Lief dagboek en lezeressen week 33

Lief dagboek en lezeressen week 33

Goedemorgen, een dagje later dan normaal, maar hij is er toch! Vanwege de vakantieplanning kwam het net even wat beter uit om dit artikel een dagje te verschuiven, dus vandaar. Vorige week was ik al groot en deels vrij en genoot daar heerlijk van. Gelukkig zat het weer ook nog enigszins mee en kon lekker genieten. Maar naast leuke dingen doen moest er ook nog genoeg voor de site gebeuren om alles zo goed mogelijk in te kunnen plannen.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 33

Maandagochtend ga ik met mijn moeder naar het tuincentrum om voor haar verjaardag nog plantjes te kopen die ik beloofd had, dus dat deden we. Daarna kregen we het ineens op onze heupen om naar leuke accessoires te kijken…

Lief dagboek en lezeressen week 33

… dus gingen we ook nog even naar de Boer in Staphorst wat echt een prachtige winkel is met ontzettend veel mooie spullen. Ze hebben hier betaalbare meubelen en accessoires maar ook hele mooie merken zoals Zuiver en dergelijke.

Lief dagboek en lezeressen week 33

Mini make-over van de woonkamer, binnenkort zullen er betere en duidelijkere foto’s volgen! Eigenlijk waren we daar de hele dag mee bezig geweest. Eigenlijk moest ik hard aan het werk voor mijn blog maar dit was ook gezellig!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 33

Waar is de poes nou? We hebben karton in de gang liggen onder de kattenbak van Mila omdat de daar – helaas – nog steeds naast plast. We hadden een nieuw stuk klaar staan en mevrouw vond dat wel boeiend.

Lief dagboek en lezeressen week 33

’s Middags ging ik lekker lunchen met vrienden en even de stad in. Dit is trouwens bij Blij.

Lief dagboek en lezeressen week 33

Lief dagboek en lezeressen week 33

Help, dit is zo een vreselijke verslaving van mij. Ik ben blij dat de kermis weer weg is en ik niet in de verleiding kan komen weer te gaan muntjesschuiven, ik kan dan ook niet stoppen omdat ik het zo leuk vind. We zijn hier ongemerkt uren mee bezig en als onze muntjes eindelijk op zijn is het ook alweer half 5, tijd om naar huis te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 33

Thuis maak ik lekker makkelijk macaroni, alleen ik maak zo ongeveer voor een weeshuis klaar. Volgende dag dan maar restjes!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 33

Woensdagochtend ga ik even boodschappen doen in Stadshagen en fiets lekker over de dijk heen, wat is Zwolle op sommige plekken toch mooi. De rest van de ochtend en begin middag ben ik druk bezig met mijn site.

Lief dagboek en lezeressen week 33

Lief dagboek en lezeressen week 33

’s Middags ga ik even naar Elise om bij te kletsen en geniet ik van het schouwspel van Bobbi en de theedoos. Gekkie.

Lief dagboek en lezeressen week 33

’s Avonds krijg ik spontaan het idee te gaan barbecueën, ik haal dus nog even snel vlees en leg de biertjes koud. Heerlijk zo in het zonnetje op het balkon! ’s Avonds genieten we lekker van de laatste zonnestralen en spelen een spelletje op de PlayStation. We hebben eindelijk leuke spelletjes voor vrouwen dus heb eindelijk een tweede controller aangeschaft zodat ik ook kan meespelen.

Donderdag

Van half 8 tot 1 werk ik in de ochtend bij de Albert Heijn en daarna heb ik heerlijk vakantie. De rest van de dag heb ik thuis hard gewerkt aan de site en heb helemaal geen foto’s meer gemaakt. Saaie dag dus blijkbaar.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 33

Vrijdag verricht ik een goede daad om met een vriend mee te gaan naar de dokter omdat hij niet meer kan lopen van de pijn. Als bedankje gaan we lekker lunchen bij de Tuinland! De rest van de middag die over is besteed ik aan de laatste artikelen uitwerken. De vakantieplanning is zo goed als af!

Lief dagboek en lezeressen week 33

Elise komt ook nog even langs met Fos, altijd gezellig. Ik ben heel krampachtig met kinderen zie je dat, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 33

Lief dagboek en lezeressen week 33

’s Avonds gaan Danny, zijn zus en ik naar het Stratenfestival in Zwolle. Vroeger was dat altijd ontzettend gezellig met overal bandjes, de kermis en een braderie. Dit jaar was het geen ruk aan. Het was 1/3 van wat het ooit was en de braderie was er ook niet meer, zonde dat zo een grote stad hier op tegen is!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 33

Okéeeeee ècht de laatste keer, dit keer met Danny. We spelen de hele kast leeg, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 33

Lief dagboek en lezeressen week 33

’s Avonds gaan we uit eten met mijn oma en mijn nicht en haar man, nog voor haar verjaardag. Ik bestel een proeverijtje bij Kletsen en Proeven, zeker een aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 33

’s Avonds ga ik naar een vriendin toe, haar hondje vind het wel heel erg leuk bij mij op schoot, haha!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 33

Zondag zijn we hier thuis allemaal LUI!

Lief dagboek en lezeressen week 33

En natuurlijk moet het huis aan kant en de koffers worden ingepakt.

Lief dagboek en lezeressen week 33

’s Avonds hebben we nergens meer zin in en bestellen pizza en kijken Homeland, lekker makkelijk! Ik ga optijd mijn bed in omdat ik weer vroeg wil opstaan omdat het huis nog helemaal aan kant moet. Alles moet even gesopt worden en de was moet gestreken worden en opgeruimd worden. Ook ga ik nog naar de pedicure en duik vroeg mijn bed in omdat om 2 uur ’s nachts de wekker gaat omdat we heel vroeg vliegen! Dat was hem voor deze week. Volgende week komt er geen lief dagboek en lezeressen online maar in de loop der tijd wel een artikel met vakantiefoto’s natuurlijk of misschien wel een video. Tot dan!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  chucky1012
  23 augustus 2016 at 06:32

  Leuk weekoverzicht!
  Hoop dat met jullie vriend snel beter gaat.

  Enjoy Xoxo

 • Reply
  Michelle
  23 augustus 2016 at 07:27

  Naja spellen voor vrouwen.. ik speel zelf spellen voor ”mannen” haha

 • Reply
  Susan
  23 augustus 2016 at 07:27

  Wat een leuke week! Vol heerlijk eten en gezelligheid :)

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  23 augustus 2016 at 07:59

  Grappig om te zien dat je zo’n fan bent van de kermis! Je hebt in ieder geval een goede buit binnen gehaald :).

 • Reply
  Nicole
  23 augustus 2016 at 08:47

  Zo jammer dat t stratenfestival niets meer aan was.. Ik begrijp het ook echt niet; waarom ga je dan in een stad wonen :S Er zijn 100.000 dorpjes rondom Zwolle.. Zo jammer dat een kleine groep t kan verpesten voor heel veel mensen.

 • Reply
  Danella
  23 augustus 2016 at 09:09

  Veel plezier op vakantie!

 • Reply
  Nathalie
  23 augustus 2016 at 09:39

  Wat weer een gezellige week! Welke spelletjes vind jij leuk voor vrouwen op de PlayStation? Het lijkt mij stiekem ook leuk om een keer te gamen met m’n vriend.

 • Reply
  Jesse
  23 augustus 2016 at 14:10

  veel plezier !

 • Reply
  Manon
  23 augustus 2016 at 17:31

  Leuk dagboek!

 • Reply
  Lys
  23 augustus 2016 at 18:57

  Ik ben inderdaad ook benieuwd naar de vrouwen spellen!

 • Reply
  femketje
  23 augustus 2016 at 19:24

  die pizza <3

 • Reply
  Mirjam
  23 augustus 2016 at 21:35

  Wat ziet die macaroni er heerlijk uit, heb je daar een recept van?

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  24 augustus 2016 at 09:28

  Wat een leuk overzicht! :)

 • Reply
  rachel
  25 augustus 2016 at 11:49

  leuke week en balen van je vriend zijn pijn, en veel plezier!! en ik ben ook wel benieuwd naar jou macaroni recept :) ziet er heel lekker uit

 • Reply
  Joyce - LemonyLife
  27 augustus 2016 at 13:21

  Haha dat muntjes schuiven vind ik ook zo verslavend leuk!

 • Laat een reactie achter