Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Lief dagboek en lezeressen week 36

Goedemorgen allemaal, leuk dat jullie weer met de meekijken naar mijn afgelopen week. Afgelopen week was vooral een hele drukke week met bijna 40 uur werken, in het weekend verplichte afspraken en daarom heen zo veel mogelijk proberen te bloggen om de site gevuld te krijgen. Je kunt nagaan dat ik er soms wel een beetje moe van was. Kijken jullie weer mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Maandag begin ik de dag vroeg met boodschappen doen, dan is dat maar alvast gedaan. Ik ga natuurlijk naar de Albert Heijn omdat ik flink wat moet hamsteren!

Lief dagboek en lezeressen week 36

Bij de slijter haal ik de nieuwe variant van Licor 43, omdat dat de klassieke smaak één van mijn favoriete drankjes is. Ik was dus heel erg benieuwd naar deze nieuwe smaak!

Lief dagboek en lezeressen week 36

Thuis doe ik meteen al het vlees in de vriezer, maar dan wel in diepvrieszakjes, dit neemt zoveel onnodige ruimte in in onze al kleine vriezer. De rest van de ochtend ben ik aan het werk en om 4 uur eet ik mijn avondeten en ga naar het werk. Ik moet namelijk van 5 tot half 10 werken.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Hé mijn website heeft een hele homepage make-over! Grappig dat deze koffie zo goed uit de test is gekomen, Danny vind dit ook de lekkerste Senseo koffie. En als het dan in de aanbieding is bij de Albert Heijn vliegt het altijd de winkels uit.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Ook dinsdag ben ik de hele dag aan het werk. Ik werk van 10 tot 6 en geniet lekker van mijn banaan in de pauze!

Lief dagboek en lezeressen week 36

’s Avonds plof ik lekker op de bank en schenk mij het nieuwe drankje in. Ik vind het niet vies, maar ook niet bijzonder lekker. De smaak doet me denken aan een Chai Tea Latte, maar dan koud.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Woensdag is mijn enige vrije dag en ben de hele dag druk bezig voor mijn blog om alles zo goed mogelijk af te krijgen voor deze week. Bijna 40 uur werken en twee artikelen per dag online zetten is bijna een onmogelijke opgave met ook nog een ‘verplicht’ sociaal leven daarnaast. Maar het is me aardig gelukt, behalve het weekend dan.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Maar gelukkig heb ik ondertussen ook nog even tijd om met Mila te kroelen, lief beestje!

Lief dagboek en lezeressen week 36

En ik maak een heerlijk recept voor op mijn blog, is dat ook meteen weer gebeurt.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Donderdag ga ik enthousiast aan de slag met het NikkieTutorials palette in samenwerking met Too Faced, wat een prachtig palette is het ook! Daarna ga ik snel aan het werk van 10 tot 6.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Ik ben vrij laat thuis en Danny maakt gelukkig het eten. Na de afwas begint Expeditie Robinson meteen en ik kan mijn geluk niet op, dit is echt één van mijn favoriete programma’s. Soms denk ik wel eens, stel dat ze mij vragen (wat nooit gebeurt, maar stel), ik denk echt dat ik nee zou zeggen. Ik ben zó onhandig, vind zand vies, vind zeewater vies, vind insecten en beesten eng en ben echt zo een ramptoerist, dit zou echt helemaal niets voor mij zijn. Wat jullie, als ze het aan jou zouden vragen om mee te doen, zou je dan ja of nee zeggen? Na Expeditie duik ik eigenlijk meteen mijn bed in.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Ik wil lekker aan de slag voor mijn blog op de computer, maar die is het daar niet helemaal mee eens. Snap er niets van waarom die dit in één keer doet. Dacht misschien aan een virus maar mijn scanner zegt dat hij helemaal schoon is. Gelukkig is het maar bij die ene keer gebleven en deed mijn computer het daarna weer prima.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Toen ik naar het werk wilde gaan zag ik ineens allemaal gekke dingen onder de buik van Mila hangen. Dacht eerst dat het opgedroogde stukjes drol waren wat wel vaker voorkomt bij langharige katten. Dus ik pak ze er met mijn handen uit, auw! Mijn hele handen onder de kleine naaldjes van een cactus, shit! Dan maar even met de kam en schaar erbij… Daarna ga ik snel door naar het werk en werk van 12 tot half 10.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Mini weekend! Ik geniet er lekker van en slaap een beetje uit. Het bloggen is toch lang niet zo zwaar als een echte baan, dus moet wel even wennen aan al die uren en dan thuis ook meteen doorgaan met bloggen.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Maar echt uitslapen doe ik niet want ik sta om half 10 al op de markt met mijn moeder en even te snuffelen. Daarna ga ik met mijn moeder door naar de Albert Heijn om wat laatste dingen te halen en bolchrysanten voor op het balkon en als cadeautje voor ’s avonds aan de opa en oma van Danny.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Check! Dode plantjes weg en nieuwe er in!

Lief dagboek en lezeressen week 36

Daarna gaan we door naar Dronten waar we de jaarlijkse barbecue met de opa en oma van Danny hebben voor de kleinkinderen, super gezellig! Rond 9 uur gaan we weer weg en brengen we de neefjes van Danny thuis en doen nog een drankje bij de zus van Danny, gezellig dagje zo dus!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Zondag slaap ik lekker uit tot een uur of 10 en daarna komt Elise even gezellig bijkletsen over haar vakantie en de pakketjes worden opgehaald. Daarna snel ik door naar het werk waar ik van 1 tot half 7 ben.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Lief dagboek en lezeressen week 36

En daarna gaan we lekker wokken als verrassing voor mijn ouders en mijn zusje, opa, oma en Danny omdat ze 25 jaar getrouwd zijn. Vervelend om je week zo af te sluiten met al dat lekkers. Zo te zien heb ik fantastisch op mijn punten gelet #not.

Dit was mijn week weer dat vooral uit werken bestond. Ook deze week werk ik 5 dagen en wordt het weer een uitdaging mijn blog vol leuke content te krijgen omdat het zo druk is alles naast elkaar te doen, maar ik heb goede hoop dat het lukt. Vind het zelf gewoon prettig als er twee artikelen online staan en ik wil uit die zomerdip, alleen het weer werkt daar ook nog niet echt aan mee. Maandag tot en met vrijdag werk ik dus en het weekend heb ik nog lekker vrij voor zolang het duurt. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Druk baasje =) Het is aan je site en content niet te merken dat je het zo druk hebt. Elke post is kwalitatief goed, leuk om te lezen en de foto’s zijn altijd practig. Goed bezig, meid =)

  2. Expeditie robinson, Nope ook niets voor mij! Om dezelfde redenen eigenlijk. Oeh en ik herken de lekkere hapjes van de wok! Pas nog geweest daar en wat is het toch altijd een feest:)
    Succes met je werkweek! Super knap dat je er zoveel naast doet, maar als je maar lief bent voor jezelf wanneer je er even geen puf voor hebt. Dan maar een artikel minder. Maarja das makkelijk gezegd door een buitenstaander;)
    Liefs Suzan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *