Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2019

Automatische concepten

Goedemorgen en leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Mijn tweede werkweek zit er alweer op en de tijd vliegt echt! Ik zit nog een beetje in de onwennige fase hoe ik alles moet combineren en het valt me toch best wel tegen om van altijd thuis te zitten met alle vrijheid naar constant ‘bezet’ te zijn. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Automatische concepten

Van maandag heb ik niet heel veel foto’s, of beter gezegd eigenlijk maar één en dat is deze. We beginnen weer met een nieuwe werkweek. Remark is het bedrijf waar ik werk en daar valt onder andere Therme onder.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Dinsdag

Automatische concepten

Weer een dagje op kantoor! Dit is nu even mijn werkplek, lekker georganiseerd ook zoals je ziet. Over mijn werk kan en wil ik niet heel veel delen vanwege projecten die lopen die onder embargo zijn en ik het ook zo veel mogelijk gescheiden wil houden. Wat en ik kan en wil delen zal ik natuurlijk met jullie delen. We zijn echt met heel veel toffe dingen bezig!

Automatische concepten

Na dinsdag heb ik mini weekend (woensdag is mijn vrije dag) en ben kapot. Ik moet echt nog heel erg aan het ritme en mijn totaal andere leven wennen. Van nooit een wekker naar elke dag een wekker. En van altijd rustig thuis zijn naar vliegend in huis zijn (bloggen, sociaal leven en het huishouden).

Mila trekt het zich in ieder geval niet aan en ligt rustig op de stoel te slapen die ik daar even neer had gezet omdat die naar zolder moet.

Woensdag

Automatische concepten

Woensdag slaap ik lekker uit en ben eigenlijk te moe om iets te doen. ’s Middags heb ik met mijn moeder afgesproken te gaan lunchen. We lunchen bij de Beren in Zwolle (je krijgt trouwens de hele maand de 2e lunch gratis, tip!) en gaan daarna weer naar huis omdat ik nog veel vooruit moet werken.

Automatische concepten

Dus ik sluit mijzelf weer op in mijn kantoortje en ben de hele middag druk aan het werk.

Automatische concepten

’s Avonds maak ik echt een super lekker recept, spinaziestamppot met pittige kip en brie. Ik maakte er ook een recept van en die vind je hier.

Donderdag

Automatische concepten

Donderdag ben ik weer de hele dag aan het werk en het is echt prachtig weer. Tussen de middag lopen we een rondje langs het water, prachtig!

Automatische concepten

En we vinden ook deze mooie siererwt ineens in het grasveld! Klein beetje lente nog.

Automatische concepten

’s Avonds ga ik samen met een vriendinnetje naar de film Hustlers die ik heel erg leuk vond! Het is niet meteen een geweldige film, maar zeker wel vermakelijk!

Vrijdag

Automatische concepten

Vrijdag ben ik weer de hele dag op kantoor aanwezig en ben ik onder andere met de cadeaudozen voor sinterklaas en kerst bezig wat er weer aan komt. Ik check even wat ik het magazijn en maak een foto.

Automatische concepten

Weekend! Op vrijdag heeft Danny altijd snackdag op het werk en daarom nooit meer zin in een hele maaltijd, dus we eten vaak iets makkelijks. Dit keer gaan we voor pannenkoeken!

Automatische concepten

Aangezien we de ouders van Danny al een paar weken niet gezien hebben gaan we daar maar eens op visite. De luchten kleuren echt super mooi elke avond.

Automatische concepten

Fantastische foto, maar even kroelen met Shiba!

Zaterdag

Automatische concepten

Van zaterdag heb ik amper foto’s, ik was de hele dag op stap en mijn telefoon vergeten. In ieder geval was ik gezellig met mijn moeder naar de stad, haalden we boodschappen voor de hele week en deden het huishouden. ’s Avonds hadden we een verjaardag.

Zondag

Automatische concepten

Werken op de laptop en ondertussen even wakker worden. Ik heb de komende drie weken geen dag vrij (alleen vrijdag om twee koffers in te pakken) dus er moet flink vooruit gewerkt worden. Ik wil nog steeds dat er iedere dag iets online komt dus er moet hard doorgewerkt worden.

Automatische concepten

Daarna verplaats ik naar boven en ben ik daar de halve middag aan het werk. Ik maak veel foto’s en typ zo ver het lukt artikelen. Ik merk dat ik echt op ben en mijn ogen vallen langzaamaan dicht. Eigenlijk wil ik doorgaan tot dat het af is, maar mijn energie laat het afweten.

Automatische concepten

Ondertussen is Danny ook weer thuis en besluit ik eindelijk eens niets te doen en lekker op de bank te gaan liggen. We besluiten de nieuwe serie op Netflix te gaan kijken, The I-land. Maar jongens wat is dit een slechte serie zeg. Super slecht geacteerd en de verhaallijn slaat echt helemaal nergens op. Danny was al afgehaakt bij aflevering 1 en ik wilde aflevering 2 nog een kans geven, maar nee dit is echt helemaal niets.

Op Instragram kreeg ik ook ontzettend veel reacties dat jullie hem ook helemaal niets vonden. Het slaat gewoon echt nergens op.

Automatische concepten

Aangezien we allebei voor pampus op de bank lagen hadden we geen zin in eten koken dus bestelden we lekker spare ribs. Na het eten duik ik weer achter de computer om te werken en mijn dagboek te maken en hoop ik alles af te hebben voordat Expeditie Robinson begint.

En dat was mijn week. Ik ga lekker Expeditie kijken en duik daarna vroeg in bed, ik heb nog steeds luciferstokjes nodig. Aankomende week wordt een gekkenhuis en kan ik alle rust wel gebruiken. Ik werk maandag tot en met donderdag en vrijdag ben ik vrij om mijn koffers te pakken voor het TINA festival waar ik zaterdag en zondag de hele dag werk voor Vogue Girl. Daarna ga ik weer snel naar huis, pak ik mijn laatste dingen voor Amerika en maandag vlieg ik naar Minneapolis voor een persreis door de staat Minnesota.

Ik hoop dat het me lukt volgende week nog tussendoor een dagboek te maken en anders tot over 2 weken!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  chucky1012
  16 september 2019 at 07:10

  Wat kan het leven zo ineens veranderen….
  Het is heel goed te begrijpen dat je weer moet wennen wat betrefd het vroeg opstaan om naar je werk te gaan en dat als je weer thuis bent dood moe bent.
  Zo een leuk en fijn vooruitzicht dat je veel leuks zal gaan doen ;-)
  Veel succes een fijne dagen en mooie weken……

  Xoxo

 • Reply
  Didi
  16 september 2019 at 08:05

  Super fijn dat je zo’n leuke baan hebt gevonden! Maar je maakt het jezelf wel moeilijk zeg door meteen meer dan fulltime te gaan werken in combinatie met je blog. Wat een super vooruitzicht die persreis! Ben heel benieuwd.

 • Reply
  Anne
  16 september 2019 at 09:33

  Hey Aranka, vind het superleuk dat je zoveel wil blijven bloggen maar… het hoeft niet he?! Je bent niemand iets verplicht! Ineens zo’n baan erbij is niet niks, geef jezelf gerust de tijd om daar aan te wennen!
  Liefs,
  Anne

 • Reply
  rachel
  16 september 2019 at 09:59

  ik vind het knap van je hoor je werk combineren met bloggen. mensen vergissen zich vaak in bloggen en denken dat het wel even zo gedaan is… NOT dus petje af meis maar ook rustig aan doen ;) gewoon lekker je ritme weten te vinden en komt er een keer geen artikel online, ook goed :D

 • Reply
  Erin
  16 september 2019 at 11:15

  Ik had net besloten dat ik jou de leukste blogger vind(samen met Cynthia en Emmy), en nu heb je een baan. Ik wil je alle succes van de wereld wensen, maar denk goed om jezelf. Ik heb alleen maar een fulltime baan, en ik vind het soms al zwaar om privé en werk te combineren. Weet gewoon dat mensen het echt wel begrijpen als je wat minder post. Zeker in het begin nu je ineens zo’n omslag hebt met wekker etc. Het is logisch dat je heel moe bent. Neem lekker een schoonmaakster zodat je in ieder geval je huis niet meer hoeft te doen. Heeft mij ook veel rust gegeven. In ieder geval veel succes en denk om jezelf.

 • Reply
  Kelly
  16 september 2019 at 16:09

  Wat een lekkere week! Spontaan zin in pannenkoeken. Succes met deze week, klinkt inderdaad vrij hectisch. Maar hé, de tijd vliegt en voor je het weet zitten die werkdagen er weer op :)

 • Reply
  Tessa
  16 september 2019 at 17:20

  Fijne vakantie, geniet er van!

 • Reply
  Cindy
  16 september 2019 at 18:13

  Wat heb je een lekker vooruitzicht, op persreis naar de US! Hou van Amerika.
  Fijn dat je baan zo goed bevalt, en alsjeblieft, neem genoeg tijd voor jezelf.
  Super ambitieus voornemen om elke dag te blijven posten, maar denk dat geen lezer het je kwalijk neemt als je dat wat minder vaak doet, bv 3 keer per week.
  Werk zelf 32 uur, ook de woensdag vrij, en vind dit al lastig zat om te combineren met privéleven, en dan heb ik geen blog. Nu heb ik 2 zieke ouders, dat zijn ook wel kopzorgen, maar weet ook uit ervaring hoe het voelt als je jezelf voorbij loopt. Dat merk je pas als het te laat is.
  Dus pas goed op jezelf en pak op tijd je rust.

 • Reply
  Jolanda
  16 september 2019 at 18:24

  Lieve meid, pak je rust. Niemand dwingt je om elke dag wat te posten. Ik merk nu na 10 jaar n8et gewerkt te hebben, hoe vermoeiend het is om het weer wel te doen. Alle nieuwe indrukken, werkzaamheden, collega’s, het ritme en de onzekerheid van wat ik moet doen, hoe ik het moet doen etc. het vreet energie. Het gaat steeds beter en ik kom steeds minder uitgeput thuis, waardoor ik thuis ook weer meer er bij kan doen.

 • Reply
  Vera
  16 september 2019 at 19:25

  Wat knap dat je iedere dag blijft posten! Je moet het zeker niet als een must gaan zien, want met zoveel uur vaste baan is het zeker rennen en vliegen. Hopelijk vind je een goede balans!

 • Reply
  Mariska
  17 september 2019 at 18:46

  Oeh op persreis naar Amerika, hoe vet is dat!? :) Ik snap wel wat je bedoelt met dat je het idee hebt geen vrije tijd meer te hebben, dat is precies de reden (en nog een paar) dat ik per 1 november grotendeels als ZZP’er aan de gang ga met een flexibele baan ernaast. Dan kan ik zelf grotendeels mijn tijd in delen en kijk daar zo ontzettend naar uit. Merk dat ik juist helemaal ben leeggezogen na een dag op kantoor.

  heel veel succes! :)

 • Laat een reactie achter