Lief dagboek en lezeressen week 30

Lief dagboek en lezeressen week 30

Goedemorgen, leuk dat jullie weer willen meekijken in mijn afgelopen week! Een niet heel bijzondere week eigenlijk want ik was vooral veel bij de Albert Heijn aan het werk en een dag in Amsterdam te vinden en natuurlijk verjaardagen. Oja en ik ging er natuurlijk lekker op uit om Pokémon te spelen, nog steeds ontzettend verslavend…

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 30

Maandagochtend komt Elise even langs gezellig een drankje doen en bij te kletsen. Let niet op ons dramatische balkon, dat moeten we echt opruimen.

Lief dagboek en lezeressen week 30

Daarna ga ik naar de Lidl om wat spulletjes uit de folder te kopen zoals een spiegel, handige foundation tool en een rekje voor mijn wattenschijfjes en wattenstaafjes. Maar ook kom ik deze handige spullen voor katten tegen. Alleen deze kleur staat niet in onze woonkamer dus ik laat ze maar staan.

Lief dagboek en lezeressen week 30

Ook kom ik deze super leuke afwasmiddel flessen tegen met hele lekkere geuren, ook van de Lidl! De rest van de dag ben ik eigenlijk aan het werk in huis en aan mijn blog.

Lief dagboek en lezeressen week 30

’s Avonds is het natuurlijk tijd een rondje te lopen en Pokémons te vangen. Dit keer een rondje stadsgracht wat heel productief is.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 30

Dinsdagochtend ga ik naar mijn oma toe die tompouchen voor ons heeft. Ik sla maar vriendelijk af en neem een lekker bakje fruit!

Lief dagboek en lezeressen week 30

Daarna ga ik aan het werk bij de AH en zie al dit lekkers staan… Echt helemaal niet goed voor mij maar ze zijn echt bizar lekker. Je kunt dus ook wel nagaan dat er veel in mijn mondje zijn gegaan.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 30

Als ik naar huis fiets van mijn werk (ik werk de hele ochtend) zie ik ineens mijn oude 106’je staan, wat grappig! Ook nog bij een flat vlakbij ons huis.

Lief dagboek en lezeressen week 30

Als lunch eet ik vegetarische kebabstukjes van So Fine. Ik ben echt gek op vlees, je kunt me daar echt voor wakker maken. Maar deze stukjes vond ik ook verrassend lekker! De rest van de dag was ik eigenlijk thuis aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 30

’s Avonds rond het eten komt een vriend wat ophalen en ik had toevallig toch genoeg eten gemaakt, die blijft dus gezellig mee-eten!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 30

Donderdag ben ik weer de hele dag aan het werk!

Lief dagboek en lezeressen week 30

In de pauze loop ik even de Pet’s Place binnen om te kijken naar een nieuwe krabpaal, die van ons heeft zijn beste tijd gehad. Ik heb vooral de voorkeur voor een krabton omdat mevrouw lekker languit wil krabben en alleen maar graag bovenop ligt. Alleen een mooie is vrij prijzig…

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 30

Vrijdag presteer ik het om me te ‘verslapen’ ik wilde om half 8 uit bed gaan en werd pas om half 9 wakker. Gelukkig had ik een ruime planning en kwam nog steeds optijd, maar ik hou nooit zo van haasten op de vroege ochtend. Ik ga naar Amsterdam en in de trein lees ik Glazuur van Lisette Jonkman, leuk boek!

Lief dagboek en lezeressen week 30

Ik heb een aantal afspraken in Amsterdam en ga nog even langs de Hallen voor een heerlijk broodje met gedroogde ham.

Lief dagboek en lezeressen week 30

Ook loop ik nog even door naar de Bijenkorf om de nieuwe beneden verdieping te bewonderen, het is echt super mooi geworden. Alleen ik hou mijn portemonnee maar stijf dicht, wat een prijzen!

Lief dagboek en lezeressen week 30

Volgens mij zit ik net op tijd in de trein, kijk eens wat een donkere lucht er aan komt!

Lief dagboek en lezeressen week 30

’s Avonds maak ik pannenkoeken als avondeten. Ik heb geen zin om uitgebreid te koken en echt honger hebben we niet, dan maar een pannenkoek.

Zaterdag

Zaterdag heb ik gewoon helemaal geen foto’s gemaakt. Ik sliep uit en werkte van 1 tot sluit, niet heel boeiend dus.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 30

Zondagochtend loop ik met vrienden naar de stad om Pokémon te vangen natuurlijk. Op het terras drinken we even wat en gaan weer verder.

Lief dagboek en lezeressen week 30

’s Middags hebben we een barbecue van mijn opa bij mijn opa en oma omdat hij 79 is geworden, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 30

En daarna weer snel door naar vrienden om de schaalwedstrijd te zien, maar eigenlijk vond ik die niet zo boeiend.

Lief dagboek en lezeressen week 30

Rond 9 uur waren we weer thuis en keken we nog Orange is the New Black. Ik moet zeggen dat ik dit seizoen leuker vind dan het vorige seizoen. We zijn nu bij aflevering 9 geweest dus ben benieuwd hoe het gaat eindigen, want vind dat er nog steeds niet echt een verhaallijn in zit.

En dat was hem dan weer mijn afgelopen week. Deze week werk ik dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Vandaag ben ik vrij en wil ik vooral wat huishoudelijke taken doen en woensdag en donderdag vooral aan de site werken. Voor de rest staat er eigenlijk niet veel bijzonders op de planning. Fijne week iedereen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  chucky1012
  1 augustus 2016 at 09:13

  Gefeliciteerd met je opa!
  Ben zo benieuwd naar de nieuwe parterre van het warenhuis.
  Bij de dierenwinkel waar je de dure krabpaal had gezien is zo een leuke winkel.
  Daar koop ik voor onze hond hier ook altijd zoveel.
  Fijn om weer even te zien wat je allemaal de afgelopen week had gedaan.

  Fijne dag Xoxo

 • Reply
  Loes
  1 augustus 2016 at 09:24

  Hi Aranka, je zou eens op zooplus moeten kijken voor een krabton! Alsnog niet supergoedkoop, maar wel goedkoper dan in de winkel. En als het je eerste bestelling is krijg je ook nog korting, mijne kostte uiteindelijk 105 euro!

 • Reply
  Charlotte
  1 augustus 2016 at 10:02

  Probeer de huisdiervoordeelshop eens! Volgens mij zit er een vestiging in Zwolle.

  • Reply
   Aranka
   1 augustus 2016 at 10:19

   Dat klopt, daar komt onze krabpaal nu ook vandaan! Daar wilde ik van de week nog een keer gaan kijken! :)

 • Reply
  Mariëlle
  1 augustus 2016 at 11:20

  Heerlijk pannenkoeken zijn bij ons thuis favoriet, maar nu we een beetje op de kilo’s letten komen ze er voorlopig even niet meer in. Een rondje lopen om pokémons te vangen… hahaa ik zie tegenwoordig iedereen een rondje lopen bij ons in de wijk. Hoeveel verschillende soorten heb jij er al gevangen?

  • Reply
   Aranka
   1 augustus 2016 at 11:36

   Eehhh, ik heb er al 80 verschillende… Ik ben een beetje verslaafd! Maar het is wel een goed middel om die pannenkoeken er weer af te lopen!

 • Reply
  femketje
  1 augustus 2016 at 12:04

  die broodjes ham zien er goed uit ;D

 • Reply
  Nicole
  1 augustus 2016 at 12:58

  Lekker die vega stukjes :)

 • Reply
  Marianne
  1 augustus 2016 at 13:08

  Leuke week weer! Gaat het inmiddels alweer beter met Mila?

 • Reply
  Manon
  1 augustus 2016 at 15:17

  leuke diary !

 • Reply
  mieke | mieksmind
  1 augustus 2016 at 19:08

  Lekker weekje! pannenkoeken zijn af en toe echt lekker. ik gebruik nu de pannenkoekenmix van Body & fit, verantwoord & lekker lunchen!

 • Reply
  rachel
  2 augustus 2016 at 11:20

  alsnog gefeliciteerd met je opa!! en waar haal je die kebab stukjes meis ? ik ben een echte vlees eter maar eet ook wel eens van die vega dingen en dit klinkt wel lekker!

 • Reply
  Florence Vlogt
  4 augustus 2016 at 14:52

  Leuke foto’s Aranka. Hoe is het met Mila? Xx

 • Laat een reactie achter