Badescu. Ik heb daar al heel veel goede verhalen over gehoord dus ben super benieuwd!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 38

Goedemorgen, het is 7 uur in de ochtend en ik ga weer aan de bak! Wel weer even wennen deze tijden hoor!

Lief dagboek en lezeressen week 38

Ik nuttig even een banaan in de pauze!

Lief dagboek en lezeressen week 38

Thuis eet ik even een lunch met broodjes kipfilet. Deze kipfilet is trouwens waanzinnig lekker! Daarna probeer ik wat te werken maar ik voel me niet fit. Heb het steeds warm en koud en vooral veel hoofdpijn en misselijk.

Lief dagboek en lezeressen week 38

Dus ik duik met Gossip Girl en een tros druiven het bed in…

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 38

Ik voel me woensdag echt totaal niet fit en breng vooral de tijd door in bed. Ik maakte van de week deze foto en vond hem zo mooi dat ik hem op Instagram zette.

Lief dagboek en lezeressen week 38

Lief dagboek en lezeressen week 38

Mila voelt zich ook niet helemaal lekker dus ik knuffel ook even lekker met haar.

Lief dagboek en lezeressen week 38

Tijdens het eten maken wil ik een nieuwe vuilniszak in de prullenbak doen maar de vuilniszakken zijn op. Ik pak een nieuwe rol uit de voorraad kast en zie dit er op staan. Wat gek dat kinderen niet zo een zak over hun hoofd mogen trekken… Dat is toch juist leuk?!

Lief dagboek en lezeressen week 38

Ik krijg helaas steeds meer last van keelpijn dus neem nog een lekker ijsje die in en koelkast ligt, wat een straf!

Lief dagboek en lezeressen week 38

’s Avonds ben ik het zat en ga lekker in bad met ecalyptus spul en kom even lekker tot rust. Daarna duik ik vrijwel meteen mijn bed in.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 38

Make-up tijd!

Lief dagboek en lezeressen week 38

Foto’s bewerken en maken voor artikelen, moet ook gebeuren!

Lief dagboek en lezeressen week 38

Mila haar voerkuur was afgelopen voor haar blaasgruis en we moesten haar urine laten testen. Vol goede moed ging ik naar de dierenarts omdat ze weer helemaal de oude is en niet meer naast de bak plast. Dus ik verwachtte eigenlijk dat alles helemaal goed was. Maar niets is minder waar, haar blaasgruis was dan wel weg maar haar bloed en ontstekingcellen in de urine niet. Ze wilde Mila toch graag zien (ik was alleen met een potje urine gekomen) en een echo maken…

Lief dagboek en lezeressen week 38

Dus ik at thuis even snel een broodje en vervolgde mijn weg weer naar Epe.

Lief dagboek en lezeressen week 38

Dit keer met Mila die helemaal uit haar hum was. Normaal gaat ze altijd vanzelf in haar mandje zitten, maar nu wilde ze er echt niet in en schreeuwde moord en brand in de auto. Daarna moest de arme poes ook nog een echo en haar blaas laten aanprikken. Je kan je voorstellen dat ze het daarna helemaal niet meer leuk vond.

Lief dagboek en lezeressen week 38

Eenmaal thuis was ze er ook helemaal klaar mee en ging demonstratief in de vensterbank liggen bij mij op het kantoortje, Diva.

Lief dagboek en lezeressen week 38

Goed, mijn werkdag was volledig in het water gevallen dus na half 4 probeerde ik toch nog maar een beetje te werken.

Lief dagboek en lezeressen week 38

En ik maakte heerlijke zuurkool ovenschotel, ik vind dat zó lekker!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 38

Vrijdag maak ik helemaal geen foto’s alleen deze van mijn look met het The Power Of Make-Up palette van Too Faced. Dat palette is lekker uit mijn comfortzone en daarom vind ik hem tof!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 38

Zaterdag gaan we vrienden van ons verhuizen, ik ben alleen zo lui dat ik er 20 minuten over doe om mijn schoenen aan te doen.

Lief dagboek en lezeressen week 38

Dozen halen!

Lief dagboek en lezeressen week 38

En de dozen weer uitpakken! De rest van de dag en avond waren we zo druk met verhuizen, alles verslepen en uitpakken dat ik helemaal geen foto’s meer heb gemaakt. Maar alles is netjes overgekomen!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 38

De zondag begint pas goed met een lekker bad! Ik test meteen de nieuwe LUSH Halloween collectie! Daarna kleed ik me snel aan en maak ik me klaar om te gaan werken.

Lief dagboek en lezeressen week 38

Ik begin even een half uurtje eerder om alles alvast klaar te zetten en op te ruimen zodat we meteen goed open kunnen en niet in de troep. Alleen het was zoveel dat dat niet helemaal lukte. Ik werk tot half 7 en daarna gaan we wokken, alweer!

Lief dagboek en lezeressen week 38

Ik fiets meteen door vanaf mijn werk en daar wacht Erik al op me! De rest komt iets later. We ploffen op deze prachtige banken en maken een selfie dat we er al zijn!

Lief dagboek en lezeressen week 38

We wokken met de hele vriendengroep en natuurlijk zijn de toetjes altijd een groot feest. Daarna ga ik met een volle buik weer naar huis toe en val bijna gelijk weer in slaap. Het was een drukke maar gezellige week!

Deze week staat weer veel op de planning. Vandaag werk ik thuis en werk ik de middag en avond bij de Albert Heijn, dinsdag ben ik de hele dag in Amsterdam, woensdag zit ik een halve dag bij de kapper, donderdag ga ik naar Amsterdam, vrijdag werk ik de hele dag, zaterdag werk ik en zondag ben ik lekker vrij en ga ik eens lekker niets doen. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

 1. Jij hebt kennelijk dus geen besef dat er dus jaarlijks nog steeds kinderen overlijden door verstikking omdat kinderen een zak over hun hoofd trekken… Jongetje bij mij uit de straat is zo om het leven gekomen. Die dacht net als jou dat het speelgoed was.

  1. Ja ik hoop dat ze het sarcastisch bedoelde, anders begrijp ik daar ook werkelijk niets van.. is algemeen bekend dat het levensgevaarlijk is!

   1. Ik las hem ook sarcastisch. Zelf heb ik gemerkt dat sarcasme vaak verkeerd aankomt omdat mensen het letterlijk opvatten. Tegenwoordig zet ik het er maar bij…
    Gaat het met Mila alweer wat beter? Succes deze week!

 2. Je eet best wel grote porties. Ik heb je afvalupdates gelezen. Misschien dat het wel binnen de ‘punten’ valt van WW, maar dat wil niet zeggen dat het goed is. Van 3 boterhammen met vissticks ga je niet afvallen. Ik ben meer fan van gewoon gezond eten dan je aan een puntensysteem houden. Just trying to help xx

 3. He, wat een fijne reacties allemaal. Fijn dat er zoveel mensen op de wereld zijn die allemaal weten ‘hoe het heurt’. Goed, on topic: leuke foto’s weer, wat een prachtige foto van jou met dat ‘regenbooglicht’ aan de zijkant! En arme Mila, hopelijk worden die waardes snel beter, niet leuk voor zo’n beestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *