Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Afgelopen week was het een bloedhete week en ik zocht dan ook vooral verkoeling op. Ik was blij dat ik een lege agenda had, of er in ieder geval voor zorgde dat ik geen afspraken had, het was echt veel te warm om iets te doen. Ik lag vooral aan het zwembad, werkte in de airco en was zoveel mogelijk aan het bijslapen, want ’s nachts deed ik het niet door de warmte. Ik is een beetje een chaotisch verslag, want ik heb eigenlijk amper foto’s met dit weer gemaakt.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Volgen jullie mij al op Instagram?

Maandagochtend besluit ik om alleen naar het zwembad te gaan, vond dat best een beetje onwennig maar uiteindelijk wel super fijn! Ik maakte deze ‘pure’ foto van mij in bikini, met vetrollen. Op mijn Instagram geef ik trouwens een bikini of badpak naar keuze van Cyell weg en je kunt vandaag nog meedoen.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Lekker zonnen en lezen in mijn eentje, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Met dit weer heb ik geen zin in in warm eten dus maakte een lekkere caprese salade, heerlijk!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Dinsdag ben ik weer in het zwembad te vinden en na het zwemmen (baantjes trekken) eten we een ijsje bij de McDonalds, vervelend als je daar langs moet om naar huis te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Haha, Mila wil je ook een biertje?

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Woensdagochtend ga ik maar weer eens naar de dokter toe, in sinds de winter heb ik gekke en droge plekken op mijn handen en toen zei de dokter dat het eczeem was maar met mijn standaard zalf gaat het niet weg. Dus ik wilde het nog een keer laten checken. Het blijkt nog steeds eczeem te zijn maar kreeg nog een zwaardere hormoonzalf mee. En volgens mij begint dit te werken.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Werken in de airco bij Hudson’s Bay bij de La Place boven, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Als ik dan toch in de stad ben kan ik net zo goed ook lekker gaan lunchen, ik doe dit met een vriendinnetje bij de Gillende Keukenmeiden.

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Terug aan het werk!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Ik moet ongesteld worden en wil tampons en maandverband bij de Kruidvat kopen en zie ineens dit liggen, een menstruatiecup. Aangezien ik er veel positieve verhalen over hoor wil ik het wel eens proberen en neem hem dus maar mee. Thuis ben ik er meteen mee aan de slag gegaan en kreeg veel vragen of ik er ook een review over wilde schrijven. Die komt er binnenkort dus aan!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Vrijdag ben ik weer aan het werk bij de Hudson’s Bay en daarna kijk ik nog even bij de broeken voor Danny. Het is echt niet normaal warm deze dag, zelfs bij de Hudson’s Bay is het niet meer uit te houden. Tussendoor lunch ik nog even met mijn nicht in de stad, gezellig.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Zaterdag ben ik als een gek het huishouden aan het doen want het was eindelijk weer een beetje koeler in huis. Ik werk alle was weg, zuig alles, maak schoon en ga zo maar door. ’s Avonds komen de ouders van Danny met Shiba, vond de kat ook heel gezellig, haha!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Zondag is terrasjesdag!

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

Vriendinnetjes!

Lief dagboek en lezeressen week 30 – 2018

’s Avonds besluiten we ook nog sushi te gaan eten, zoals je ziet was dat lekker chaotisch maar wel lekker!

En dat was hem weer voor deze week. Ik ben door het warme weer echt helemaal foto’s vergeten te maken, deze week moet ik daar even wat beter op gaan letten. Vandaag zit ik de hele dag in Amsterdam, dinsdag werk ik lekker thuis en woensdag heb ik een aantal afspraken in Zwolle staan. Voor de rest heb ik geen plannen de rest van de week en zie ik wel wat het weer onder andere brengt.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Toevallig kom ik ook net van de dokter vandaan ivm exceem, heb nu ook een hormoonzalf gekregen. Het schijnt dat je huid door dit droge en extreem warme weer veel te verduren krijgt. Ik hoop dat het werkt!

    Leuke foto’s verder, heerlijk zo regelmatig buiten de deur eten!

  2. Oehh is dat de nieuwe mcflurry strawberry cheesecake? Die moet ik ook gauw eens gaan halen, jummie! ?
    Leuke foto’s weer!

  3. Helaas was het weer erg warm inderdaad. Lekker noem ik deze temperaturen niet eens. Ik smelt weg en houd er niet van. Maar aankomende week is het ook niet kouder aan het worde als ik de weerberichten bekijk. Liefs soraya

  4. Valt wel mee de vetrollen. Je bent misschien iets te zwaar, maar ik zie bijna geen vetrollen als je in bikini ligt. Ik heb ook de mc flurry strawberry cheesecake gegeten, maar vond hem niet lekker. Te zoet en je proeft bijna geen cheesecake. Verder zie ik dat je een leuke week hebt gehad. Gelukkig wordt het nu minder heet dan afgelopen week, wel warm maar niet zo extreem. Het komt ook zeer weinig voor zo warm. Dat is eens in de 60 jaar zo. Sounds 1944 is het niet meer zo warm geweest. En zelfs Ik vind dit vreselijk. Groot gelijk dat je dan gaat zwemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *