Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Lief dagboek en lezeressen week 35

Goedemiddag en welkom bij weer een nieuwe week en nieuwe lief dagboek en lezeressen. Ik heb weer een drukke maar ook erg gezellige week achter de rug. Ik mocht meevaren met SAIL, ging naar het Stratenfestival, gingen barbecueën met vrienden, Marjolein kwam langs en werkte natuurlijk veel. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Goedemorgen, het is weer maandag en een nieuwe week kan beginnen. Ik lig nog even tot 8 uur in bed met Mila.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ineens hoor ik allemaal geritsel en een trotse Mila. Ze is blijkbaar bovenop onze kledingkast gekomen via de gordijnen… Niet helemaal de bedoeling. Alleen ik kreeg haar er natuurlijk niet meer vanaf… Vervolgens werk ik de hele ochtend aan mijn blog.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Pauze! Met een kippensoepje die over was van het weekend. Ik ben echt gek op kippensoep.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ik loop naar de lift en zie ineens dat het behoorlijk lekt op de galerij. Komt blijkbaar door een lekkage van boven en het slechte weer.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Daarna haal ik Danny op bij de garage omdat zijn auto daar moet blijven. Daarna eten we simpel en doen we de hele avond lekker niets.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Dinsdag sta ik vroeg op en ga aan het werk voor mijn blog. En natuurlijk Mila even op de foto zetten.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Rond 11 uur eet ik een broodje bij de Albert Heijn en werk de rest van de dag.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Woensdag is een super toffe dag, ik mag namelijk meevaren met de SAIL-in. Ik werd uitgenodigd door Conimex om de SAIL te ervaren, super tof. Rond 11 uur stapte ik op de trein en daarvoor heb ik nog even aan mijn blog gewerkt.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Prachtig om al die grote schepen te zien, en natuurlijk alle gezelligheid te ervaren!

Lief dagboek en lezeressen week 35

Eenmaal thuis ligt Mila al weer lief op me te wachten, dottie!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Donderdag komt Marjolein langs om mij wat meer over Photoshop en fotografie te leren – zien jullie het verschil in mijn foto’s? -. Eerst lunchen we even bij de Bagels & Beans. Hier ben ik echt al eeuwen niet meer geweest.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Daarna lopen we even de stad in en ik kom deze fantastische schoenen tegen die ik ook al via de Nike website wilde kopen. Ik heb ze maar laten staan, ik heb schoenen genoeg en vond ze ook wel erg duur voor zo erbij.

Lief dagboek en lezeressen week 35

We doen ook nog even een rondje kermis omdat die in het centrum is.

Lief dagboek en lezeressen week 35

En eten Churro’s, lekker! Ik wil dat altijd eten als er kermis is. Op andere gelegenheden mag ik het niet, want het moet iets speciaals blijven van de kermis, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Marjolein gaat rond een uurtje of 4 weer weg en ik maak me klaar om te gaan werken. Ineens vind ik Mila in haar kleine krabpaal, daar ligt ze nou nooit in. Maar misschien lag ze hier omdat het hier koeler was.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ik werk tot sluit bij de Albert Heijn en denk alvast heel erg goed aan mezelf. Vrijdag krijg je een gratis fles cola met je persoonlijke bonus kaart. Ik zet hem alvast achteruit voordat ze op zijn.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ik had ’s ochtends vroeg zin in snacken en zag deze gelukskoekjes van het Conimex event nog liggen. Ik had gehoopt op een leuke spreuk, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 35

Samen met een vriendin ging ik even naar de stad, want… Ik kon de schoenen niet weerstaan en zij heeft ze ook gekocht!

Lief dagboek en lezeressen week 35

Daarna genieten we nog even van een lekker ijsje op het terras. Dit keer bij Talamini omdat de Salute nog niet open was. Helaas vind ik Talamini niet zo lekker als Salute.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ik ben echt verliefd. Ze zijn trouwens redelijk exclusief, alleen speciale Nike verkooppunten mogen deze verkopen en ze zijn nu nog te koop op nike.nl.

Lief dagboek en lezeressen week 35

In de middag ga ik naar mijn moeder toe om haar keuken te gebruiken voor een recept/advertorial. In het recept doe ik Chorizo stukjes. Kijk even goed wat er niet klopt…

Lief dagboek en lezeressen week 35

Aan tafel! Dit was zo ontzettend lekker! Daarna ga ik weer snel naar huis om te gaan werken.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Na het werk wil ik nog pinnen voor het stratenfestival, maar het zit me niet mee. Gelukkig waren er nog meer pinautomaten in de buurt.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Stratenfestival! De stad ziet er zo erg leuk uit met al die lichtjes.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Gezellig drankjes doen!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

We slapen zaterdag lekker uit en gaan daarna boodschappen doen voor de barbecue. Mila wil ook graag mee.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Boodschappenlijstje. Helaas was het echt een drama iets te vinden, alles in elke winkel was uitverkocht. Uiteindelijk hebben we iets bij elkaar geraapt uit drie verschillende winkels…

Lief dagboek en lezeressen week 35

Barbecue met vrienden!

Lief dagboek en lezeressen week 35

We hadden wat satésaus over, en ineens vond ik deze foto op mijn telefoon. Als je niet beter weet dat dit satésaus is, ziet dit er ontzettend vies uit. Maar we konden er allemaal heel erg hard om lachen.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Kampvuurtje en gezelligheid.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Donderdag ben ik helemaal kapot en ga lekker een uurtje genieten van een lekker warm bad met veel schuim. Dat schuim vind Mila trouwens ontzettend interessant.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Lunch! Danny gaat daarna naar de voetbal en ik heb het rijk voor me alleen.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ik ga dus maar aan de slag met mijn blog. Aankomende weken werk ik 25 tot 30 uur in de week, heb dus niet echt tijd om te bloggen. Dan maar proberen wat vooruit te werken. Voor zover me dat lukt.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Want alle huishoudelijke taken blijven natuurlijk ook wachten. Met zo een enorme wasmand – en nog een droge was buiten – ben je wel even bezig. Helemaal als de helft ook nog gestreken moet worden.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Daarna ga ik naar het huis van Danny’s ouders om de rest even op te ruimen van de barbecue en vaatwasser uit te pakken. Druk, druk, thuis doe ik ook nog wat huishoudelijke dingen en werk nog weer aan mijn site. ’s Avonds ploffen we lekker op de bank en ik ga rond kwart voor 10 naar bed, ik ben echt kapot!

Dat was mijn afgelopen week. Deze week werk ik dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De rest van mijn vrije Albert Heijn tijd probeer ik vooruit te werken aan de blog. Ben benieuwd hoe ver ik kom, haha. Gelukkig is het slechter weer deze week dus kan ik niet in de verleiding komen tot leuke dingen doen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Mila is lief!
    Leuke week, lekker dat je even langs Bagels & Beans kon! Zo lang geleden dat ik er was. Ik vind daar de zalm, mét roomkaas en kappertjes heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *