Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 30

Lief dagboek en lezeressen week 30

Maandagochtend, tijd voor een nieuw dagboek van mijn afgelopen week. Een week wat eigenlijk helemaal niet zo spannend of bijzonder was. Ik speelde veel spelletjes, werd weer behandeld bij de fysio, werkte veel thuis en was aan het werk bij de Albert Heijn en in het weekend had ik vooral verjaardagen en ging naar Giethoorn! Kijken jullie weer met mij mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 30

Maandag is mijn beste vriendinnetje jarig. Ik werk eerst thuis en daarna hadden we afgesproken om samen te lunchen. We gaan naar het nieuwe paviljoen in het park en lopen natuurlijk ook even langs de kinderboerderij.

Lief dagboek en lezeressen week 30

We gaan lunchen in het nieuwe paviljoen in het Wezenlandenpark, een hele leuke tent! Ik had een broodje met pulled chicken maar stiekem vond ik hem een beetje droog. De keuze van mijn vriendin met het broodje pastrami was beter geweest.

Lief dagboek en lezeressen week 30

Ondertussen lopen we weer terug naar huis en worden we helemaal nat geregend. We komen tot aan de onderbroek toe nat thuis. Gelukkig konden we kleren even in de droger en testen wij het nieuwe spel Machiavelli uit wat ik haar cadeau gaf.

Lief dagboek en lezeressen week 30

’s Avonds komt mijn zusje gezellig langs en speel ik met haar het nieuwe spel wat ik ook nog gekocht had, Patchwork! Dit is echt een heel leuk spel voor twee personen en is iedere keer weer anders.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 30

Dinsdagochtend ben ik lekker aan het werk en om half 1 moet ik bij de fysio zijn voor een nieuwe dry needling behandeling. Ik vind het wel een beetje spannend want weet nu wat ik moet verwachten en dat is niet bepaald een pretje. Maar het heeft bij mijn andere been heel goed geholpen dus daar ben ik ontzettend blij mee!

Lief dagboek en lezeressen week 30

Ik ging voor de zekerheid maar met de auto omdat mijn been na de behandeling heel erg pijnlijk en stijf is. Maar goed ook, want het kwam daarna met bakken de lucht uit! De rest van de dag doe ik rustig aan vanwege de pijn, maar om toch nog een beetje goed in beweging te blijven ga ik lekker opruimen en schoonmaken.

Lief dagboek en lezeressen week 30

Spelletjesavond met vriendinnen, we spelen natuurlijk weer Machiavelli! Dit is echt een leuk spel, zeker een aanrader!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 30

Even snel boodschappen doen bij de Lidl! Ik wist helemaal niet dat ze Skyr hadden, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 30

Ik spreek daarna af met een vriendin om naar de stad te gaan, even op de Blauwvingerdagen snuffelen (en natuurlijk in de spelletjes winkel) maar ik was Mila kwijt. Na een tijdje zoeken vond ik haar op zolder in onze nog rommelkamer wat ooit mijn kantoor moet worden. Eigenlijk mag ze hier helemaal niet komen, stoute poes!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 30

Het begint bijna eentonig te worden, maar we spelen weer een spelletje Machiavelli op donderdag. Ik ben hier echt goed in want in win elke keer, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 30

Meloen als toetje, daar word je toch gelukkig van?! De rest van de dag heb ik eigenlijk een beetje gewerkt en opgeruimd, niet heel boeiend.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 30

Tosti! Lekker met kaas en salami!

Lief dagboek en lezeressen week 30

Een vriendinnetje appt ‘wat een klote weer zeg’. En ik denk, nou hier is het gewoon droog hoor. Ik kijk even naar buiten en weet niet hoe snel ik de was binnen moet halen. En ik was nét op tijd want het begon me toch te plenzen. Ik was blij dat ze het zei want anders was mijn beddengoed drijfnat.

Lief dagboek en lezeressen week 30

Gelukkig klaart het weer snel op en is het weer weer een stuk beter. Op de hoek van ons rijtje is een hele oude meneer overleden en hij had zijn tuin nogal vol laten groeien met enorme struiken. En blijkbaar worden vandaag al die struiken gekapt, we hebben ineens weer uitzicht!

Lief dagboek en lezeressen week 30

Ik eet als avondeten even een lekkere Mexicaanse salade van de Albert Heijn, die vind ik echt lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 30

Ik werk van 5 tot half 10 en tel even heel wat spaarkaarten uit, bijna een dagklus dit!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 30

Zaterdag gaan we naar Giethoorn om met een fluisterbootje te gaan varen. Ik had het al een enige tijd van te voren gereserveerd en hoopte op goed weer, helaas regende het echt keihard… Dan maar even wachten met koffie en gebak tot wanneer het droog wordt.

Lief dagboek en lezeressen week 30

Lief dagboek en lezeressen week 30

Lief dagboek en lezeressen week 30

En wonder boven wonder wordt het droog en zitten wij 2,5 uur droog in het bootje. Ik heb al vaker bootje gevaren in Giethoorn maar ik blijf het leuk vinden. Ondanks het weer was het ook ontzettend leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 30

’s Avonds ben ik kapot en heb ik eigenlijk nergens zin in, ja in patat en frikandellen uit de airfyer!

Lief dagboek en lezeressen week 30

En als ik wil slapen kom ik Mila super schattig op het bed tegen, wat een moppie is het toch!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 30

Zondag hebben we twee verjaardagen, eentje van een vriendin en van mijn opa die 80 wordt. Het feestje van een vriendin is op de camping maar ik heb er nog niet zoveel vertrouwen in…

Lief dagboek en lezeressen week 30

Maar onderweg naar de camping is het gelukkig veel beter weer!

Lief dagboek en lezeressen week 30

Aaah kijk deze lieve varkens!

Lief dagboek en lezeressen week 30

Oké, het weer is toch niet al te best, gelukkig is het maar een kort buitje!

Lief dagboek en lezeressen week 30

Hoi Dylan! Wat een plaatje is deze hond toch ook!

Lief dagboek en lezeressen week 30

Snel door naar de volgende verjaardag, die van opa! We vieren hier in een redelijk nieuwe accommodatie hier in Zwolle, de Golftuin! Een leuke locatie met héle lekkere broodjes!

Lief dagboek en lezeressen week 30

’s Avonds ben ik ontzettend moe en gelukkig zijn we weer redelijk op tijd thuis en kijken een nieuwe aflevering van Orphan Black op de bank en dat was deze week weer.

Deze week heb ik een leuke maar ook drukke week. Mijn laatste maand werken bij de Albert Heijn gaat in, en omdat er al veel op vakantie zijn werk ik behoorlijk veel. Vandaag werk ik vooral thuis, dinsdag en woensdag logeer in een heel luxe hotel om een nieuw merk te testen, woensdag ga ik met Elise high teaen en ’s avonds komen andere vriendinnen langs. Donderdag, vrijdag en zaterdag werk ik bij de Albert Heijn en voor zondag heb ik nog geen plannen. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Wat zonde he van de regen. Daarmee blijft het zomerse gevoel een beetje uit. Leuk dat jullie toch nog met een bootje hebben gevaren! Lijkt mij ook erg leuk om te doen!

  2. Ik vind de maaltijdsalades van AH ook erg lekker. De Mozzarella-variant is volgens mij m’n favoriet. Je doet me er trouwens aan denken dat ik wat Orphan Black in te halen heb! Oh, en dat bootje varen lijkt me erg leuk.

  3. Jij wilde toch afvallen? Waarom dan al die vette en ongezonde dingen? Waarom een stuk taart erbij…

    Ik raad je echt aan om de app ‘food’ te downloaden, dan zie je wat je allemaal binnenkrijgt op een dag.

    1. Je ziet hier alleen taart en patat met een frikandel en kaassouffle. Ik wil inderdaad afvallen maar ga mijzelf niet alles ontnemen. Vast naïef maar doe er liever langzamer over dan dat ik niets lekkers meer mag.

  4. OK nu snap ik het. Je kan best eens een stukje taart nemen,maar vraag dan de slagroom apart erbij. Dat doe ik ook als ik zin in appeltaart heb. Maar dan ga ik s’avonds ook niet nog eens aan de patat en frikandellen. Dan neem ik 1 van de twee. Neem je geen shake of reep meer als tussendoortje? Ik dacht dat je dat veel beter voor je gezondheid vond. Je kan zo’n reep gewoon meenemen in je tas. Doe ik ook altijd als ik zin heb in iets lekkers maar geen zin heb om ergens iets ongezonds te nemen. Is een tip voor jou. O ja en ik vond de shake met vanille niet zo lekker. Een vriendin kocht zo’n pot en gaf me dat gister en eergisteren als tussendoortje.

  5. Leuk Machiavelli. Gisteren heb ik de nieuwe versie ervan na jaren weer eens gespeeld. Binnenkort Patchwork weer eens doen, blijft ook leuk.

  6. Leuk, al die spelletjes. Misschien een idee om er een rubriekje van te maken met spelreviews… Met punten vanaf welke leeftijd, speelduur, moeilijkheid en speelplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *