Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Leuk dat jullie weer kijken naar mijn dagboek van afgelopen week! Afgelopen week was een ontzettend leuke en gezellige week. Ik werkte veel vooruit voor de vakantie maar deed ook ontzettend veel leuke en gezellige dingen. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan weer lekker met mij mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Volgen jullie mij al op Instagram?

Ik heb voor mijzelf besloten dat het klaar is met al dat ongezonde eten. Nouja, dat ik het echt even moet minderen. Dus dit is mijn lunch wat meteen ook erg lekker is!

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Ik doe meteen even boodschappen die middag, zie alleen wel dat dat niet echt heel erg gezond is, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

’s Avonds zie ik op EditieNL deze blouse en ik ben meteen verliefd, alleen een beetje jammer dat hij € 150,00 blijkt te kosten…

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Hoe schattig is dit?

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

’s Ochtends ben ik de hele ochtend aan het werk en ’s middags lunch ik met een caprese salade, zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Ook krijg ik het op mijn heupen en ruim de hele woonkamer op!

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

’s Avonds komt er nog een vriendinnetje langs en spelen we met z’n tweeën een aantal spelletjes!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Elise komt vandaag een dagje bij mij werken en van te voren haal ik even wat boodschappen in huis!

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Samen werken is lekker effectief en gezellig!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Donderdag ben ik vroeg uit de veren en ga eerst even langs mijn ouders waar ik deze foto neem voor een campagne. Mijn ouders hebben een veel mooiere tuin dus dat vond ik een leuke setting. Daarna stap ik snel in de auto naar Arnhem.

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

We spreken spontaan in Arnhem af om gezellig foto’s te gaan maken en beginnen de dag met een koffie.

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Ondertussen struinen we door de leuke straatjes van Arnhem en komen allemaal leuke winkeltjes tegen zoals Woarst.

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Waar Sanne en ik ook meteen even een fotootje schieten!

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

En deze zagen jullie al voorbij komen op Instagram!

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Van al dat foto’s maken krijg je natuurlijk honger dus we strijken neer bij Mams.

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Laatste outfit en laatste foto’s. Deze zagen jullie ook al voorbij komen!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Donderdagochtend ben ik druk aan het werk en daarna ga ik met een vriendinnetje even de stad in. Voor een campagne van Hollands Nieuwe ga ik even naar de pop-up store die dit weekend nog te vinden is in Eindhoven en Rotterdam!

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Op de terugweg (we waren lopend naar de stad gegaan) begint het ineens keihard te regenen en schieten even snel een eettentje in waar we de lekkerste Red Velvet cake ooit delen.

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Aangezien het niet meer zo heet is, staat het raam niet meer helemaal open en mag Mila weer in de slaapkamer wat ze heerlijk vind!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Ik ben helemaal klaar met die fruitvliegjes dus ik besluit maar eens opzoek te gaan naar zo een handige ‘val’ en kom deze van HG tegen bij de Blokker. De rest van mijn zaterdag ben ik eigenlijk met boodschappen en dergelijke bezig.

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

’s Avonds ga ik gezellig met een vriendinnetje uit eten bij La Cubanita, ik vind dat altijd zo lekker van die kleine hapjes!

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

En daarna naar de film, Mamma Mia!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 34 – 2018

Zondag is ook een typische zondag, we slapen uit, ik doe wat dingen in huis en daarna gaan we naar de opa en oma van Danny waar we ook gezellig blijven eten. Aangezien ik best moe was dook ik weer vroeg in mijn bed en was dat hem voor deze week.

Deze week staat in het teken van de laatste dingen klaarzetten voor de vakantie want vanaf vrijdag hebben we heerlijk twee weken vakantie! Is bij jullie die vakantie ook al voorbij of gaan jullie net zoals ons er lekker achteraan?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Een goeie tip tegen fruitvliegjes: Doe een beetje (af)wasmiddel in een glas, voeg appelazijn (of gewone azijn met een scheutje appelsap) toe en binnen het uur zitten alle vliegjes in het glas. De geur van appelazijn trekt ze aan en door het afwasmiddel wordt de oppervlaktespanning van de vloeistof gebroken zodat ze er niet meer uit kunnen. Beetje luguber maar supereffectief en goedkoper dan fruitvliegenval uit de winkel.

  2. Leuke week heb je gehad! Ik vind het ook altijd leuk om bij La Cubanita te eten, alleen vergis ik mij altijd in hoeveel ik op kan en zit ik na een paar rondes al vol omdat ik in het begin te enthousiast ben haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *