Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2021

2021 09 16 19.12.25

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week! Ik moet zeggen, het is een week die echt voorbij is gevlogen. Ik zit natuurlijk nog vol in mijn inwerkperiode en dat is best intensief, ik merk echt dat ik ’s avonds moe ben van alle informatie. Voor de rest zijn we nog volop aan het klussen en maak ik graag mijn hoofd leeg met een lekkere wandeling.

Maandag & Dinsdag

Ik heb gewoon helemaal geen foto’s van afgelopen maandag en dinsdag. Ik was de hele dag aan het werk, ging weer naar het ziekenhuis en was ’s avonds vooral met het huishouden bezig of dook achter mijn computer om toch nog wat aan mijn blog te doen.

Woensdag

2021 09 15 14.11.50

Mijn moeders fiets was afgelopen week gestolen en we kregen bericht van de politie dat ze hem gevonden hadden! Ik bracht mijn moeder even naar het bureau zodat ze daarna weer naar huis kom fietsen. Blij dat hij er weer is! Tipje, ze jatten de fietsen (vooral nu in Zwolle) gewoon met een loper, dus zet hem echt goed vast (deze fiets stond met gewoon slot en kettingslot aan een vast voorwerp vast)!

2021 09 15 14.37.22

Begin dit jaar wilde ik zo’n opblaas jacuzzi kopen en nu zie ik ze ineens overal. Jammer dat het nu niet meer mooi weer is en ik het nu een beetje zonde van de 400 euro vind.

Donderdag

2021 09 16 19.12.25

Donderdag doe ik met twee vrienden een rondje dijk Holtenbroek en Stadshagen, wat een prachtig uitzicht zo met de ondergaande zon.

Vrijdag

2021 09 17 19.15.45

Vrijdag doe ik in de avond nog even een rondje in mijn eigen wijk, wat is Zwolle toch mooi op bepaalde plekken. Heerlijk om hier zo naartoe te kunnen wandelen.

Zaterdag

2021 09 18 13.46.53

Zaterdag zijn Danny en ik weer aan de klus. We hebben nieuwe deuren voor op zolder gekocht en die moeten nog gelakt worden. Dit is before!

2021 09 18 17.04.35

En met de eerste laag grondverf! Ziet er meteen heel anders uit.

2021 09 18 17.07.12

De witte houten delen voor de kast moesten nog in de grondverf en het muurtje is ook voorzien van een laagje behang!

Zondag

2021 09 19 14.02.32

Zondag helpen mijn ouders weer mee en zijn we druk bezig met het plafond afwerken en de rest af te lakken, het begint nu echt op te schieten!

En dat was hem weer voor deze week. Niet zo’n boeiende week, maar hij is echt om gevlogen. Deze week heb ik wederom niet veel op de planning staan. Ik zit nog steeds in mijn inwerktraject en voor de rest staat er eigenlijk niets op de planning, behalve lekker op zolder verder klussen. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

  1. Zo fijn dat je mams haar fiets weer terug heeft….
    Leuk zo een bad.
    De meeste plaatsen in een woonplaats hebben nog zoveel prachtige plekken die men niet kent….
    Hier ook hoor ;-)

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *