Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Goedemorgen en leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week! Het was een week zonder enige afspraken maar toch zat het elke dag vol met leuke activiteiten en afspraken met vriendinnen en familie. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week? Kijk dan weer lekker mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Volgen jullie mij al op Instagram?

Maandag ben ik de hele dag aan het werk en regel ik nog even een bos bloemen voor mijn moeder haar verjaardag. ’s Middags haalt Danny mij op bij de garage vanuit zijn werk omdat mijn auto weer gemaakt moest worden.

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

’s Avonds hebben we natuurlijk de verjaardag van mijn moeder die alweer 56 is geworden!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Dinsdagochtend komt lieve Elise al vroeg want we hebben campagnefoto’s nodig voor Freixenet voor op Instagram. Deze keer gaat het om een super toffe winactie waarbij je een heel borrelpakket voor jou en je vrienden kunt winnen. Wil je meedoen? Dan moet je even naar deze Instagram post gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Spontaan besluiten we ook nog even naar de stad te gaan en wat lekkers te eten!

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Natuurlijk schieten we ook nog even een fotootje voor Instagram! Mijn jas is van Steps, shirt van Lord & Taylor, sjaal van Zara, broek van H&M en de schoenen van Sacha.

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Daarna ben ik weer thuis en ga snel aan het werk. Ik bel mijn zusje nog even of ze mij wil helpen met het maken van deze foto en of we samen met auto bij de garage kunnen ophalen. Dus dat doen we. De testpersonen van de NIVEA actie hebben trouwens bericht gehad en de pakketjes zijn onderweg!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Woensdag heb ik een hele spannende maar ook leuke afspraak met fotograaf Ilse Stronks. Ze benaderde mij of ze een keer mooie foto’s van mij mocht maken en dat wilde ik wel. Ik vond het ontzettend spannend en ben heel benieuwd naar de foto’s. Zodra ik die heb zal ik ze zeker met jullie delen!

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

’s Middags ging ik nog even met een vriendinnetje de stad in en aten we churro’s, zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Daarna dook ik nog even de Action in voor een paar dingen die ik nodig had. Ik hou echt van de Action, het is echt een heerlijke winkel om lekker rond te struinen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Donderdag ben ik de hele dag aan het werk en ’s avonds ga ik met Danny naar de kermis om muntjes te schuiven, ik vind dit echt zo geweldig om te doen!

Vrijdag

Van vrijdag heb ik gewoon helemaal geen foto’s maar ik had een behoorlijke waslijst en schreef 8 artikelen waarvan ik donderdag al veel foto’s had geschoten. Mijn vakantie komt er alweer bijna aan en ik was even vergeten dat er dan ook gewoon content online moet komen, dus daar was ik druk mee bezig.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Zaterdagochtend spreek ik met een vriendin af om lekker de stad in te gaan en wat te drinken. We hebben elkaar alweer een tijdje niet gezien dus het was hard nodig en erg gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Naast een kopje koffie deden we ook nog een lekker broodje bij Pigalle. Ik vind Pigalle altijd zo een vergane glorie zaakje, maar de broodjes zijn wel super lekker.

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Natuurlijk kennen mijn vriendinnen mij goed en moet er ook nog eventjes een foto komen.

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Bij de HEMA kocht ik trouwens deze fantastische blouse voor maar € 19,00 en ben er helemaal verliefd op! Hij is donkergroen met okergele panterprintjes.

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

’s Avonds besluiten Danny en ik lekker uit eten te gaan bij de Beren en daarna naar de bioscoop te gaan. We gingen naar de film The Spy Who Dumped Me wat een redelijke slechte film was waardoor hij ontzettend grappig was. Zeker wel een aanrader om met je vriend of een vriendin heen te gaan om lekker te lachen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Zondagochtend ga ik naar dezelfde vriendin maar dan bij haar thuis om lekker koffie te drinken en met de kindjes te spelen, gezellig! Onderweg naar huis rij ik nog even langs (nouja niet langs, het is nogal uit de route) Karwei omdat ik zin had daar te neuzen en kocht daar die twee zwarte tafeltjes links. Thuis kreeg ik het op mijn heupen en ruimde de hele woonkamer op en maakte alles schoon.

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018

Ik ververs ook even het water van mijn bloemen en snij ze weer opnieuw af. Ik kocht dit plukboeket hier bij de bloemist voor maar € 14,00 en vind hem echt heel erg mooi. Een stuk goedkoper dan Bloomon. Ik hoorde dat de Bloomon bossen duurder zijn omdat die twee weken staan, maar deze staat ook al een week dus denk dat deze ook wel de twee weken gaat halen! Kreeg trouwens super veel berichtjes van Zwollenaren waar ik dit boeket had gekocht, bij Bloemenland in de Aa-landen bij de viaduct.

En dat was hem weer voor deze week. Ook deze week heb ik amper tot geen plannen behalve lekker werken en woensdag samen met Elise werken. Wat zijn jullie plannen?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  racheltjuh
  20 augustus 2018 at 09:56

  wauw wat een mooie fotos van jou aranka :D ziet er goed meis!! en wij gaan nog even goed chillen deze week en leuke dingen doen want het is onze laatste week vakantie!

 • Reply
  chucky1012
  20 augustus 2018 at 11:01

  Prachtige outfit foto’s van jou ;-)
  Je moet veel vaker gaan doen en ook voor op je insta.
  Waar had jij het t-shirt met de rode bloemen en die je aan hebt waar je op bed zit geshopt?
  Ze zijn zo leuk.
  Altijd gezellig om je met Elise op de foto te zien.
  Mooie tafeltjes had je gekocht.

  Xoxo.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  20 augustus 2018 at 11:32

  Wat een leuke foto’s zeg!! Wat een leuke lookjes draag je ook!

 • Reply
  aboutsbstyle
  20 augustus 2018 at 13:16

  echt super mooie outfit foto’s, erg leuk om te zien. liefs soraya

 • Reply
  Cathy Dauw
  21 augustus 2018 at 08:36

  Steeds tof je dagboek…welk model jeans bestel bij H&M ?

  • Reply
   Aranka
   21 augustus 2018 at 08:36

   Altijd de shaping jeans!

  Laat een reactie achter