Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Goedemorgen en leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Vorige week was het weer een prachtige zomerse week het hoge temperaturen. Ik had gezellige afspraken in Amsterdam, ging naar een opening van een woonwinkel in Zwolle, at veel met vriendinnetjes en ging een dagje naar Amersfoort. Benieuwd hoe dat er allemaal uitzag? Kijk dan zeker mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Volgen jullie mij al op Instagram?

Maandagochtend stap ik vroeg in de trein om naar Amsterdam te gaan, hier werk ik samen met Josine, gezellig en productief! We strijken neer bij het café Hoogendam met een heel fijn terras.

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Natuurlijk moet er ook geluncht worden! Daarna gaan we door naar een gezamenlijke afspraak!

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

En dan moeten er natuurlijk ook nog even foto’s gemaakt worden! Het shirtje is van de HEMA, rokje van de Expresso, sandalen van Red Rag en de tas van Mulberry.

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Amsterdam <3

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Ik had het er maandag al over met Josine, mijn MacBook deed een beetje vreemd… Hij was langzaam en werd super heet… ’s Avonds deed hij ineens niets meer en dus ging ik de volgende dag naar de winkel om te kijken of hij overleden was of dat alleen de oplader stuk was. Gelukkig bleek het alleen de oplader te zijn…

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

IJsjesweer, wat is jouw favoriete ijsje?

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

’s Avonds spelen we spelletjes met vriendinnen, dit keer Sushi Go!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Woensdagochtend spreek ik met Elise af om samen naar een event te gaan, maar we gaan eerst even de stad in om leuke foto’s te maken!

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

We zijn bij de opening van Home Stock Zwolle wat super leuk en gezellig was!

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

’s Avonds ging ik nog met vriendinnetjes uit eten bij Las Rosas, heerlijk al die tapas!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Donderdagochtend deed ik de was en ineens begon de wasmachine super veel lawaai te maken, dat leek me niet goed! Het bleek het wasbolletje te zijn die vast zat in het rubber, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Zo, die hangt ook weer!

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Met dit weer begeven echt al mijn wasknijpertjes het…

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Van Danny krijg ik een bosje bloemen, super lief!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Vrijdag gaan een vriendin en ik naar Amersfoort om te winkelen! En te lunchen natuurlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Jum!

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Ik pas dit setje maar twijfel of ik het moet meenemen en deed het uiteindelijk niet. Het is allebei van de Costes. Maar nadat ik het gedeeld had op Instagram kreeg ik letterlijk honderden reacties dat het een super leuk setje was en het moest kopen.

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Fotootjes maken bij de Koppelpoort in Amersfoort!

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Amersfoort is leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Omdat het bloedheet is gaan we rond half 3 weer naar huis en eenmaal thuis aangekomen gaan we lekker naar het zwembad.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Zaterdag sta ik toch weer in de Costes van Zwolle, ik pas de kleding nog een keer en neem het mee. Ook pas ik dit leuke rokje nog alleen deze laat ik hangen omdat hij echt te kort is. Hier zit hij wel oké qua lengte maar ik draag hem liever hoger en dan is hij echt te kort.

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Nagels ook weer gedaan! Ik ga altijd naar Queen Nails in Zwolle, een super leuk zaakje met hele lieve meiden!

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Mila <3

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Zondag doe ik eigenlijk niet zoveel, we rommelen wat aan en gaan daarna lekker naar het zwembad waar we altijd bepakt en bezakt heen gaan.

Deze week heb ik amper iets op de planning staan, natuurlijk werken en voor de rest zie ik het wel. Sinds deze week zijn de bezoekersaantallen dramatisch gedaald (zou het de bouwvak zijn) en is het allemaal gewoon rustig. Geen mails, geen events en ga zo maar door. Jullie nog plannen deze week?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Wat heerlijk dat je zo vaak naar het zwembad kunt. En het is inderdaad ijsjesweer. Ik eet het liefst hele dag door Solero’s, maar toch wissel ik ze vaak af met waterijsjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *