Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Goedemorgen en leuk dat je weer kijkt naar mijn afgelopen week. Het was een week zonder afspraken (het is zakelijk lekker rustig) maar uiteindelijk had elke dag wel wat leuks te doen met vrienden en familie. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan weer lekker met mij mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Volgen jullie mij al op Instagram?

Maandag gaan mijn moeder en mijn zusje lunchen met mijn neef uit Nieuw Zeeland en tante uit Australië, gezellig en leuk om even bij te kletsen! Het was zo gezellig dat we de hele middag bleven plakken en kletsen.

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

’s Avonds even naar mijn oppaskindertjes.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Ik moest nog een nieuwe Instagram foto van Freixenet aanleveren dus maakte even een foto in de achtertuin in de brandende zon.

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Aangezien het bloedheet was, was het een goed idee even af te koelen in het zwembad.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Woensdag zou ik een shoot hebben met een fotograaf maar dat ging niet door door het slechte licht die ochtend. ’s Middags hadden Elise en ik afgesproken om foto’s voor een campagne te maken en daar konden natuurlijk ook nog wel andere leuke foto’s bij. Hier draag ik een jurkje van Second Female.

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Samen! Ik vind dit zo een leuke foto van ons!

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

En natuurlijk nog eventjes in mijn foute panterrok van de Costes (het shirt trouwens ook), hier staat een hele outfit post van online.

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

En ik moet natuurlijk nog even naar Pelle en Scar, moppies!

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

’s Avonds spelen we met vrienden nog een spelletje Canasta!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Donderdag stuurt Chloë mij een berichtje dat ze in de buurt is en of we koffie gaan drinken, leuk! Dus we drinken tussen de buien door een kopje koffie en eten wat.

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Dat doen we bij mijn favoriete plek in Zwolle, Villa Suikerberg! Als je in Zwolle bent moet je hier zeker gaan lunchen of een kopje koffie doen.

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Samen nog even op de foto met Chloë en dan nemen we afscheid voordat het weer zo hard begint te regenen.

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

’s Avonds ga ik nog naar een vriendinnetje toe en spelen we een nieuw spelletje dat ze had gekregen Kwatro. Het lijkt een beetje op Qwirkle maar is heel leuk! En handig mee te nemen.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Vrijdagochtend komt mij moeder mij helpen met het huishouden en ineens zie ik een blauw scherm op mijn computer met een hardeschijf fout… Ik bel mijn schoonpa (die is handig met computers) en vraag wat ik moet doen. Die zegt dat ik maar meteen moet langskomen zodat we nog kunnen redden wat er te redden valt. Ondertussen speel ik met Shiba.

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Eenmaal thuis gaan mijn moeder en ik dan echt aan het werk, ik begin met ramen wassen. Met zo een zuigertje is het echt een fluitje van een cent!

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Het was nog drie keer zo erg voordat ik deze foto maakte, dus zoals je kunt begrijpen was het echt nodig… Gelukkig is nu alles weer uitgezocht en netjes opgeruimd!

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Ik zoek meteen een aantal producten uit voor een winactie, want ik heb de 9500 volgers op Instagram aangetikt! Wil je dit pakket winnen, ga dan even naar mijn Instagram pagina toe!

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

’s Avonds eten we lekker makkelijk, zelfgemaakte groentesoep met curryworst!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

De wekelijkse boodschappen worden weer gehaald en voor de rest ben ik een beetje in huis bezig.

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Ik pak een maskertje uit de kast en moest hier wel om lachen, het zijn namelijk allemaal losse schijfjes die je op je gezicht moet leggen, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

’s Avonds gaan we met wat vrienden naar de kermis, gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

En drinken een drankje.

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

En gaan iets te lang door waardoor we rond 4 uur in de shoarmazaak eindigen…

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Met een flinke kater durf ik het aan om ’s avonds even een rondje om te gaan, eerst even naar mijn oppaskatten.

Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2018

Deze foto ziet er nog redelijk fris uit (dat was ik echt niet) en sluit ik dan ook deze week maar af! Het was een onverwachte gezellige week!

Aankomende week heb ik ook niet heel veel bijzonders op de planning staan. Vandaag is mijn moeder jarig en daar gaan we heen, morgen heb ik met Elise afgesproken en woensdag doen Ilse en ik weer een poging voor een shoot. Voor de rest van de week heb ik helemaal geen plannen, lekker rustig!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *