Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Goedemorgen en leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Vorige week was er geen dagboek vanwege mijn vakantie maar de vakantiefoto’s houden jullie zeker tegoed van mij. Vorige week waren we nog een paar dagen in Kroatië, ik ging weer aan het werk, had afspraken in Rotterdam, ging naar Vliegende Vrienden en had een verjaardag van de oma van Danny.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Volgen jullie mij al op Instagram?

Maandag beginnen we de dag rustig en rijden in de loop van de ochtend naar het dorpje Pazin in Kroatië om te ziplinen. Ik had dat nog nooit gedaan dus vond het zacht uitgedrukt een beetje spannend.

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Het ziet er niet zo uit op de foto, maar uiteindelijk vond ik het super tof!

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Ons laatste avondmaal in Kroatië, die besluiten we maar af te sluiten met een mixed grill!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Dinsdag moeten we vroeg uitchecken en rijden daarna door naar de luchthaven in Pula maar rijden eerst nog naar Rovinj, dat schijnt een super mooi stadje te zijn en dat is het zeker!

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Al die straatjes hier, zo leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Hoe tof is dit?

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Daarna rijden we door naar Pula en kijken daar nog een beetje rond, maar Pula vinden we niet zo een boeiende plaats. Tijd om de auto in te leveren en met de koffers naar de incheckbalie te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Daar staat hij weer, ons vliegtuigje naar Rotterdam!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

We komen rond half 2 weer thuis in de nacht en de volgende dag slapen we lekker uit en halen boodschappen en dergelijke. We kwamen tot de conclusie dat al dat ijs in de vriezer niet meer kon dus hadden een creatieve manier om dat te verwijderen, een ijskrabber! Of het de beste oplossing is weet ik niet, maar het werkte wel goed!

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Tijdens het boodschappen halen trakteer ik mijzelf ook op een mooie bos bloemen!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Donderdag zit ik al weer vroeg in de trein naar Rotterdam. Ik heb een perslunch voor de bestemming Ras Al Khaimah en ga daarna nog even door naar het hoofdkantoor van Coolblue.

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Ras Al Khaimah is een emiraat van de Verenigde Emiraten en ligt boven Dubai. Het is een uniek gebied omdat dit niet zo toeristisch is en vooral veel outdoor activiteiten heeft vanwege de woestijn, bergen en de zee. Ik ben echt super benieuwd geworden en wil het eigenlijk zelf wel ervaren. Ook hebben ze de langste zipline ter wereld, ik kon in ieder geval alvast zeggen dat ik geoefend heb in Kroatië.

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Ook kregen we een heerlijk bijpassende lunch!

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Daarna ga ik nog even op bezoek bij het hoofdkantoor van Coolblue, het is daar zo ontzettend gaaf! Dit is gewoon een bespreekkamer!

Vrijdag

Van vrijdag heb ik helemaal geen foto’s maar het was dan ook geen boeiende dag. Ik zat van 9 tot half 7 achter de computer om campagnes af te maken en vooruit te werken voor het weekend, want mijn planning hield wel een beetje op.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Vliegende Vrienden tijd! Het was druk, maar wel gezellig druk. Dit was trouwens al bij de eerste act, dus het zal daarna nog wel veel drukker zijn geweest.

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Cheese!

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Heilig voedsel dit, Churro’s!

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Marco! Ik ben echt fan (nouja, ik ken al zijn muziek uit het hoofd en vind zijn oude nummers wel echt heel tof) van hem en zag hem voor het eerst live, zo tof!

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

’s Avonds hadden we ook nog Anouk en zij was ook bizar goed, wat kan zij zingen! Rond een uurtje of half 11 druipen we weer af want we waren er al vanaf 12 uur, ik had geen voeten meer over en ik vond de act van Di-Rect en Typhoon een beetje tegenvallen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Zondag rijden we helemaal naar Veenendaal voor de verjaardag van de oma van Danny. Ze hebben onder andere een sjoelbak neergezet en zover ik mij kan herinneren heb ik dat nog nooit gedaan. Ik dacht dat je alles zo hoog mogelijk in de gaatjes moest krijgen, maar blijkbaar moeten er ook overal evenveel in zitten voor meer punten, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Daarna wordt er nog gebarbecued en rijden we rond 8 uur weer naar huis toe, het was een geslaagd en gezellig weekend.

Nu is het echte leven weer begonnen en zijn we weer lekker aan het werk. Ik moet vandaag nog veel content voor de blog maken, morgen werk ik een dagje samen met Elise en Sanne, woensdag werk ik thuis en donderdag heb ik weer een afspraak in de randstad. Vrijdag en het weekend zal er nog wel gewerkt moeten worden want daarna ga ik alweer weg naar Griekenland voor een persreis. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Wat doe je veel leuke persreisjes! Grappig zo’n ballenbak als bespreekkamer, niet zo zakelijk tenminste. En jee, het lijkt wel of iedereen naar Vliegende vrienden was, haha. Kom zoveel tegen op Insta en blogs :). Terwijl ik het niet eens ken ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *