Lief dagboek en lezeressen week 33

Lief dagboek en lezeressen week 33

Een dagje later dan gepland, maar hij komt er zeker wel! Helaas is mijn telefoon overleden en kon ik daardoor de foto’s niet van mijn telefoon halen. Maar gelukkig kon hij bij de Media Markt weer ‘gemaakt’ worden dus kan gelukkig mijn telefoon weer gebruiken. Ik neem jullie mee door mijn afgelopen week die vooral heel erg druk was, maar ook erg gezellig! Kijken jullie mee?

Maandag

Van maandag heb ik gewoon helemaal geen foto’s. Ik was de hele dag druk bezig met thuis werken en aan mijn blog werken. ’s Avonds moest ik ook nog werken bij de Albert Heijn dus ben lekker bezig geweest en helemaal niet aan foto’s gedacht. Gelukkig was het ook niet echt een hele boeiende dag.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 33

Dinsdagochtend was ik ook lekker aan het werk en pakte ik mijn koffertje in voor een nachtje weg met Simple, een nieuw skincare merk dat vanaf nu in Nederland wordt verkocht. Alleen Mila wilde volgens mij ook graag mee.

Lief dagboek en lezeressen week 33

En nu weet ik het zeker, ze wil echt mee, maar helaas! Rond half 1 stap ik in en auto en rij naar de bestemming toe.

Lief dagboek en lezeressen week 33

Lief dagboek en lezeressen week 33

We verblijven in Parc Broekhuizen wat echt super luxe is. Wij zaten in het Koetshuis en dat is iets minder luxe dan het hotel zelf, maar omdat een groot sieradenmerk daar een shoot had (met bekende modellen, haha) konden wij niet in die kamers. Maar dat maakt niet uit, dit was ook fantastisch!

Lief dagboek en lezeressen week 33

Rondje lopen! Het hotel ligt echt in een prachtige omgeving. Ik mocht Vera trouwens meenemen, hoe leuk is dat?!

Lief dagboek en lezeressen week 33

’s Avonds hadden we ook nog een 8 gangen diner en dat was echt fantastisch! Ik ben helemaal geen culinair eten fan, maar ik vond het erg leuk om mee te maken. Ondertussen geniet ik van het prachtige uitzicht hier.

Lief dagboek en lezeressen week 33

Het was echt heerlijk eten, zeker een aanrader om hier een keertje te gaan eten als je hier van houdt!

Lief dagboek en lezeressen week 33

Omdat het een wintershoot was werd het halve hotel onder de sneeuw gespoten, zo ook dit leuke Volkswagen busje! Grappig om te zien hoe zo een grote shoot en aan de achterkant uitziet.

Lief dagboek en lezeressen week 33

Tijd om de slapen en relaxen met de nieuwe Simple producten! Ik heb er trouwens al een review over geschreven en je kunt ook een mooi pakket winnen op mijn Instagram!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 33

Hoe prachtig is de bar hier? We liepen er toevallig langs toen we aan het ontbijten waren.

Lief dagboek en lezeressen week 33

Nog even de producten op de foto zetten voor het artikel!

Lief dagboek en lezeressen week 33

En natuurlijk nog even een foto in de prachtige hal van het Koetshuis (waar ook onze kamer was). Rond 1 uur zijn we weer thuis en ik ben weer hard aan het werk. Ik moet de rest van de week werken en ik ben een groot deel van september weg dus er moet vooruit gewerkt worden!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 33

Donderdag werk ik van 7 uur tot 3 uur ’s middags bij de Albert Heijn en eenmaal thuis moet ik echt even bijkomen want ik ben behoorlijk aan de latten. ’s Avonds spreken we met vriendinnen af om spelletjes te spelen en natuurlijk met de nieuwe kittens van een vriendin te knuffelen!

Lief dagboek en lezeressen week 33

30 Seconds! Ik word echt steeds beter in dit spel, terwijl mijn algemene kennis echt om te huilen is. Had ik al verteld dat ik dacht dat Wim Kok een RTL presentator is (HOE KOM IK ERBIJ?!)?

Lief dagboek en lezeressen week 33

Rond half 11 ben ik weer thuis en duik nog even de bank op met Kerels met een Kleintje, ik vind dat zo een leuk programma!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 33

Ook vrijdag werk ik weer de hele dag bij de Albert Heijn en ’s avonds gaan we met alle vrienden de stad in naar het Stratenfestival!

Lief dagboek en lezeressen week 33

Hapjes!

Lief dagboek en lezeressen week 33

Bandjes in de stad is altijd goed en gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 33

En ach, laten we eens gek doen en de kroeg in duiken tot de late uurtjes…

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 33

En dat kan ik goed merken de volgende dag op het werk. Ik werk de hele zaterdag en daarna kun je me bij elkaar vegen, zo moe, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 33

Om maar een beetje fit te blijven neem ik lekkere ananas tussendoor, dat maakt gelukkig veel goed!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 33

Mijn zondag begon heel goed met een lesje bootcamp en een flinke fietstocht, maar helaas eindigde mijn dag dramatisch. Mijn telefoon ging helaas kapot waardoor het scherm aan diggelen lag en mijn beeldscherm het ook niet meer deed. En laat dat voor deze telefoon verslaafde nou het ergste zijn wat je kan overkomen (bij wijze van spreke dan natuurlijk ;)). Ik heb de rest van de dag afkickverschijnselen vertoont en dus geen foto’s meer gemaakt.

Ik heb mijn telefoon trouwens laten maken bij de Media Markt omdat ik zo snel mogelijk weer een werkende telefoon wilde maar of dat nou echt aan te raden is weet ik niet. Ik betaalde veel geld voor een niet origineel scherm die beduidend een veel slechtere kwaliteit heeft. Nou gaf de Media Markt ook aan dat het niet hoorde dus weer een nieuw scherm krijg wanneer die weer op voorraad is. Maar goed, hij doet het weer en ik ben weer bereikbaar dus daar gaat het om, hopelijk komt het nieuwe scherm snel en gaat het dan beter met mijn telefoon. Nu wordt hij namelijk ook gloedheet en valt mijn scherm uit als hij zo heet wordt… Niet heel handig, haha.

Deze week heb ik een hele drukke week en natuurlijk een gekke week. Het is mijn laatste week bij de Albert Heijn en dan zit het er echt op. Ik werk iedere dag dus daar ben ik lekker druk mee. In de vrije uren die ik heb probeer ik zoveel mogelijk aan mijn site te werken en vooruit te plannen zo goed als dat gaat, tot volgende week hoop ik!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Amaranthe
  22 augustus 2017 at 07:40

  Balen van je telefoon! Ziet er uit als een leuke week. Ik keek naar je Albert Heijn foto en bedacht mij dat je wenkbrauwen echt heel mooi zijn!

 • Reply
  Ellen
  22 augustus 2017 at 09:05

  Weer een leuk weekoverzicht! Ik vind stukjes ananas ook zo lekker om tussendoor te eten!

 • Reply
  bychristiana
  22 augustus 2017 at 09:10

  Hè wat een gedoe met je telefoon! Echt balen he als die kapot is! Ik was hem laatst vergeten en je voelt je meteen zo onthand haha;-) Wat een super mooie locatie zeg, dat hotel waar je was voor die presentatie!

 • Reply
  Jessica J.
  22 augustus 2017 at 09:47

  Vervelend van je telefoon, zeg. Hopelijk is ‘ie gauw écht hersteld. Lijkt me ook echt niet goed voor de hardware dat hij zo ontzettend heet wordt.

 • Reply
  Mariana
  22 augustus 2017 at 10:27

  Hoi, leuk zo’n weekoverzicht. Spannend dat het je laatste week bij de supermarkt werken is, je zal je collega’s wel erg gaan missen. Mag ik iets vragen over een uitdrukking die ik niet ken? Nederlands is mijn tweede taal en ben bezig met nederlandse blogs lezen om mijn uitdrukkingenkennis uit te breiden, en deze uitdrukking ken ik niet en kon ik ook niet uit de context halen: “Grappig om te zien hoe zo een grote schoot en aan de achterkant uitziet” (Na het Volkswagenbusje). Kan iemand mij vertellen wat zo een grote schoot betekent? :-).

  • Reply
   Didi
   22 augustus 2017 at 10:37

   Het is een shoot. Van photoshoot.

  • Reply
   Aranka
   22 augustus 2017 at 11:05

   Haha, oeps! Het is inderdaad een typfoutje! Geen gek Nederlands dus, meer gebrekkig Nederlands!

 • Reply
  Didi
  22 augustus 2017 at 10:34

  Ik laat het altijd bij zo’n turkse telefoonwinkel maken. Minder duur dan mediamarkt en origineel scherm. En 3 maanden garantie.

 • Reply
  Laura | I scream beauty
  22 augustus 2017 at 12:34

  Ohh die bar met die roze stoeltjes ziet er echt heel leuk uit!

 • Reply
  Jorinde
  22 augustus 2017 at 13:30

  Balen van je telefoon zeg..Ik zou het er ook moeilijk mee hebben, hoor! Haha! Maar wat een mooie locatie is het Koetshuis. Toffe bar ook!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  22 augustus 2017 at 14:44

  Wat balen van je telefoon! Hopen dat ie snel weer werkt!

 • Reply
  Mariska
  23 augustus 2017 at 21:15

  Wel slecht vind ik van de Mediamarkt, ze adverteren er zo groot mee, maar hoezo hebben ze dan überhaupt niet originele onderdelen op voorraad? Vind het maar raar.

 • Reply
  racheltjuh
  24 augustus 2017 at 12:36

  goed kut van je foon ja pffff en tja media markt….ik zal maar verder niks zeggen haha

 • Reply
  Jessi
  25 augustus 2017 at 10:53

  hoi, leuk verslag :)
  Mila is zo grappig, leuke foto’s
  fijne dag

 • Laat een reactie achter