Lief dagboek en lezeressen week 36

Lief dagboek en lezeressen week 36

Goedemorgen, een nieuwe week, een nieuwe lief dagboek en lezeressen. Deze week had ik het druk, heel erg druk. Ik werkte meer dan 30 uur, had opnamens voor VTwonen en moest mijn site er daarnaast ook nog bij runnen, mail doen en aan campagnes werken. Maar ik heb het overleefd, kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Goedemorgen! Maandag is mijn enige ‘vrije’ dag met donderdag en moet nog flink vooruit werken. Ik sta dus vroeg op en ga meteen aan de slag.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Lak mijn nagels nog even en Mila wil graag mee op de foto. Neem ondertussen nog even een video op en daarna is het tijd om naar Amersfoort te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Ik ben totaal geen fan van de auto naar iets te gaan wat ik niet zo goed ken. Maar met het OV deed ik er 1 uur en 50 minuten over en met de auto maar 40 minuten. Toen was de keuze snel gemaakt, wel spannend. Op dit soort momenten heb ik nog last van mijn rijangst.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Maar eerst even tanken. Mijn favoriete klusje, vooral omdat je dan zo weer bijna 100 euro kwijt bent.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Aangekomen in Amersfoort ben ik bij hij VTwonen magazijn. Hier worden ook nieuwe dingen opgenomen en gefotografeerd. Voor een youtube serie van VTwonen gaan ze voor mij mijn droomkamer stylen. Ik had van te voren een moodboard gemaakt en kamers omschreven die ik aangepakt wilde hebben. Ze gingen mijn echte kamer niet een make-over geven, maar gewoon een studiokamer voor inspiratie.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Omdat ik niets van te voren mag zien en het allemaal nog niet helemaal af was kreeg ik een laptop te leen om even te wachten. Dat kwam goed uit want ik had nog artikelen staan waarbij de tekst nog moest, handig! Ik mag jullie helaas nog niets van het resultaat laten zien, dat kunnen jullie straks zien op het VTwonen kanaal!

Lief dagboek en lezeressen week 36

Rond half 6 waren we helemaal klaar en ging ik weer naar huis toe. Alleen het was echt een drama om in de spits Amersfoort uit te komen. Ik vond het ook best spannend, want normaal vermijd ik de spits altijd.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Ik kreeg trouwens ook nog een cadeau mee van VTwonen en mijn mediabureau, ik was heel benieuwd wat er in zat. Na het openen was ik heel erg blij, want er zat een HUE Philips Iris lamp in! Deze wilde we heel erg graag hebben. We hebben hier thuis al een Philips HUE installatie (dan kan je al je lampen via de telefoon of internet bedienen) en we wilden daar nog graag de Iris lamp bij!

Lief dagboek en lezeressen week 36

Daarna gaat het huishouden gewoon weer door, even de kattenbak schoonmaken. We testen dit retedure kattengrind uit. Of eigenlijk kristallen. Je zou dit 60 dagen (wel moet je natuurlijk elke dag de poep eruit scheppen) kunnen laten zitten en het zal niet stinken. Het ligt er nu een week en wij vinden het net zo stinken als Catsan en de scherpe kristalletjes vinden we door het hele huis en doen ontzettend pijn aan je voeten als je er perongeluk op gaat staan. Ik weet het niet, wij zijn nog niet zo fan.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Goedemorgen, een lange werkdag van 7 tot 5. Ik moest lachen dat dit kattenvoer bestond, echt wat voor Mila, die is ook echt een diva. Het is dat we haar alleen goed voer van de dierenarts willen geven, anders had ik voor de grap een zakje meegenomen.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Na het werk was ik kapot en echt toe aan een bad, lekker in bad met thee van The Body Shop.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Mila komt er ook eventjes bij kijken.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Woensdag werk ik weer van 7 tot 5 en zie tot mijn verbazing dat er al paddenstoelen zijn, leuk zo een heksenkring!

Lief dagboek en lezeressen week 36

Na het werk heb ik echt geen zin meer om eten te koken, ik haal dus lekker Chinees!

Lief dagboek en lezeressen week 36

Op de bank kijken Danny en ik het nieuwe programma van RTL 5, weet niet meer precies hoe het heet, maar ik moest er erg hard om lachen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Donderdag is mijn andere vrije dag maar ben zo moe van alles dat er eigenlijk vrij weinig uit mij komt. Wel even een fotootje voor Instagram! Deze producten haalde ik ’s ochtends bij mijn ouders op. Daarna maak ik toch nog even een review.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Lekker werk ontwijkend gedrag en ga langs bij Linda, gezellig! Die woont een straat achter ons dus daar kan ik lopend heen.

Lief dagboek en lezeressen week 36

YES! Tijd voor Expeditie Robbinson, dit is echt al jaren één van mijn favoriete programma’s.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Vrijdagochtend werk ik nog even hard aan mijn blog waar ik geen foto’s van heb gemaakt en om 12 uur sta ik alweer in de lift om te werken tot half 10.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Ik wilde met de fiets naar het werk gaan maar was toch blij dat ik de auto had gepakt. Ineens regende het keihard.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Tussendoortje in de pauze, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 36

Lief dagboek en lezeressen week 36

En mijn avondeten!

Lief dagboek en lezeressen week 36

Om 9 uur doe ik de winkel dicht en het is gewoon al donker! Ik moet hier wel even aan wennen!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Zaterdag gaat de wekker ook weer vroeg, ook nu moet ik gewoon de lampen al weer aan!

Lief dagboek en lezeressen week 36

:'(

Lief dagboek en lezeressen week 36

Here we go again!

Lief dagboek en lezeressen week 36

Het zonnetje breekt gelukkig door (dacht ik, want daarna heeft het alleen maar geregend).

Lief dagboek en lezeressen week 36

Om 1 uur ben ik vrij en daarna ga ik snel langs mijn moeder om nog wat pakketjes op te halen. Ik had nog niet gegeten en mama ook niet dus ze maakte deze lekker broodjes warm die ze net op de markt had gekocht.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Daarna ging ik naar huis en wachten we op Danny zijn neefjes. De opa en oma van Danny gaven de jaarlijke kleinkinderen barbecue, wat super gezellig was!

Lief dagboek en lezeressen week 36

Nog even met z’n allen een kop koffie drinken na het opruimen, het was een geslaagde avond.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 36

Ik word om 7 uur al wakker van de rugpijn maar ben nog ontzettend moe (ben sowieso heel erg moe de laatste maanden) en probeer nog even op de bank te slapen. Alleen Mila vond het leuker om met mijn voeten te spelen. Na een half uurtje geef ik het op en ga ik weer naar bed. Ik slaap daarna door tot half 12, wat echt heel bijzonder voor mij is, blijkbaar had ik het nodig.

Lief dagboek en lezeressen week 36

Als lunch maak ik een simpele kippensoep en kibbeling uit de oven.

Lief dagboek en lezeressen week 36

De rest van de middag deden we van alles in het huishouden en keek ik PLL. Gisteren heb ik seizoen 1 uitgekeken.

Lief dagboek en lezeressen week 36

’s Avonds kwam mijn zusje en nog een vriend langs voor Mario Kart, gezellig! En zo sluit ik mijn afgelopen week ook af!

Deze week moet ik nog werken en heb ik daarna twee weken vakantie, daar ben ik ook echt aan toe. Ik heb echt het idee dat ik op mijn einde loop. Ik ben moe, heel erg moe en er komt gewoon weinig meer uit me. Deze week werk ik ook bijna 30 uur en moet mijn blog er ook nog naast doen. Heb het niet kunnen trekken veel vooruit te kunnen werken, vandaag maar even knallen! Tot volgende week!

olg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Bianca
  7 september 2015 at 09:49

  Leuk overzicht weer, denk je wel ook een beetje aan jezelf en je rust? Het is heerlijk om zo druk bezig te zijn met alles, maar je hebt natuurlijk ook rust en tijd voor jezelf nodig (goed bedoeld advies haha) xxx

 • Reply
  Stephanie
  7 september 2015 at 09:54

  Leuke foto´s en lekker veel ook! Nog eventjes volhouden en dan kun je lekker uitrusten in de vakantie! ;)

 • Reply
  Femke
  7 september 2015 at 10:11

  Wat een heerlijke, drukke week! Ik ben benieuwd naar het resultaat van VTWonen!

 • Reply
  Danielle
  7 september 2015 at 10:12

  Leuk om het overzichtje weer te zien. Ik vond dat programma woensdag ook heel leuk. Van je vrienden moet je het hebben heet het volgens mij.

 • Reply
  Linda
  7 september 2015 at 11:14

  Haha, werkontwijkend gedrag. Zal ik verhuizen? Ik heb trouwens donderdag voor het eerst Expeditie Robinson gekeken! Heb wel eens fragmenten gezien, maar nog nooit een hele aflevering, laat staan serie. Kijkt Danny met je mee? Anders kunnen we samen kijken, Rob werkt dan toch!

 • Reply
  Lilly - lillyshuid
  7 september 2015 at 11:26

  Ohhh leuk PLL! Mijn favoriete serie :-)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  7 september 2015 at 11:50

  Wat leuk dat je die lamp cadeau kreeg!

 • Reply
  Wies
  7 september 2015 at 12:33

  Zo te zien heb je een gezellige en drukke week gehad. Ik vind het zo knap dat je toch nog elke dag een artikel kunt plaatsen!
  Pretty Little Liars is leuk he! Ik heb nu net alles afgekeken. Wat is je katje toch mooi! <3

 • Reply
  Shaz
  7 september 2015 at 12:36

  Ik baal ook een beetje dat het weer kouder en donkerder begint te worden. Maar aan de andere kant kan ik wel mijn donkere lipsticks uit de kast halen.

 • Reply
  Tineke
  7 september 2015 at 14:51

  Hele leuke foto`s meid! Wat is Mila een schatje!
  Liefs

 • Reply
  Desiree
  7 september 2015 at 15:21

  Zo te zien heb je een enorm drukke week gehad! En is ook aanstaande week niet de meest rustige week die je je maar kan wensen. Tijd om even een stapje terug te nemen. Er is geen man overboord als je even jezelf voor op zet… <3

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMUA
  7 september 2015 at 16:40

  Wat grappig dat kristallen kattengrind, jammer dat het net zo stinkt en het door het hele huis komt!

  XO

 • Reply
  Edith Sofia
  7 september 2015 at 17:02

  Wat een leuke foto’s weer en wat is Mila een beauty <3

 • Reply
  Manon
  7 september 2015 at 17:09

  Wat heb jij een drukke week zeg pfoe! Ik heb nu ook alleen maar de Maandag en Donderdag vrij, toevallig !

 • Reply
  Margot
  7 september 2015 at 18:46

  Oh herkenbaar! Ik ben ook moe en zo toe aan vakantie! Hopelijk helpt het!

 • Reply
  Danielleeee
  7 september 2015 at 19:40

  Wat een leuke foto´s weer ! Mila blijft een schatje. Die kattenvoer is trouwens ook wel wat voor mijn katten, vreselijke Diva´s ! : )

 • Reply
  Yvonne
  7 september 2015 at 19:46

  Leuke LIEF DAGBOEK EN LEZERESSEN! Hopelijk knap je van de vakantie weer op! En tussendoor ook een extra me-time inplannen!? :)

 • Reply
  melissa
  7 september 2015 at 20:47

  Echt geweldig dat je dit allemaal blijft combineren! Gelukkig kan je bijna genieten van je vakantie :)

 • Reply
  Nathalie
  7 september 2015 at 21:09

  Catsan kattengrind vind ik het vieste ruiken na een paar dagen. Echt zo’n vieze ammoniakgeur krijg je dan.
  Tot nu toe ben ik het meeste fan van de minerale kattenzand van het carrefour huismerk (in België). Door de mineralen krijg je echt een frissige geur.
  Ook heb ik zo’n sprayflesje tegen de geurtjes dat ik ooit via zooplus gekocht had. Dat heeft een beetje n bubble gum geurtje :)

 • Reply
  Kelly
  7 september 2015 at 23:31

  Wat een drukke en gezellige week ! Werk ze voor deze week!

 • Reply
  Caitlyn
  8 september 2015 at 10:12

  Leuke foto’s weer, maar misschien moet je toch een beetje rust nemen? Er zijn bloggers die fulltime bloggen en minder posts online zetten dan jij, dus misschien moet je de druk voor jezelf wat verlagen nu je zo moe bent.
  xx

 • Reply
  beautifulday4makeup
  12 september 2015 at 11:05

  Die badthee…die wil ik ook nog uitproberen zeg!

 • Reply
  Priscilla
  13 september 2015 at 12:00

  Ik vind dit de allerleukste rubriek op je blog. Vind het altijd heerlijk om mee te mogen lijken in je leven. Mila ziet er echt héél erg lief uit.

  Dat kattengrind klinkt echt als horrorgrind. De prijs maar vooral dat je hele huis vol ligt met scherpe kristallen. Au! Wij halen altijd een grote zak met 25 kilo kattengrind van Konacorn bij de dierenspeciaalzaak. ‘Gewoon’ kattengrind dat samenklonterd als de kat op de bak is geweest. Heel fijn grind, wil niet meer anders.

 • Laat een reactie achter