Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Goedemorgen en leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Een week waarbij ik hard aan het werk was voor de vakantie, deed gezellige dingen met vrienden en familie én ik tikte eindelijk die 10K volgers aan op Instagram! Benieuwd naar mijn (niet zo boeiende) week, kijk dan verder!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Volgen jullie mij al op Instagram?

Met de planning bezig, bijna klaar voor de vakantie! Hier ben ik dus de hele dag mee bezig om content te maken voor mijn site zodat er elke dag een nieuw artikel online komt.

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

’s Avonds ga ik met een aantal vriendinnen naar de bioscoop en kijken we Crazy Rich Asians wat ik echt een geweldige film vond!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Maandag helpt een vriendinnetje mij met foto’s maken voor een campagne en eigenlijk moet ook meteen mijn nieuwe jasje (die ik flink in de sale scoorde bij de Steps) erop! De rest van de dag was ik lekker aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

’s Avonds krijgen we beiden ineens super veel zin in Chinees dus halen we Chinees op, mihoen met kip is zo ontzettend lekker!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Woensdagochtend heb ik een afspraak bij de nagelsalon voor mijn voeten en handen voor een nieuwe laag gellak en daar ben ik twee uurtjes zoet mee. Mijn moeder en zusje zijn blijkbaar ook in de stad dus we besluiten samen te gaan lunchen.

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Ik tik bijna de 10K aan en wilde (als ik het ooit zou halen) daarvoor een leuke foto dus vroeg of mijn moeder en zusje mij wilde helpen en dat wilde ze wel. Ik moest zo hard op deze foto lachen omdat ik aan mijn moeder vroeg de confetti te doen en ze wist niet hoe het werkte. Maar toen hij af ging schrok ze zo hard dat mijn zusje en ik de slappe lach kregen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Ik legde een paar weken geleden dit tasje in de gang om weg te doen, maar blijkbaar had Mila daar hele andere plannen mee. Sinds dien gebruikt ze steevast dit tasje als haar mandje en iedere dag ligt ze er op. Ik kan het dus niet over mijn hart verkrijgen het tasje weg te halen.

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Post! Van Elise krijg ik heerlijke brownies per post gestuurd met een heel lief briefje, zó lief! Ook komt Elise zelf nog even langs voor foto’s voor een campagne en effe lekker bij te kletsen, gezellig!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Oja, dit moest ik nog opruimen… Ik ruim meteen het hele huis op en zuig de zolder tot aan beneden zodat alles netjes is voordat wij weg gaan. Ik maak mijn laatste deadlines af en begin met schoonmaken, bijna vakantie!

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Over vakantie gesproken, de ene vakantie zit er nog niet op en de ander wordt al geboekt. Volgend jaar gaan we de reis van mijn dromen met vrienden maken! Drie keer raden waarheen.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Mila gaat weer even door de wasstraat bij de Kattenkliniek in Zwolle waar ze altijd getrimd (en behandeld) wordt. Wij doen dit vier keer per jaar en daardoor heeft ze echt een prachtige gladde en zachte vacht. Een langharige kat heeft veel onderhoud nodig en kan snel gaan klitten en vilten, maar gelukkig heeft Mila dit amper tot nooit. Moet altijd wel lachen, Mila is een vrij kleine kat (lijkt niet zo door haar vacht) maar als ze dan nat is blijft er niets van over.

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

In de stad haal ik nog even de laatste dingen voor de vakantie.

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Deze stuur ik door naar een vriendin, doe en denk als een kat. Als kattenliefhebster is dat vast hét boek voor haar.

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Leuk joh op vakantie gaan, vooral die wasmand helemaal leeg wassen én daarna op moeten vouwen en strijken, top!

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

’s Avonds spelen we nog een spelletje met vrienden wat iets te gezellig is door de wijn, maar ach we hebben vakantie.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 35 – 2018

Zondag is het tijd om op vakantie te gaan! We vliegen pas laat dus we kunnen lekker rustig aan doen. We pakken onze koffer in, maken de laatste dingen aan kant en rijden richting Rotterdam (vet chill dat vliegveld, je hoeft amper te wachten en kunt de auto naast de deur parkeren) en vertrekken naar Kroatië. Tot over twee weken!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  lisavschaik
  3 september 2018 at 09:03

  Wow, wat een knappe prestatie zeg, 10.000 volgers. Gefeliciteerd!

 • Reply
  racheltjuh
  3 september 2018 at 09:49

  gewoon een toppper met je 10K :D had al veel eerder moeten gebeuren :D verder weer een leuke meis!!en veel plezier xx

 • Reply
  femkedj
  3 september 2018 at 10:30

  Die foto met 10K is zo lekker spontaan geworden door de slappe lach. Ahhh je bent nu gewoon op vakantie, heerlijk. Geniet er lekker van!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  3 september 2018 at 10:42

  Super leuke foto met die 10K, nog gefeliciteerd hiermee en geniet lekker van je vakantie!

 • Reply
  femketje
  3 september 2018 at 11:55

  oeh dat kattenboek lijkt mij ook wel leuk :D

 • Reply
  face2beauty
  3 september 2018 at 20:04

  Hele fijne vakantie! Wij hebben ook lekker twee weken vakantie (wel in Nederland) maar dat maakt voor ons niet veel uit. Nog gefeliciteerd met je 10k.

 • Reply
  aboutsbstyle
  4 september 2018 at 14:32

  nogmaals gefeliciteerd met het behalen van die 10k! en uiteraard ook veel plezier gewenst op vakantie, ga er lekker van genieten. liefs soraya

 • Laat een reactie achter