Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Goedemorgen en leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat er vrij weinig foto’s zijn. Afgelopen week was mijn eerste werkweek en die was behoorlijk slopend. Natuurlijk kan ik ook niet al te veel foto’s maken op kantoor, dus het nog even zoeken naar een invulling van mijn dagboek! Maar voor nu, kijk mee!

Maandag & Dinsdag

Automatische concepten

Maandag was mijn eerste werkdag en ik maakte helemaal geen foto’s. Mijn eerste werkdag bestond vooral uit handjes schudden en het bedrijf leren kennen (als in de kantoren, kantine en het magazijn). Aan het eind van de dag was ik kapot, zoveel indrukken en nieuwe mensen.

Dinsdag was mijn tweede dag en begon al met wat meer invulling van regelingen en projecten waar ze druk mee bezig waren. Ik ben aangenomen als Product Manager van Therme en dat houdt eigenlijk in dat ik samen met collega’s van A tot en met Z ga bepalen wat voor een producten van Therme er op de markt komen en die helemaal gaan ontwikkelen. Hier hoort een idee bij, verpakking, plaats in het schap en ga zo maar door.

Daarnaast regelen we ook nog de marketing voor het merk en andere randzaken. Ik vind het een super leuke en uitdagende functie in een branche waar mijn hart en passie ligt. We zijn nu met super veel toffe projecten bezig waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen. Kan jullie daar helaas niet in meenemen, maar alles wat over een half jaar in de winkels ligt ben ik onder andere mee bezig geweest!

Goed, dinsdag kwam ik compleet gesloopt thuis en had geen enkele energie meer om te gaan koken. Dus we bestelden pizza, ook niet verkeerd.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Ik werk 32 uur in de week, 4 dagen dus. Woensdag is mijn vrije dag en begin deze al vroeg. Aangezien het huishouden een aantal dagen blijft liggen gooi ik er meteen een wasje in en was ik het beddengoed uit. Ook komt mijn moeder langs om te helpen in huis, super lief!

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Daarna sluit ik mij op in mijn kantoor. Ik werk voor een week vooruit en ben daarna kapot. Mijn leven hiervoor was echt een luilekkerleventje, ik ben me dat nu echt heel erg bewust.

Ik duik weer op tijd mijn bed in omdat de volgende dag de wekker weer vroeg gaat.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Donderdag ben ik weer de hele dag op kantoor. Ik vind het trouwens vet chill, we hebben op het werk een kantine waar we gewoon brood met beleg uit kunnen halen. Geen boterhammen uit een trommeltje voor mij dus! Eenmaal thuis plof ik op de bank en om 9 uur lig ik in bed.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Vrijdagochtend maak ik een wandeling naar de McDonalds waar ik door een collega opgehaald zou worden.

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Verleidelijk dit op de vroege ochtend… Maar ik heb mijzelf ingehouden.

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Vrijdag, tostidag op het werk! Ik blijf hier werken denk ik, fantastisch!

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Ik val meteen met mijn neus in de boter want vrijdag heb ik ook mijn eerste personeelsfeestje. We beginnen met een barbecue (die naar binnen is verplaatst vanwege het weer) en hebben daarna een dropping in het bos met ‘spannende elementen’. Nou ik heb als een klein kind lopen gillen. Kettingzagen, spoken, kettingen, touwen, monsters, ik heb alles voorbij zien komen in het donker… Ze hebben nu vast een heel goed beeld van mij.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Zaterdag, weekend! Ik ben nog nooit zo aan weekend toegeweest. Zoals gewoonlijk ga ik zaterdagochtend met mijn moeder naar de stad voor de markt.

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Daarna ga ik ook nog even naar de nagelsalon om mijn nagels te laten doen. Even me-time!

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Voor de tocht door het bos van zaterdag zocht ik mijn laarsjes op en zag dat die ook wel wat vet konden gebruiken. Dus zaterdag heb ik netjes al mijn schoenen gepoetst en behandeld. Je ziet amper verschil toch? ;)

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

’s Avonds komen er nog gezellig vrienden langs voor een spelletje en een drankje! Helaas verlies ik echt keihard met Ticket To Ride. Iedereen bouwde al eerder waar ik moest zijn…

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Zondag is een dag van helemaal niets doen. Ik slaap lekker uit en doe langzaam het huishouden. Ondertussen werk ik nog wat artikelen vooruit zodat ik een voorraadje heb. Want eind van de maand heb ik het TINA festival waar ik met het werk ben en ga nog een week naar Amerika op persreis, dus er moet vooruit gewerkt worden.

Lief dagboek en lezeressen week 36 – 2019

Oja, ik kijk ook meteen al mijn gemiste programma’s terug. Dus tijdens de was opvouwen en strijken kijk ik lekker Chateau Meiland, fantastisch programma vind ik dat.

Nu typ ik snel mijn dagboek af en gaan we Expeditie Robinson kijken. Morgen weer een nieuwe werkdag waar ik zin in heb! Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

 1. Kan me helemaal voorstellen dat zo’n eerste nieuwe werkweek echt even omschakelen is en veel energie vraagt. Wel erg leuk om wat meer te lezen over je baan. Hoop dat je het heel erg naar je zin gaat krijgen daar, maar het klinkt in ieder geval hartstikke leuk. Succes!

 2. Dat zal idd even een omschakeling zijn, van thuis bloggen naar op kantoor werken.
  Werk zelf ook 32 uur, de woensdag vrij, en moet er niet aan denken om 5 dagen te werken… Vind het zo al passen en meten af en toe. Vind werken niet erg, maar er blijft zo weinig vrije tijd over ;-)
  Klinkt erg leuk, je nieuwe baan.

 3. Dat zal vast even wennen zijn ja, een kantoorbaantje! Sowieso is een nieuwe baan altijd de eerste weken vermoeiend met al die nieuwe indrukken. Hopelijk kan je snel een beetje een ritme vinden!

 4. aahh gesloopt dus en hoor dan gelijk een hoop mensen denken van ja aranka dat is nou echt werken haha als je mij begrijpt ;) het is ook een omschakeling en allemaal nieuw maar komt helemaal goed :D. je vind je ritme wel dalijk

 5. Fijn dat jij het naar je zin hebt op je werk.
  Het is inderdaad even kijken hou jij je tijd kan gaan indelen thuis en naast het werk.

  Xoxo

 6. Hopelijk heb je het goed naar je zin bij je nieuwe baan en is 32 uur niet teveel. Klinkt misschien gek, maar zo voelde dat de laatste maanden voor mezelf :) En naar Amerika op persreis klinkt echt wel heel erg vet :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *