Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Wat was het heet van de week hè? Ik vind de zomer heerlijk, maar van mij hoeft het niet warmer dan 25 graden te worden. Deze week heb ik eigenlijk niets gedaan, behalve aan het zwembad gelegen en lekker gegeten. Kijken jullie mee naar mijn bloedhete week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Maandag ben ik lekker aan het werk omdat het nog lekker koel thuis is voor de rest van de week. Mila vind het allemaal wel best en ligt nog lekker op haal paal te slapen.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Ik heb het er al een hele tijd met mijn vriendin over, Chantals Pyjama Party! We zijn beiden gek van Chantal Jansen en nu geeft ze een pyjama party in de Ziggo Dome. Het is een groot ‘slaapfeestje’ waar je ook in je pyjama heen moet, super grappig. Er komen verschillende gasten langs die optreden zoals Lil’ Kleine, Glennis Grace, Maan, Victor Mids, Corry Konings en vele anderen. Samen halen ze herinneringen op over logeerpartijen en dromen ze over ultieme pyjamafeestjes. Met co-host Tijl Beckand laat Chantal deze feestdromen uitkomen tijdens Chantals Pyjama Party.

De grootste pyjama party van Nederland is op vrijdag 15 en zaterdag 16 november en er zijn nog kaartjes te koop. Er zijn ook VIP kaartjes waarbij je echt kan blijven slapen, naar de after party mag en ’s ochtends kan ontbijten met Chantal Jansen, super tof! Ik heb er in ieder geval zin in.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

’s Middags spreek ik af om met een vriendin het terras op te gaan maar de bediening heeft er niet veel zin in. We doen een drankje en besluiten daarna een frozen yoghurt te halen bij Lots & More, zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Jummie!

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

’s Avonds kijk ik echt het meest geniale programma ever, trouwen in het buitenland! Ik heb nog nooit zo gelachen om een programma en plaats vervangende schaamte gehad. Vanavond is er weer een aflevering en heb er nu al zin in!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Dinsdagochtend spreek ik gezellig met Elise af in de stad om bij te kletsen. We blijven ook even plakken om lekker te lunchen bij Blij. De broodjes Carpaccio daar zijn echt heerlijk al vind ik zelf.

De rest van de dag ben ik aan het werk omdat het nog niet zo heel erg heet is. Ook doe ik de laatste dingen in het huishouden en boodschappen zodat ik dat niet in de hitte hoef te doen.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Na het werk van Danny brengen we zijn auto weg naar de garage voor een APK en zijn wat later terug dan gepland. Ik had in combinatie met de warmte geen zin meer om te koken dus we bestellen wat bij de Chinees. Ik ben tegenwoordig groot fan van mihoen.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Na het eten schiet ik in mijn bikini om nog even lekker wat baantjes te trekken in het zwembad, heerlijk verkoelend!

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Na het zwemmen spoel ik mijzelf even af en ga naar een vriendinnetje toe om een spelletje te spelen. We spelen weer Meeple Circus wat echt een geniaal spel blijft.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Woensdag was het snoeiheet dus ik installeer me aan het zwembad in de schaduw. Eten en veel drinken mee en vooral veel afkoelen in het zwembad. Ik neem deze nieuwe Spa smaak mee met citroen en komkommer. Het leek me ontzettend lekker omdat ik water met citroen en komkommer ook heel verfrissend vind, maar ik vond deze wel erg zoet.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

’s Avonds ga ik nog met andere vriendinnen lekker uit eten. Helaas hadden ze geen airco dus het was echt snoeiheet bij Silk, maar gelukkig was het eten super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Om nog even af te koelen en verder te kletsen doen we nog een drankje of twee bij het Stadsstrand van Zwolle.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Donderdagochtend laat ik mijn nagels doen bij Queen Nails en het is alweer ontzettend heet. Ik besluit dus maar een lunch te nemen in de airco bij de HEMA om even af te koelen.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Arme Mila heeft het ook bloedheet…

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Je raadt het al, ik ben weer bij het zwembad te vinden.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Danny sluit na het werk aan en eten daarna een patatje bij de Burger King, we wilden eigenlijk naar de KFC bij de nieuwe food court in Zwolle maar die was nog zo druk dat we die maar oversloegen. Gelukkig is het bijna in onze achtertuin dus kunnen we er zo heen lopen (of eigenlijk is dat heel slecht).

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Arm beestje, ze heeft het zo warm (maar waarom ze hier dan ook gaat liggen snap ik niet).

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Ik ben zoals gewoonlijk weer bij het zwembad te vinden.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

’s Avonds koelt het gelukkig een beetje af en geef ik onze tuin en de tuin van mijn ouders water. Het was 11 uur toen ik daar mee klaar was, kostte dus nogal wat tijd, haha.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Eindelijk is het afgekoeld! Ik geniet heerlijk van de frisse lucht buiten en laat het goed doorwaaien.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

’s Middags heb ik een high tea samen met een vriendinnetje die ik nog cadeau kreeg voor mijn verjaardag. Het was bij de Gillende Keukenmeiden en was súper lekker!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

Mila is van de week tijdens het luchten ontsnapt door het voorraam (gelukkig hadden we het meteen door), maar nu zit ze hier dus de hele dag in de hoop dat ze er weer doorheen kan. Helaas Mila, dat is niet de bedoeling.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2019

AFKOELING!

Inmiddels is het weer snikheet op zolder en hoop ik dat het kwik nog wat verder gaat zakken. Aankomende week heb ik helemaal niets op de planning staan wat ik ook wel weer lekker vind. Jullie nog plannen?

Dit bevat een betaalde samenwerking

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. man man inderdaad wat een hitte hebben we gehad he :| niet te doen man maar nu is het lekker met 24 graden :D. hier geen plannen, vakantie dus dan zien we het wel ;)

  2. Wat heb je een leuke kleur Dopper. En lekker veel gezwommen. Ja het was inderdaad goed heet buiten. Niet normaal , gelukkig komt het zelden voor. Nu wordt het beter weer. Alleen af en toe een bui. Het lijkt erop dat de zomer over is. Maar de benauwdheid buiten is verdreven. Hopelijk krijgen we na deze regen toch nog een lekkere zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *