Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 37

Lief dagboek en lezeressen week 37

Sorry voor deze late update wat betreft het dagboek. Ik ben druk alles klaar te maken voor de vakantie (morgen ga ik dan eindelijk naar Zuid-Afrika) en alles aan kant te maken in huis dat ik nu pas achter de computer kruip. Afgelopen week was een iets rustigere week maar wel een gezellige week. Kijken jullie mee naar mijn laatste weekje Nederland ;).

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 37

Maandagochtend ben ik de hele ochtend druk met aan mijn blog werken en het huis een beetje aan kant maken. ’s Middags eet ik mijn welbekende tosti en spreek met Linda af om naar de stad te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 37

We struinen wat door de stad en maak deze foto voor vrienden, wist niet eens dat we dit soort lego hier gewoon verkochten in de stad. Maar moet ook toegeven dat ik me daar helemaal niet mee bezig hou.

Lief dagboek en lezeressen week 37

’s Avonds thuis onder het eten neus ik even de folders door en zie hele leuke spiegels bij de Blokker. Alleen in het echt vielen ze een beetje tegen, helaas!

Lief dagboek en lezeressen week 37

Ik haal nog even een grote bos bloemen voor mijn ouders die 26 jaar getrouwd zijn die dag.

Lief dagboek en lezeressen week 37

En daar gaan we natuurlijk even gezellig langs, met lekkere hapjes, wat vervelend nou!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 37

Dinsdagochtend schijnt het zonnetje heerlijk dus hang lekker de was buiten, alleen jammer dat de zon snel verdween daarna en zich inruilde voor de regen…

Lief dagboek en lezeressen week 37

Lief dagboek en lezeressen week 37

Ja! De nieuwe Essence en Catrice collecties. De Essence collectie vind ik niet zo boeiend dus die laat ik liggen en de producten van de Catrice collectie neem ik mee.

Lief dagboek en lezeressen week 37

Daarna heb ik mijn laatste fysio afspraak en moet weer helemaal bij de basis beginnen qua bewegen. Helaas is mijn core erg slap en mag ik geen technische sporten uitoefenen, eerst maar eens sterker worden. Maar het nadeel is dat ik mijzelf al die jaren verkeerd heb gecorrigeerd en alles nu weer opnieuw moet leren en dat is lastig en doet pijn! Ik gebruik ineens andere spieren die ik nooit gebruikte en dat resulteert in spierpijn.

Lief dagboek en lezeressen week 37

’s Avonds spelen we met vriendinnen nog spelletjes, gezellig!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 37

Drie keer raden waar ik ben!

Lief dagboek en lezeressen week 37

De rest van de dag ben ik druk aan het werk en ’s avonds plof ik op de bank met de wedstrijd Feyenoord dat Danny aan het kijken is.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 37

Donderdag vertrek ik vroeg naar Amsterdam en het regent pijpenstelen, hier word ik niet echt vrolijk van…

Lief dagboek en lezeressen week 37

In de trein naar Schiphol! Mijn eerste afspraak is bij Coty! Gek dat ik hier met een paar dagen weer sta en vertrek naar de andere kant van de wereld.

Lief dagboek en lezeressen week 37

Lief dagboek en lezeressen week 37

Lief dagboek en lezeressen week 37

De volgende stop is in Amsterdam ter ere van de lancering van NARS, eindelijk is het in Nederland te koop!

Lief dagboek en lezeressen week 37

En weer terug naar huis…

Vrijdag

Van vrijdag heb ik helemaal geen foto’s maar ik heb dan ook niets anders gedaan dan werken en zorgen dat alles klaar is voor de vakantie. Niet heel spannend dus (wel nodig).

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 37

Ik duik zaterdagochtend nog even de stad in om de laatste dingen te kopen en te regelen. Linda heeft nog een extra koffer nodig dus ik tip haar op deze van de Primark.

Lief dagboek en lezeressen week 37

Ik haal alvast cadeautjes voor de verjaardagen die ik mis. Hoeft Danny daar niet meer achteraan te gaan. Dit setje haal ik voor een neefje van ons. Daarna ben ik nog thuis bezig en gaan we daarna naar een verjaardag van een vriendin.

Lief dagboek en lezeressen week 37

Lief dagboek en lezeressen week 37

’s Avonds heb ik samen met twee andere collega’s het afscheid van de Albert Heijn. We gaan heerlijk wokken bij het Wokstadion in Zwolle

Lief dagboek en lezeressen week 37

En aangezien ik toch in het stadion ben besluit ik ook mee te gaan naar de wedstrijd van PEC Zwolle. Danny regelt een kaartje voor me en sluit bij de rest van de hele vriendengroep aan.

Lief dagboek en lezeressen week 37

Normaal vind ik het niets aan (de voetbal dan, ga puur voor de gezelligheid mee) maar aangezien ik al een paar wijntjes op had vond ik het ineens heel erg leuk! Wat alcohol wel niet met je doet, haha! Misschien moet ik ook een paar wijntjes voor het schoonmaken drinken.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 37

Zondag is een hele luie dag en doen Danny en ik eigenlijk niet veel. Ik ben druk in het huishouden ’s ochtends en ’s middags chillen we lekker op de bank. ’s Avonds besluiten we nog gezellig naar de Beren te gaan. Dit is echt mijn favoriete ‘snelle’ restaurant.

Lief dagboek en lezeressen week 37

De ossenhaaspuntjes zijn hier echt heerlijk, zeker een aanrader!

En dat was hem weer voor deze week! Morgen vertrek ik naar Zuid-Afrika voor 2,5 week en zal ik niet zo actief zijn. De artikelen staan ingepland en heb het helaas niet kunnen redden twee artikelen per dag in te plannen voor drie weken dus er komt in ieder geval iedere dag één artikel online. Ik zal proberen daar ook nog wat te werken als het kan en anders is het jammer en ben ik lekker aan het genieten. Ik zou zeggen, tot over drie weken! En als ik terug kom zal ik jullie zeker op de hoogte houden door vlogs, verslagen en dergelijke!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *