Lief dagboek en lezeressen week 35

Lief dagboek en lezeressen week 35

Aan alles komt een einde, zo ook onze vakantie. Van het weekend ging ik alweer aan het werk, maar nu Danny vandaag ook weer naar het werk is, het huis leeg is en ik pittige werkweken van 5 dagen met 30 uur vullend voor de boeg hebt voelt het dan ook echt over. Ik neem jullie mee in mijn laatste vakantieweek met nog een paar shots van Rome. Binnenkort natuurlijk een uitgebreid artikel over Rome zelf met tips en een hele leuke tip hoe wij erg goedkoop 8 dagen naar Rome gingen! Maar nu eerst mijn dagboek.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Onze laatste hele vakantiedag was maandag en die wilde we eigenlijk optimaal benutten en nog een keertje naar Rome gaan. We zaten net buiten het centrum van Rome op een camping maar met een treinstation voor ons dus binnen 10 minuten liepen we de grote winkelstraat in of waren bij de Spaanse Trappen. Nog even een klassieke foto met onze selfiestick die we de laatste dag hadden gekocht.

Lief dagboek en lezeressen week 35

We gingen nog even naar Villa Borghese en genoten daar van het prachtige uitzicht over de stad heen. Vanaf ons station (Flaminio) kun je daar heel gemakkelijk komen. Zeker een aanrader om langs te gaan!

Lief dagboek en lezeressen week 35

Omdat het elke dag rond de 35 graden was in Rome waren we eigenlijk alleen de ochtenden in de stad en ’s middags weer terug op de camping om lekker aan het zwembad te liggen. ’s Avonds maakte we onze restjes in de caravans op met barbecueën en was de vakantie toch echt bijna afgelopen.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

De vrienden met wie we waren vlogen ’s ochtends vroeg om 9 uur al weer terug en wij ’s avonds om 9 uur. Dat betekent dat we nog een hele dag van de zon konden genieten, zeker geen straf! Het weer was echt fantastisch! (misschien iets te warm voor een stedentrip, maar des te lekker voor aan het zwembad hangen).

Lief dagboek en lezeressen week 35

Niks doen, heerlijk! Rond een uurtje of 4 vertrokken we naar het douchegebouw om ons op te frissen en richting het vliegveld te gaan. Daarna heb ik eigenlijk niet zoveel foto’s gemaakt, ik was bekaf en wilde toen alleen nog maar naar huis toe.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Woensdag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt omdat we druk bezig waren de boel uit te pakken, boodschappen doen en alles weer recht te trekken van de vakantie. ’s Avonds moest ik mijn auto weer wegbrengen naar de garage omdat mijn airco het weer niet deed. Omdat de garage vlakbij Danny’s ouders huis zit gingen we lekker barbecueën en de vakantie bijkletsen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

De vakantiemodus zit er nog goed in en er komt eigenlijk niets uit onze vingers. We brengen de dag vooral lui door op de bank en ik geniet van Mila die ik eindelijk weer zie, lieverd!

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ik kijk tig afleveringen van PLL bij en wacht nu op aflevering 9 en 10. Ik vind dit seizoen denk ik wel het beste van allemaal. Jammer dat het nieuwe seizoen niet of Netflix komt…

Lief dagboek en lezeressen week 35

In de vakantie kook je gewoon niet toch, daar heb je toch helemaal geen zin in? Dan bestel je toch gewoon een lekkere pizza, ja toch?

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Vrijdag begin ik een beetje met werken aan mijn site, maar kan me er toch niet helemaal toe zetten. Maar toch komen er drie artikelen uit mijn vingers, in ieder geval wat!

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ook komen mijn nieuwe Adidas schoenen binnen die ik super leuk vind, alleen Danny wat minder, haha. Maar ik hou ze lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 35

Na het middageten rijden we naar Veenendaal waar we ontzettend lang mee bezig zijn omdat de snelweg afgezet is en daar niet overheen konden, dan maar de toeristische route die natuurlijk ook hartstikke druk was op dit moment. Maar we zijn aangekomen!

Lief dagboek en lezeressen week 35

En natuurlijk file terug op de heenweg, de snelweg was inmiddels vrij gegeven maar de file was nog steeds niet weg.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Daarom kwamen we vrij laat thuis en hadden we weer geen zin in koken, frietjes dan maar. Tsjonge wat hebben wij deze week slecht gegeten. Onder de noemer vakantie dan maar…

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Zaterdag slaap ik belachelijk lang uit want ik ben super moe en snap niet waarvan. Maar om 3 uur moet ik toch echt weer aan het werk. Altijd leuk na de vakantie…

Lief dagboek en lezeressen week 35

’s Avonds kom ik om half 10 thuis en Danny is weg. Mooie kans voor mij om Me Before You te kijken, prachtige film. Alleen om het boek heb ik veel meer tranen moeten laten, de film is wat vlakker qua emotie.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ik breng de hele zondag zo op de bank door in mijn joggingbroek, we doen gewoon he-le-maal NIETS.

Lief dagboek en lezeressen week 35

En Mila ook niet.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Koekjes voor bij het niets doen. Dit zijn echt van die vervelende koekjes waarvan je blijft eten.

Lief dagboek en lezeressen week 35

’s Avonds komen er nog vrienden langs en spelen we Canasta.

En dat was mijn week weer. Ik moet zeggen dat we alles behalve veel boeiends hebben gedaan en vooral veel niets. Deze week is het wel anders. Ik werk 5 dagen, zaterdag hebben we een familie barbecue en zondag ben ik lekker vrij. Of het me lukt deze week twee artikelen per dag online te zetten weet ik niet maar ik zal mijn best doen. Maar aangezien ik overdag vooral hele dagen moet werken gaat het lastig worden omdat ’s avonds toch niet zo lekker werkt. Hopelijk vinden jullie dat niet erg, had het zelf graag anders gewild. Tot volgende week met hopelijk een iets beter gevulde editie!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  5 september 2016 at 09:38

  Nou lekker toch, even een weekje rustig aan doen, en weer langzaam aan in het ritme komen? Daarvoor heb je ook vakantie vind ik! En qua eten komt het ook wel weer goed, ‘even’ de knop om zetten. Fijne week!

 • Reply
  Sandra
  5 september 2016 at 10:14

  Die schoenen vind ik echt onwijs gaaf! Jammer altijd hè als de vakantie weer voorbij is. Ik moest daar ook wel even aan wennen.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  5 september 2016 at 10:15

  Heerlijk, even een weekje rust!! Niet voor niets vakantie toch? :)

 • Reply
  rachel
  5 september 2016 at 11:00

  jammer dat de vakantie er weer op zit maar je hebt wel lekker ff rust gehad en genoten toch :D nu weer opstarten…..en dat valt soms niet mee hahah

 • Reply
  femketje
  5 september 2016 at 11:26

  ik heb echt zin in pizza nu XD

 • Reply
  Danella
  5 september 2016 at 11:37

  Villa Borghese is zoo mooi, maar Rome is sowieso een fantastische stad.

 • Reply
  Anniek
  5 september 2016 at 11:40

  Waar kijk jij de afleveringen van Pretty Little Liars?

  • Reply
   Aranka
   5 september 2016 at 12:09

   PopcornTime!

   • Reply
    Marije
    5 september 2016 at 12:43

    Maar daar kun je toch een boete voor krijgen?

    • Reply
     Aranka
     5 september 2016 at 12:51

     Ja dat kan, maar het werkt wel goed als je series of films wil kijken als ze niet beschikbaar zijn in Nederland of Netflix ;).

 • Reply
  chucky1012
  5 september 2016 at 17:21

  Wat een leuk weekverslag ;-)
  Oh… die koekjes zijn super lekker.

  Xoxo

 • Reply
  mieke | mieksmind
  5 september 2016 at 21:48

  Lekker weekje, en die pizza zier er super goed uit yum!

 • Reply
  Kelly
  6 september 2016 at 16:58

  Wat een leuk weekverslag! Helaas dat de plicht van het werken weer roept! Als je eenmaal op je werkt bent dan gaat het wel weer. Ohhhh en nu heb ik ook echt trek in pizza hahaha

 • Laat een reactie achter