Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 32

Lief dagboek en lezeressen week 32

Goedemorgen en leuk dat je weer met me meekijkt naar mijn afgelopen week. Een drukke week waarbij ik 30 uur bij de Albert Heijn werkte, vooral bezig was met mijn site en een paar gezellige feestjes had met vrienden en familie. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Ik begin de dag enigszins lui op de bank in pyjama met de folders, even neuzen of er nog leuke aanbiedingen deze week zijn. Ik zie Bastogne koeken staan, maar koop ze maar niet…

Lief dagboek en lezeressen week 32

Na het rustig aan doen en mijn lief dagboek maken ga ik aan het werk, Mila wil ook graag meehelpen en ligt schattig tussen alle ’troep’ in mijn kantoor.

Lief dagboek en lezeressen week 32

Lief dagboek en lezeressen week 32

’s Middags ga ik even op visite bij een vriendin die sinds kort twee katten heeft geadopteerd, super schattig en lief zijn ze! Ik ben normaal super bang voor dieren (behalve die van mezelf en die van vrienden als ze lief zijn) dus het was een hele kunst ze te durven aaien, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Omdat het lekker weer is halen we een ijsje met spikkels, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Eenmaal thuis ga ik weer aan het werk maar Mila denkt daar anders over en gaat lekker op mijn plekje liggen waar ik mijn foto’s altijd maak, gekkie!

Lief dagboek en lezeressen week 32

’s Avonds komen er nog twee grote pakketten folders binnen en de snuffel  ik even door. Ik wilde dit dus kopen bij de Wibra, maar dat ben ik dus helemaal vergeten. Misschien hebben ze het vandaag nog…

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Dinsdagmorgen ga ik zoals zo vaak naar oma om even een drankje te doen. Altijd gezellig.

Lief dagboek en lezeressen week 32

Mama is er ook en daarna gaan we even naar de stad om te kijken naar een verjaardagscadeau voor haar en ik wilde voor een nieuwe koffer kijken om mee te nemen naar Zuid-Afrika. Maar dat hoeft niet meer omdat ik de koffer mag van oma! Na afloop lunchen we even lekker in de stad.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Woensdag ben ik de hele dag druk aan het werk thuis en maak eigenlijk helemaal geen foto’s. Ik doe even boodschappen en loop de dierenwinkel binnen en koop dit speeltje met een vlinder die heen en weer fladdert. In de tuin is Mila namelijk druk bezig met vliegen vangen, maar dit speeltje vind ze maar stom…

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Donderdag werk ik de hele dag van 7 uur ’s ochtends tot half 6 ’s middags. Daar heb ik geen foto’s van, maar wel van de aardbeien in de pauze, jummie!

Lief dagboek en lezeressen week 32

’s Avonds appt een vriendin mij of ik mee een ijsje ga halen. Ik vertel dat ik echt te moe ben en niet mee ga. Staat ze daarna bij me aan de deur met een ijsje! Daar zijn vriendinnen voor, haha!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Vrijdag ben ik ook weer om 7 uur op het werk en ik bof dat er weer aardbeien in de kantine staan! Goh wat vervelend al die kapotte verpakkingen.

Lief dagboek en lezeressen week 32

Boodschappen doen voor het avondeten. Ik besluit lekker groentesoep te maken! Mijn moeder maakt dat altijd zelf en vind dat zó lekker, dus probeer het zelf ook maar eens. Het was bijna perfect, alleen de volgende keer moet ik toch echt zelf de balletjes draaien.

Lief dagboek en lezeressen week 32

Eenmaal thuis komt er een pakketje van Ziggo binnen, blijkbaar krijgen we nu zo een stomme kast die we helemaal niet willen. Ik hoef geen 849348384 afstandsbedieningen en kasten onder de TV te hebben staan…

Lief dagboek en lezeressen week 32

Ook haal ik ’s middags nog even onze nieuwe gordijnen op die op maat gemaakt zijn. De rest van de dag doe ik niets en ga ik weer vroeg naar bed omdat ik de volgende dag er weer om 6 uur uit moet.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Toen ik hard aan het werk was hebben Danny en mijn vader de gordijnen opgehangen. Ik weet alleen niet zo goed wat ik er van vind… Ze zijn vrij stug en lomp waardoor ik het niet zo mooi en elegant vind staan. Ook zijn de gordijnen veel lomper dan we dachten en kan de kast ook niet meer tegen de muur van de gordijnen aan staan…

Lief dagboek en lezeressen week 32

En ook de krabpaal past niet meer dus we gaan kijken naar een nieuwe krabpaal. De oude valt namelijk ook van ellende uit elkaar dus eigenlijk is het niet eens zo heel erg. We kijken in heel Zwolle en vinden eindelijk een krabton die we willen en willen deze kopen. Maar hij bleek al helemaal kapot te zijn en voor dat geld wil ik wel graag een hele. We nemen hem niet mee en ik check even het internet of hij daar ook te koop is. En dikke mazzel, op bol.com is hij nog 30 euro goedkoper ook!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Zaterdag, patatdag!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Nog even snel een cadeautje inpakken voor de house warming van een vriend en vriendin!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Gezelligheid!

Lief dagboek en lezeressen week 32

’s Avonds komen we thuis en zit er een vet dikke spin op de vloer, alleen deze neppe kat doet er helemaal niets mee… Wat heb je nou aan zo een kat?!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Ik weet het nog steeds niet… Dit ziet er toch niet uit? Of is het gewoon een kwestie van wennen? Misschien kan de boekenkast nog ergens anders in de woonkamer staan.

Lief dagboek en lezeressen week 32

’s Middags brengen we nog even Danny’s auto naar de garage voor de APK en daarna gaan we naar mijn moeder voor haar 55e verjaardag!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Lief dagboek en lezeressen week 32

En omdat ik de lieve buurkat Beau al tijden niet heb gezien besluit ik even bij de buren langs te gaan en te kroelen met Beau, knapperd! Grappig, Beau heeft van hetzelfde qua stress last als Mila, zou het dan toch aan het ras liggen dat het hele gevoelige beestjes zijn?

Lief dagboek en lezeressen week 32

Mama heeft flink uitgepakt en een grote pan met soep en lekkers gemaakt, wauw!

Lief dagboek en lezeressen week 32

’s Avonds komen we rond een uur of negen thuis en ploffen we op de bank, ik ben namelijk kapot. Een week gewoon werken is niet te vergelijken met het bloggen zeg, het is zoveel intensiever, helemaal als je vroeg op moet staan en de hele dag moet staan, lopen en intensief moet luisteren. We kijken de laatste aflevering van Orphan Black en eigenlijk stelt hij me een beetje teleur, ik had een aflevering vol spanning en sensatie verwacht maar helaas, haha. Maar het einde is goed en heb er vrede mee, het is een mooi einde! Ik ga deze serie echt missen…

En dat was het weer voor deze week. Ook deze week heb ik weer een drukke week. Vandaag moet ik weer naar de fysio en werken. Dinsdag en woensdag zit ik een heerlijk hotel voor een nieuw skincare merk in Nederland en donderdag, vrijdag en zaterdag werk ik ook bij de Albert Heijn. Zondag is mijn enige vrije dag en daar ga ik maar lekker van genieten dan! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. Heerlijk om ff bij te komen zo halverwege de week in een hotelletje ;-)
  Ben benieuwd om welk skin care merk het gaat maar daar horen binnekort vast meer over.

 2. ik had precies hetzelfde met de gordijnen! Ik heb gekozen voor inbetweens en ze van uit beide kanten naar het midden laten lopen. onze achterdeuren zijn een beetje hetzelfde haha. Ik vond het eerst vreselijk maar nu ze een paar weken hangen, vind ik het eindelijk mooi en ogen ze lekker luchtig.

 3. Wellicht moet je ze ook nog even laten uithangen, dan oogt het ook wat anders. Ik vind het niet lelijk staan, maar wellicht wat wennen! Het verschil bij ons is dat wij de gordijnen zowel links als rechts hebben hangen (maar dat kan bij jou niet) dus dat maakt het dan ook anders én wij hebben simpele Ikea gordijnen dus die zijn heel dun haha. Ik vind het mooi!

  1. Ik zat ook te twijfelen aan lichtere gordijnen maar die laten nog vrij veel licht door. De zon staat de hele dag op onze achterkant waardoor het bloedheet in onze woonkamer werd (zonder gordijnen) dus wilde wel verduisterende en die zijn vaak een stuk stugger. Hopelijk trekt het na een tijdje iets bij als ze inderdaad uitgehangen zijn.

 4. ik heb 2 britse katten, toen we de 1e alleen hadden had ze wel eens stress we hebben er nu 2 en nu lijkt het een heel stuk minder te zijn geworden :D

 5. Prachtige gordijnen.
  Als ze een tijdje hangen dan worden ze vanzelf wat soepeler.
  Geeft niets als de kast een stukje van de muur af staat omdat daar gordijnen hangen.
  Goed van jou dat je op tijd je rust neemt.
  Nog gefeliciteerd met je moeder.

  Xoxo

 6. Vind het zo jammer dat Orphan Black nu afgelopen is. Had er inderdaad ook wat meer van verwacht en hoop eigenlijk dat ze zich toch weer bedenken en terugkomen met een serie dat ze 5 of 10 jaar verder zijn ofzo!

  Fijne week gewest =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *