Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Goedemorgen en leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Vorige week was het weer een prachtige zomerse week het hoge temperaturen. Ik had gezellige afspraken in Amsterdam, ging naar een opening van een woonwinkel in Zwolle, at veel met vriendinnetjes en ging een dagje naar Amersfoort. Benieuwd hoe dat er allemaal uitzag? Kijk dan zeker mee!

Maandag

Volgen jullie mij al op Instagram?

Maandagochtend stap ik vroeg in de trein om naar Amsterdam te gaan, hier werk ik samen met Josine, gezellig en productief! We strijken neer bij het café Hoogendam met een heel fijn terras.

Natuurlijk moet er ook geluncht worden! Daarna gaan we door naar een gezamenlijke afspraak!

En dan moeten er natuurlijk ook nog even foto’s gemaakt worden! Het shirtje is van de HEMA, rokje van de Expresso, sandalen van Red Rag en de tas van Mulberry.

Amsterdam <3

Dinsdag

Ik had het er maandag al over met Josine, mijn MacBook deed een beetje vreemd… Hij was langzaam en werd super heet… ‘s Avonds deed hij ineens niets meer en dus ging ik de volgende dag naar de winkel om te kijken of hij overleden was of dat alleen de oplader stuk was. Gelukkig bleek het alleen de oplader te zijn…

IJsjesweer, wat is jouw favoriete ijsje?

‘s Avonds spelen we spelletjes met vriendinnen, dit keer Sushi Go!

Woensdag

Woensdagochtend spreek ik met Elise af om samen naar een event te gaan, maar we gaan eerst even de stad in om leuke foto’s te maken!

We zijn bij de opening van Home Stock Zwolle wat super leuk en gezellig was!

‘s Avonds ging ik nog met vriendinnetjes uit eten bij Las Rosas, heerlijk al die tapas!

Donderdag

Donderdagochtend deed ik de was en ineens begon de wasmachine super veel lawaai te maken, dat leek me niet goed! Het bleek het wasbolletje te zijn die vast zat in het rubber, oeps!

Zo, die hangt ook weer!

Met dit weer begeven echt al mijn wasknijpertjes het…

Van Danny krijg ik een bosje bloemen, super lief!

Vrijdag

Vrijdag gaan een vriendin en ik naar Amersfoort om te winkelen! En te lunchen natuurlijk!

Jum!

Ik pas dit setje maar twijfel of ik het moet meenemen en deed het uiteindelijk niet. Het is allebei van de Costes. Maar nadat ik het gedeeld had op Instagram kreeg ik letterlijk honderden reacties dat het een super leuk setje was en het moest kopen.

Fotootjes maken bij de Koppelpoort in Amersfoort!

Amersfoort is leuk!

Omdat het bloedheet is gaan we rond half 3 weer naar huis en eenmaal thuis aangekomen gaan we lekker naar het zwembad.

Zaterdag

Zaterdag sta ik toch weer in de Costes van Zwolle, ik pas de kleding nog een keer en neem het mee. Ook pas ik dit leuke rokje nog alleen deze laat ik hangen omdat hij echt te kort is. Hier zit hij wel oké qua lengte maar ik draag hem liever hoger en dan is hij echt te kort.

Nagels ook weer gedaan! Ik ga altijd naar Queen Nails in Zwolle, een super leuk zaakje met hele lieve meiden!

Mila <3

Zondag

Zondag doe ik eigenlijk niet zoveel, we rommelen wat aan en gaan daarna lekker naar het zwembad waar we altijd bepakt en bezakt heen gaan.

Deze week heb ik amper iets op de planning staan, natuurlijk werken en voor de rest zie ik het wel. Sinds deze week zijn de bezoekersaantallen dramatisch gedaald (zou het de bouwvak zijn) en is het allemaal gewoon rustig. Geen mails, geen events en ga zo maar door. Jullie nog plannen deze week?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Beantwoorden
  racheltjuh
  6 augustus 2018

  meid wat een leuke fotos en ik ben weg van je outfits!!!

 • Beantwoorden
  Amélie
  6 augustus 2018

  Je ziet er prachtig uit en leuke kleren heb je steeds aan!

 • Beantwoorden
  Naat1623
  6 augustus 2018

  Leuke outfit heb je gescoord. Dat rokje lijkt me leuk. Leuke week heb je gehad zo te zien. Top!

 • Beantwoorden
  aboutsbstyle
  6 augustus 2018

  Wat een heerlijke week zeg, vol gezelligheid. Geniet van komende week. Liefs soraya

 • Beantwoorden
  Kelly
  6 augustus 2018

  Leuke foto’s! Lekker ook tapas eten :)

 • Beantwoorden
  naat1623
  6 augustus 2018

  Hier ook iemand die van tapas houdt. Is wel lekker op zo’n warme zomerdag.

 • Beantwoorden
  Merin Veronique
  6 augustus 2018

  Wat heerlijk dat je zo vaak naar het zwembad kunt. En het is inderdaad ijsjesweer. Ik eet het liefst hele dag door Solero’s, maar toch wissel ik ze vaak af met waterijsjes.

 • Geef een reactie