Lief dagboek en lezeressen week 35

Lief dagboek en lezeressen week 35

Goedemorgen allemaal, zo een vroege lief dagboek en lezeressen zijn jullie niet van mij gewend. Dat komt omdat ik het deze week zo druk heb dat ik wel eens een keer op zondagavond moest doorwerken. Afgelopen week heb ik een drukke maar ook erg leuke week gehad. Kijken jullie mee naar mijn gewone werkweek zonder leuke uitstapjes?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Goedemorgen! We beginnen de maandag met deze ontzettend lieve foto van Mila! Ik ben een beetje verliefd op haar als ik d’r zo zie!

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ik neem een ontbijtje met de nieuwe Skyr yoghurt van Arla, deze kreeg ik toegestuurd. Het is heel erg lekker, maar wel erg machtig en een beetje droog. Aan twee volle lepels met een kop heb je echt genoeg.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Mega Mila helpt weer met bloggen. Ik moet de rest van de week veel werken dus probeer lekker vooruit te werken.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ineens zie ik een foto van Elise voorbij komen op Instagram van chocolade kruidnoten, die moet ik hebben! Ik ga dus even op mijn fietsje naar de winkel.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Got it! Nu kan ik nog beter werken, haha. Het zakje was alleen in twee dagen leeg.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Dinsdag werkte ik de hele ochtend bij de Albert Heijn en deed na afloop nog even boodschappen. Hamsteren!

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ook maakte ik deze heerlijke rolletjes gevuld met banaan en Nutella! Zeker een aanrader om een keer te maken. Het recept vind je hier.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ineens zie ik dat mijn nieuwe Nikes gaten hebben, het stiksel laat helemaal los. Ik bel de winkel even op en vraag wat te doen. Gelukkig mag ik ze langs komen brengen en worden ze gemaakt. Onderweg naar de winkel zie ik ineens dat Zwolle een Sostrene Grenes krijgt! Dit is echt een super leuke winkel met fantastische Scandinavische accessoires voor niet al te veel geld. Ze komen in het pand van de Halfords te zitten aan de Melkmarkt. Kan niet wachten tot ze open gaan.

Eenmaal thuis werk ik nog lekker aan mijn blog. Het voelt goed om een beetje vooruit te werken.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ik begin trouwens aan een nieuwe serie, voor mezelf. Het is daarom PLL geworden. Ik moest er een beetje inkomen en vind het vooral storend dat meiden van 21/22 een 16 jarige spelen maar voor de rest vind ik het erg leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 35

Klaar met kijken! Luie Mila vind het allemaal wel goed.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Vandaag ben ik vrij van de Albert Heijn en wilde de hele dag aan mijn blog besteden. Alleen ik kwam erachter dat ik mijn AH e-learning voor teamleiders nog moest doen dus die deed ik maar eerst. Dit was iets nieuws, een online event/bijeenkomst voor teamleiders, heel interessant!

Lief dagboek en lezeressen week 35

Er waren verschillende zalen met lezingen en kon chatten met andere teamleider collega’s door het hele land. Leuk opgezet! Na een uurtje was ik er mee klaar.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Mama had nog wat pakketjes van mijn staan en vroeg of ze langs mocht komen, natuurlijk! Ons kantoortje was trouwens echt een enorme bende geworden en omdat ik zoveel krijg zie ik op sommige momenten ‘door de bomen het bos niet meer’. Dus mama besloot me even te helpen. In totaal hebben we twee grote vuilniszakken weggedaan en een hele stapel met papier. Ook heb ik allemaal spullen uitgezocht die weg kunnen. Dit voelt echt goed.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Ook pak ik nog tig pakketjes uit waar ik nog niet aan toe was gekomen. Onder andere dit pakket van Andrélon. Ik besluit maar even een Instagram post te maken met de info over een gratis shampoo van Andrélon.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Wat fijn, een opgeruimd huis en kantoor!

Lief dagboek en lezeressen week 35

Sinds van de week heeft Mila helaas het balkon ontdekt en nu wil ze maar wat graag naar buiten. Alleen wij vinden dat nog niet zo een goed idee. Eerst hadden we een hor voor de deur maar ze heeft helaas ontdekt dat ze daar ook prima onderdoor kan kruipen. Nu probeert ze dat ook met de deur, alleen dat gaat natuurlijk niet zo goed.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Dan maar luieren op de bank. Gekke poes.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Om 12 uur maak ik me klaar voor het werk. Ik werk tot half 10 ’s avonds.

Lief dagboek en lezeressen week 35

En als ik zo lang werk mag ik op het werk eten. Ik kwam deze achter de kassa tegen tijdens het afrekenen en was hier heel erg benieuwd naar. Dus ik besloot deze te kiezen als toetje. Alleen ik kan hem je echt niet aanraden, het smaakt letterlijk naar een toiletblokje… Hij is wel lekker, maar doet me echt aan een toiletblokje denken, qua geur en smaak.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Vrijdag maak ik helemaal geen foto’s. Ik lig tot 10 uur in mijn bed omdat ik zo ontzettend moe ben, ga douchen, kleed me om en om 11 uur ga ik naar het werk om weer tot half 10 te werken. Wel nog even een fotootje van mijn avondeten.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Goedemorgen! Om 7 uur ’s ochtends even een ontbijtje nemen op mijn werk. Met warme chocolademelk want sinds deze week hebben wij een vet luxe koffiezetapparaat in de kantine!

Lief dagboek en lezeressen week 35

Eigenlijk moest ik tot 4 uur werken in verband met een alcoholcontrole die ik ging doen, maar mijn baas had hem al voor mij gedaan, lief! Daarom kon ik om 1 uur naar huis. Alleen ik vergeet ALTIJD een afslag eerder naar ons huis te nemen. Hier sta je echt altijd vast.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Voor lunch haal ik puddingbroodjes en Mila was het er volgens mij niet mee eens dat ik er geen eentje had gehaald voor haar. Ze kroop dus maar in het zakje en likte de restjes op.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Omdat Danny met vrienden naar de voetbal is at ik alleen thuis. Ik besloot deze Wok Paste van Conimex te proberen.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Een vriendinnetje appte of ze langs mocht komen om wat op te halen en vroeg haar meteen of ze bleef eten. Kon makkelijk want het was toch veel te veel voor 1 persoon. Het was trouwens super lekker! De rest van de avond zat ik lui op de bank PLL te kijken.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 35

Omdat ik deze week meer dan 30 uur werk en een hele dag weg ben voor opnames heb ik geen tijd om te bloggen. Ik werk dus als een gek aan mijn blog deze dag. Het is me gelukt, want ik heb tot donderdag vooruit geschreven, met twee artikelen per dag.

Lief dagboek en lezeressen week 35

Daarna vind ik het wel mooi en plof op de bank met PLL. Ja, het is echt heel erg verslavend. Het is nu trouwens 9 uur en schrijf mijn lief dagboek en lezeressen. Zo heb ik morgen wat meer tijd om te klaar te maken en hoef ik niet zo te haasten.

Zoals ik al zei heb ik het deze week erg druk. Vandaag heb ik opnamens van VTwonen in Amersfoort, dinsdag en woensdag werk ik van 7 tot 5, donderdag ben ik vrij, vrijdag werk ik van 12 tot half 10 en zaterdag werk ik weer van 7 tot 1 en daarna gaan we meteen door naar de familie barbecue bij Danny zijn opa en oma. Zondag hebben we niets gepland en ik denk dat we dat ook maar zo laten. Ik heb er weer zin in!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Femke
  31 augustus 2015 at 06:23

  PLL is erg verslavend haha, succes daarmee! Vandaag ga ik ook lekker kruidnoten kopen, nu al zin in :-)!!

 • Reply
  Desiree
  31 augustus 2015 at 06:39

  PLL is zo leuk. Ben vorige week begonnen en in een week heb ik seizoen 1 helemaal gekeken.

 • Reply
  Varenka
  31 augustus 2015 at 08:00

  PFFFF drukke week, maar wel lekker toch?!
  Leuk te lezen dat je altijd alles zo positief bekijkt haha
  Kunnen veel mensen nog wat van leren, dat druk ook wel eens lekker kan zijn
  Toch knap dat je ook nog je rust momentjes weet te pakken met PLL

 • Reply
  Stephanie
  31 augustus 2015 at 08:09

  Jaaa Pretty Little Liars is inderdaad zo verslavend!! En dat er nu alweer pepernoten te koop zijn zeg, ik verbaas me er elke keer weer over hoe vroeg dat komt! Maar ze zijn wel lekker haha :)

  • Reply
   Aranka
   31 augustus 2015 at 08:21

   Ze komen altijd na de schoolvakanties! Misschien lijkt het iedere keer eerder maar dat is niet zo. Maar misschien is het ook zo omdat ik in een winkel werk en weet wanneer ze komen, haha!

 • Reply
  Danielle
  31 augustus 2015 at 09:16

  Ben heel benieuwd wat je van PLL gaat vinden. Ik vond het zo leuk dat ik in Juni begonnen ben en nu al helemaal bij loop. Stiekem vind ik het heel leuk dat je Mila hebt want al die foto’s van haar zijn zo schattig. Ze word ook al aardig groot merk ik.

 • Reply
  Marciëlla
  31 augustus 2015 at 09:22

  Ik hoor nu al veel meiden over PLL maar moet zeggen dat ik er zelf nog nooit aan begonnen ben. Misschien toch eens een keertje gaan kijken. Wat is Mila trouwens een mooie kat!

 • Reply
  Suzanne
  31 augustus 2015 at 09:46

  Haha, Mega Mila. Lief hoor! En PLL is super verslavend, ik heb ze vorig jaar zomer allemaal achter elkaar gekeken en pasgeleden het laatste seizoen afgekeken. Echt spannend!

 • Reply
  Margot
  31 augustus 2015 at 09:47

  PLL is inderdaad verslavend, al ben ik ergens een keer gestopt met kijken.

 • Reply
  Shaz
  31 augustus 2015 at 11:34

  PLL heb ik ook gevolgd, maar ik ben halverwege afgehaakt.

 • Reply
  chucky1012
  31 augustus 2015 at 19:17

  Zo dat was een drukke week.
  De wok maaltijd ziet er heerlijk uit.

  Fijne week Xoxo

 • Reply
  Mariska
  31 augustus 2015 at 20:17

  Twee dagen is nog vrij lang bij mij voor zo’n zak pepernoten haha, ik eet het meestal in een keer op of het niks is.

 • Reply
  Tessa
  31 augustus 2015 at 21:17

  Over PLL gesproken, Sascha Pieterse was 14 toen zij de rol kreeg, haha!

 • Reply
  Luna
  31 augustus 2015 at 21:29

  Schattig hoe Mila kijkt  Oh die Arla ga ik onthouden, ben er heel benieuwd naar. Ik eet ’s morgens niet erg verantwoord, zeg maar gerust, niets. Heel slecht, I know. Zoiets lijkt me wel wat!

 • Reply
  melissa
  31 augustus 2015 at 23:09

  Pretty little liars werkt echt heel verslaven! En de foto’s van Mila blijven schattig :)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  5 september 2015 at 14:12

  Mmmm kruidnoten, they’re back!

 • Laat een reactie achter