Lief dagboek en lezeressen week 32

Lief dagboek en lezeressen week 32

Goedemorgen en leuk dat jullie weer met me meekijken naar mijn afgelopen week. De afgelopen tijd ben ik niet echt van het foto’s maken geweest. Ik weet de oorzaak wel, want ik was veel te druk aan het Pokémon spelen om mijn telefoon op camera te zetten. Maar ik moet zeggen dat deze editie weer lekker gevuld is en genoeg foto’s heeft om jullie een goed weekoverzicht te geven! Kijken jullie weer met me mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Maandag begin ik met een rondje wijk om even lekker te wandelen en Pokémon te spelen. Ondertussen doe ik ook wat boodschappen bij de Jumbo, handig!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Daar ben ik eigenlijk vrijwel de hele ochtend mee bezig (en ik werk natuurlijk aan mijn site) als ik thuis kom heb ik ontzettende trek dus eet twee boterhammen met smeerkaas en een plakje kipfilet.

Lief dagboek en lezeressen week 32

’s Avonds gaan we weer met vrienden Pokémons jagen. We lopen vanaf ons huis naar de stad en willen natuurlijk de gym van de Peperbus overnemen, dus dat doen we.

Lief dagboek en lezeressen week 32

We lopen nog een heel stuk en komen uiteindelijk uit bij de Salute (goh wat vervelend) en eten daar een ijsje. Ik kies beperkt twee bolletjes in plaats van de gebruikelijke drie.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Goedemorgen, tijd voor een lekker ontbijtje! Ik ontbijt vrijwel altijd met twee crackers en smeerkaas.

Lief dagboek en lezeressen week 32

Ik ga even snel naar de stad om een rugzak te kopen, ook herinner ik mij dat de MAC in de Douglas die dag geopend wordt. Ik loop even snel binnen maar het is echt een kippenhok. Neem een fototje en ga weer weg.

Lief dagboek en lezeressen week 32

Ondertussen ben ik blij met mijn nieuwe rugzak! Het is trouwens gewoon een simpele van Eastpak. Ik wilde graag een rugzak voor de vakantie in Rome en het is altijd handig er eentje te hebben. Je hebt gelukkig nu veel keus overal omdat de scholen straks weer beginnen. Daarna ga ik snel naar huis en door naar Amsterdam waar ik twee afspraken heb. Ik leer eerst een uur videobewerken bij mijn YouTube agency. Dat is echt super leerzaam en kan niet wachten om te beginnen. Nu moet ik nog maar eens wat meer video’s maken!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Onderweg naar de tweede afspraak (ik ben al wat laat) krijg ik zo enorm veel trek dat ik echt even iets moet eten. Alleen nergens is ook maar een snelle bakker of een AH to go te vinden. Wel een ijssalon. Hehe, goed excuus Aranka! Dit ijs was trouwens wel echt goddelijk, ik had de smaak Bastogne en Boterwafel.

Lief dagboek en lezeressen week 32

En weer terug van mijn andere afspraak. Ik had met een PR bureau afgesproken en zag alle nieuwe lanceringen en dingen die er aan zitten te komen. Super leuk zo persoonlijke een update!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Helaas zit het absoluut niet mee met het treinverkeer, mijn treinen rijden niet en dat staat nergens aangegeven in de app of online van NS. Super vervelend want als ik dit wist was ik via Amersfoort gegaan. Uiteindelijk kom ik veel later dan gepland thuis.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Woensdag heb ik blijkbaar helemaal geen foto´s gemaakt. Maar ook niet zo gek want ik werk van half 8 tot 4. Daar is natuurlijk niet heel veel over te zeggen. Als ik ´s avonds thuis kom zit mevrouw zo op het balkon. Ik ben het daar niet helemaal mee eens, smiecht. Ik werk in de avonduurtjes nog aan mijn site voor de volgende dag.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Donderdagochtend ga ik vroeg op stap omdat ik naar Amsterdam moet, even wachten op de bus!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Ik moet nog even wakker worden dus bestel een lekkere warme thee in de trein. Met dit weer mag dat toch wel? Eenmaal in Amsterdam aangekomen regent het als een gek en moeten we wachten op het busje naar Nieuwkoop waar het event is.

Lief dagboek en lezeressen week 32

Aangekomen in het maïsveld, wat een bijzondere locatie!

Lief dagboek en lezeressen week 32

IKEA heeft natuurlijk super leuke accessoires, vandaar dat de tafel ook zo leuk opgemaakt is!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Ondanks dat het weer dramatisch is, is overal aan gedacht! Het ziet er echt super tof uit!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Uitgebreide lunch met de nieuwe IKEA Catalogus!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Lief dagboek en lezeressen week 32

Lief dagboek en lezeressen week 32

Er waren zoveel leuke nieuwe dingen te zien en te proeven. Voor de hele dag in beeld te zien kunnen jullie mijn vlog bekijken.

Lief dagboek en lezeressen week 32

Uitkijkpunt over het maïsveld heen, super tof!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Ik kom om kwart over 5 weer in Zwolle aan en Danny haalt me op van het station. We eten heel simpel omdat we beiden geen zin meer hebben in koken.

Lief dagboek en lezeressen week 32

Ik weet niet wat Mila ineens heeft, volgens mij wordt ze aanhankelijk! Ze wil nooit bij mij op schoot, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Altijd leuk zo een IKEA tas!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Work, work, work, work, work! Ik werk van half 1 tot half 10.

Lief dagboek en lezeressen week 32

Avondeten! Ik neem deze wokschotel voor uit de magnetron naar het vlees is net schoenzool, geen succes.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Zaterdag maak ik gewoon helemaal geen foto’s. Ik werk eerst van half 8 tot 1 daarna doe ik boodschappen en ga naar huis om in het huishouden te werken. Daarna gaan we naar mijn moeder die jarig is en ’s avonds laat ga ik nog naar een vriendin om een spelletje te spelen. Wij zijn namelijk zielig alleen omdat de rest naar de voetbal is…

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 32

Mijn trotse verzameling als echte *kuch* wereldreiziger! Volgende week kan ik er Rome en Italië (want daar ben ik ook nog nooit geweest) hier aan toevoegen!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Lunch! Het is daarna altijd een grotere bende dan je lief is, opruimen dan maar. En ik zit goed in de flow want er wordt gestreken, wassen gedraaid, het hele huis gezogen, spullen die in de rondte lagen uitgezocht en ga zo maar door!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Tijd voor een spelletje! We hebben eindelijk twee controllers dus daar kan ik goed gebruik van maken!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Daarna besluiten Danny en ik even een rondje kermis te doen en te neuzen in de stad. Toevallig komen we daar de zus en man van Danny tegen met de kinderen. Je raadt het al, gezellige avond!

Lief dagboek en lezeressen week 32

Nog even een snelle hap naar binnen werken. Ik kies heel bewust voor de kip variant, haha. Cheaten maar toch een beetje opletten. Maar man wat is dit lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 32

En rond half 9 gaan we weer richting huis! Volgende week maar weer even kijken en mijn guilty pleasure doen, muntjes schuiven!

Dit was mijn week weer. Ik ben tot woensdag vrij en donderdag en vrijdag werk ik nog bij de Albert Heijn. Daarna heb ik twee heerlijke weken vakantie! De rest van de week heeft eigenlijk nog geen invulling maar dat zien we dan wel! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Hilde
  15 augustus 2016 at 10:09

  Wat een leuke locatie voor het event! Heel leuk opgezet zeg! En muntjes schuiven vind ik het allerleukste op de kermis! Beetje suf vindt mijn man ;-)

 • Reply
  mieke | mieksmind
  15 augustus 2016 at 10:35

  leuke locatie van Ikea, ziet er super leuk uit en ook lekkere hapjes komen er voorbij. Ik word tijdens mijn photodiary’s altijd bewust van wat ik op een week eigenlijk allemaal eet haha heb jij dat ook?

 • Reply
  Joyce - LemonyLife
  15 augustus 2016 at 11:53

  Wat een leuke foto’s weer! Het ikea event lijkt me erg geslaagd en leuk!

 • Reply
  Danella
  15 augustus 2016 at 12:20

  Dat event ziet er super leuk uit!

 • Reply
  Jesse
  15 augustus 2016 at 12:31

  hoi
  lekker veel foto’s van eten, krijg er trek van !
  Dit is vriendelijk bedoeld advies, ik vind het zo eng dat Mila op het balkon zit , misschien kun je wat aan val bescherming aanbrengen ?
  zoals hier;
  http://interieurtips.eu/kattennet-valbeveiliging-voor-katten/
  fijne maandag :) doeggg , leuk dat je nu een schootkat hebt !

 • Reply
  femketje
  15 augustus 2016 at 13:08

  ziet er uit als een leuke week :D

 • Reply
  rachel
  15 augustus 2016 at 13:21

  het ziet er weer uit als een heel gezellig weekje :D

 • Reply
  Kelly
  15 augustus 2016 at 16:16

  Leuke foto’s! Mooie magneten collectie ook. :)

 • Reply
  chucky1012
  15 augustus 2016 at 20:00

  Je had weer een erg leuke en gezellige week ;-)
  Wat ziet het eten met de frietjes er heerlijk uit.
  Fijn dat jullie bijna holiday hebben…..

  Xoxo

 • Reply
  Mariska
  15 augustus 2016 at 20:54

  Ziet er weer heel erg gezellig uit!

 • Reply
  Suzan
  15 augustus 2016 at 21:57

  Wat een leuke week! Gezellig dat mila bij je op schoot kwam! En zie ik het goed, ik ben nog niet langsgelopen mr is die counter van Mac zo groot?! Liefs!!

 • Reply
  me
  15 augustus 2016 at 22:35

  Ik wacht nog wel even om de de Mac counter te bezoeken als ik dat zie…of ga op een moment dat er minder mensen zijn…dan moet ik even de vakantietijd afwachten hahaha. Er zou trouwens ook NYX verkrijgbaar zijn bij de Douglas, dat gezien?

 • Reply
  Melissa
  16 augustus 2016 at 08:47

  Het event van Ikea zag er gezellig uit! Wat leuk die magneten op de koelkast :)

 • Laat een reactie achter