Lief dagboek en lezeressen week 31

Lief dagboek en lezeressen week 31

Goedemorgen! Leuk dat jullie weer met me meekijken naar mijn afgelopen week! Een week waarin ik eigenlijk niet veel bijzonders deed, eigenlijk vooral veel werken en genieten met vrienden en familie (van vooral lekkere dingen). Het is niet een super lang verslag omdat ik gewoon helemaal vergeten ben foto’s te maken, maar zeker nog de moeite waard!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 31

Maandag ben ik eigenlijk de hele dag bezig geweest met thuis werken voor de site. De vakantie staat alweer bijna voor de deur en dan moet er vooruit gewerkt worden, daar was ik dus de hele dag mee bezig. ’s Avonds ging ik nog een rondje stad doen om Pokémons te vangen en te cheaten met een ijsje!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 31

Dinsdag weer een dag waarvan ik jullie niet veel kan laten zien. ’s Ochtends was ik druk bezig met mijn site en om 12 uur moest ik alweer richting het werk om te werken. Ik werkte tot 5 uur en ging daarna gezellig uit eten met vriendinnen bij La Cubanita die hier laatst geopend is. Het was ontzettend lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 31

Toetjes, daar verheug ik me altijd het meeste op, jummie! Ik neem het zoals je ziet er ook goed van!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 31

Woensdag ben ik vrij en stond er op de planning de hele dag thuis te gaan werken. Ik maak eerst even een shot van mijn projectje en vraag aan jullie of jullie nog merken missen. Inmiddels heb ik Action en Demak’Up ook toegevoegd aan het rijtje. Binnenkort een artikel!

Lief dagboek en lezeressen week 31

Ik ga even met mijn moeder en zusje de stad in. Ik wil dus naar de Action voor wattenschijfjes. Daarom kom ik ook dit handige reisgidsje tegen over Rome waar je over twee weken heen vliegen, zin in!

Lief dagboek en lezeressen week 31

Mijn zusje en ik krijgen ineens spontaan het idee om sushi als lunch te gaan eten met onze moeder, want die heeft dat nog nooit gehad. Gelukkig valt het in goede aarde en hebben we een gezellige middag.

Lief dagboek en lezeressen week 31

Ik vertelde dat mijn planning eigenlijk wel in de soep liep en nog wat dingen thuis moest doen. Mijn zusje en moeder waren dus zo lief te helpen thuis. Alles is (of was) weer spik en span!

Lief dagboek en lezeressen week 31

’s Avonds meteen even het boekje doornemen, altijd leuk van te voren je vakantie huiswerk te doen! We gaan trouwens super goedkoop naar Rome, als het bevalt onze bestemming zal ik er een tip artikel van maken!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 31

Donderdag ga ik wel hard aan het werk en houd ik me ook weer eens aan de punten, geen uit eten meer voor mij. Lekkere broodjes met kipfilet dus! Van het werken thuis maak ik voor de rest geen foto’s.

Lief dagboek en lezeressen week 31

’s Avonds als Danny thuis is kijken we lekker lui op de bank Orange Is The New Black. Volgens mij kijken we hem die avond ook uit. Ik vond het laatste seizoen leuk, maar niet heel boeiend. Er zit totaal geen spanning meer in en dat vind ik jammer.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 31

Vrijdag gaat om 6 uur de wekker omdat ik vroeg moet beginnen met werken. Ik maak de rest van de ochtend geen foto’s. ’s Middags verzet ik thuis nog het één en ander aan werk en ’s avonds komen de ouders van Danny langs om te kaarten, gezellig!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 31

Zaterdag slaap ik uit en mag ik meteen door naar het werk. Ik werk van 1 tot half 10 en snack ondertussen lekker wat meloen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 31

Zondag eigenlijk hetzelfde verhaaltje. Ik slaap uit en ga om 1 uur naar het werk om tot half 7 te werken. Ook hier snack ik weer met meloen.

Lief dagboek en lezeressen week 31

En ik fiets naar huis met een kleine omweg… Ja, ik ben nog steeds verslaafd aan dat stomme Pokémon spel en wil graag dat mijn eieren uitkomen!

Lief dagboek en lezeressen week 31

’s Avonds spreken we nog af met vrienden om de vakantie door te spreken en een potje te kaarten. En te snacken met aardbeien. Het leven is soms heel vervelend niet ;).

Dit was hem weer voor deze week! Van de week heb ik een druk programma dus moet vandaag flink doorwerken. Morgen ben ik de hele dag in Amsterdam te vinden, woensdag werk ik de hele dag bij de Albert Heijn, donderdag ben ik de hele dag in Amsterdam met IKEA, vrijdag werk ik de hele dag, zaterdag werk ik de hele dag en is mijn moeder jarig en zondag ben ik lekker vrij! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  chucky1012
  8 augustus 2016 at 09:25

  Leuke en drukke week had je!
  Handig zo een reisgids.

  Xoxo

 • Reply
  Anna
  8 augustus 2016 at 11:49

  Geen spanning? In dit 4de seizoen zit een stuk meer spanning dan het saaiere seizoen 3

  • Reply
   Aranka
   8 augustus 2016 at 12:12

   Ja, maar weer veel minder dan seizoen 1 en 2, haha! Maar hij was inderdaad beter dan seizoen 3!

 • Reply
  rachel
  8 augustus 2016 at 12:04

  lekker weekje weer zo te zien :d en lekker vooruitzicht die trip naar rome :D

 • Reply
  femketje
  8 augustus 2016 at 12:10

  sushi <3

 • Reply
  Melissa
  8 augustus 2016 at 12:37

  Hmm al dat lekker eten! Wat fijn dat je naar Rome ga. Ik ga in september ook naar Rome. Ik ben zeer benieuwd naar de stad :)

 • Reply
  Manon
  8 augustus 2016 at 17:53

  Sushi oeehhh daar heb ik zin in

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  10 augustus 2016 at 17:31

  Ziet er uit als een lekkere week. Stom hè, dat Pokemon Go ?

 • Laat een reactie achter