Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Lief dagboek en lezeressen week 3

Goedemorgen, leuk dat jullie weer met me meekijken naar een nieuwe lief dagboek en lezeressen. Het was eindelijk weer een week waarbij de rust een beetje weder gekeerd was. Ik werkte thuis, werkte lekker bij de Albert Heijn, ging een dag naar Amsterdam – dacht ik – en deed leuke dingen. Kijken jullie met me mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 3

Maandagochtend sta ik vroeg op en werk nog even aan mijn blog, daarna ga ik onderweg naar mijn laatste assertiviteitscursus. Helemaal in mijn sas kom ik thuis, de laatste bijeenkomst ging namelijk over complimenten geven naar iemand zijn kwaliteiten. Ik heb denk ik nog nooit zoveel veren in mijn reet gehad. Ik vond het heel mooi en bijzonder om te horen, was er ook helemaal geëmotioneerd van.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Goed, thuis weer druk aan de slag. De rest van de dag werk ik hard aan mijn site omdat ik dinsdag dacht niet thuis te zijn en nog het één en ander af moest hebben.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 3

Goedemorgen! Ik had iets te enthousiast mijn wekker gezet dus neus nog effe rustig op het internet, alleen op dit tijdstip is er niet veel nieuws te vinden.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Onderweg naar het station, alleen ik was niet zo slim om even vooraf te kijken wat er allemaal speelde in Nederland…

Lief dagboek en lezeressen week 3

En dat was één groot drama op het spoor door de stroomstoring in Amsterdam. Ik moest om half 9 in Amsterdam zijn voor een belangrijke afspraak, maar ik kon er op geen mogelijkheid komen. Taxi’s stonden ook een dikke rij voor. Ik was dus gestrand op Amersfoort en terug naar Zwolle gaan was ook een drama.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Drama, ach ik kan er wel om lachen. En dan heb ik nog de hele dag thuis om wat te doen!

Lief dagboek en lezeressen week 3
Lief dagboek en lezeressen week 3

Om bijvoorbeeld te genieten van alle prachtige natuurverschijnselen. De rijp op de bomen is echt prachtig!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Ook deel ik even een sneak peak van onze woonkamer waar ik echt super blij mee ben. Hij is nog langer niet af, maar dit is al naar alle tevredenheid!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Wij aten trouwens boontjes, aardappeltjes met een tartaartje, ik was alleen te laat met een foto maken, haha!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 3

Chagrijnige luilak! Maar ze komt wel lekker op mijn werkkamer liggen bovenop de krabpaal. ’s Ochtends knal ik er even een paar artikelen uit!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Lunch! Mijn bananenpannenkoekjes mislukken altijd, dus ik maak er maar een roerei van, ook lekker.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Deze foto maakte mijn moeder bij ons achter het huis, ziet het er niet geweldig uit? Ik vind echt dat we in een hele mooie buurt wonen met veel groen!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 3

Há, deze mag ik lekker wel snacken en is maar één punt! Ze zijn wel echt wat droger dan de real deal, maar prima te snacken!

Ik kocht deze foute trui in de sale bij de HEMA, ik vond hem echt super leuk! En lekker warm om thuis aan te doen en in te werken.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Lunch! Ik eet twee bruine broodjes met een heel klein likje light roomkaas en kipfilet. Daarnaast drink ik nog een flinke beker thee want moet echt meer gaan drinken!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Wat is er Mila?

Lief dagboek en lezeressen week 3

Ze was de dag hiervoor per ongeluk in deze kast gedoken omdat die open stond. Alleen mevrouw wilde er weer in en haalde alles uit de kast om binnen te komen. Op een gegeven moment lagen de plinten zelfs van de muur af… Stoute poes.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Druk bezig met reviews, ook Dior komt met ombre lipsticks!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Ik begin even met deze ellendige sokkenwas. Ik vind het echt een verschrikkelijk klusje om alles uit te zoeken, maar aan de andere kant is het ook wel rustgevend.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Ook komen mijn ouders nog even langs om ons te helpen. Ik het koopcontract stond onder andere dat de afvoer van de douche heel slecht doorliep en dat was ook zo. Mijn vader besloot maar eens te kijken waar dat aan lag. Ik denk dat we drie van deze dotten haar eruit hebben gehaald… Geen wonder dat het al die jaren niet heeft doorgelopen… Nu doet hij het weer prima!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Hoi Mila! Ik zette voor de grap deze tas op haar maar ze vond het blijkbaar nog leuk ook!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Wat eten we vandaag? Zuurkool met banaan en ananas, lekker! Daarna ga ik nog even met mijn zusje de stad in en scoor een paar mooie sale items! Willen jullie daar trouwens een shoplog van zien?

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 3

Vrijdag spreek ik al om 10 uur met een vriendinnetje af om de stad in te gaan even lekker neuzen! Ze hebben de nieuwe ‘lipsticks’ al bij de HEMA.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Wat zijn de Zwolse hofjes in de stad toch mooi!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Eerst shoppen en dan eten, iets behoorlijk tegen mijn Weight Watchers in maar het was al afgesproken. We gingen high teaen bij De Gillende Keukenmeiden en alles maken ze daar zelf, hoe lekker ziet dit allemaal er uit?

Lief dagboek en lezeressen week 3

Nom nom nom, dit was ons eerste plankje met allemaal zelfgemaakte lekkernijen.

Lief dagboek en lezeressen week 3

En de hartige hapjes, het was echt een feest en super lekker! Hier ga ik zeker weten nog een keer terug om te eten of drinken, dikke aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Vervolgens ga ik weer snel naar huis om even een hapje te eten en me klaar te maken voor het werk. Ik werk van 6 tot half 10 ’s avonds.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 3

Goedemorgen, de wekker staat om half 7 alweer vrolijk te zingen dus tijd om weer aan het werk te gaan. Ik ontbijt met kwark en blauwe bessen. Alleen kwam er al snel achter dat dit niet echt een geschikt ontbijt is voor als je moet werken. Om half 9 had ik al ontzettende honger. Ik werk tot 1 uur bij de Albert Heijn.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Daarna rijden we richting Dronten voor een verjaardag. Ik vind de weg van Dronten naar Zwolle altijd zo saai, alleen maar polder.

Lief dagboek en lezeressen week 3

De tank was leeg dus even tanken, ik vind dat altijd even zo een ‘auw’ momentje…

Lief dagboek en lezeressen week 3

We waren vrij laat thuis en hadden beiden geen zin meer in koken, toen werd het dus heel erg slecht een patatje…

Lief dagboek en lezeressen week 3

Hé er komt een Deen in Zwolle! Ben benieuwd wat dat voor een supermarkt is, dat kennen we hier helemaal niet. Hij komt bij de nieuwe Pathé bioscoop in, niet helemaal op de route maar zal er zeker eens gaan kijken!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Danny heeft een nieuw spel op de PlayStation die ik óók leuk vind, ik heb het de hele avond gespeeld maar snap er echt de ballen niet van. Ik ben gewoon niet voor spelcomputers gemaakt.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 3

Ik word al super vroeg wakker zondag terwijl ik echt ontzettend moe ben. Ik besluit mijn bed maar uit te gaan en Suits te kijken.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Na een aflevering of 4 maak ik me klaar om te gaan werken. Ik bestelde van de week ook nog bij Promiss en scoorde heel veel leuke items die bizar veel afgeprijsd waren, onder andere dit leuke truitje!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Work, work, work, work, work!

Lief dagboek en lezeressen week 3

In de pauze eet ik netjes een cracker met rookvlees terwijl die koekje me aan staan te kijken. Maar ik houd me sterk … oké ik pak een heel klein afgebroken stukje voor de smaak.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Als ik om half 7 thuis kom staat het eten al op me te wachten, broodje pulled pork, zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 3

En ’s avonds komen mijn schoonouders nog langs om een potje te kaarten die Danny en ik behoorlijk verliezen… En dat was hem weer voor deze week!

Vandaag en morgen ben ik hard thuis aan het werk om mijn blog te vullen, woensdag en donderdag ben ik de hele dag in Amsterdam te vinden voor een zestal afspraken, vrijdag werk ik de hele dag bij de Albert Heijn, zaterdag heb ik al een hele tijd afgesproken met vriendinnen eindelijk weer eens te gaan stappen en zondag ben ik weer de hele dag bij de Albert Heijn te vinden, lekkere week niet? Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

 1. Jullie huis is mooi ingericht!
  Wat een leuke week had je.
  Ik ben zo benieuwd wat jij nog meer had geshopt in de sale….
  Fijn als je een shoplog wilt maken en alleen als je er tijd voor hebt.
  De nieuwe lipproducten zijn hier al een aantal weken te koop.
  Muesli met ongezwavelde pruimen en ongezwavelde rozijnen vullen de maag erg goed en je kan er een theelepel bloesemhoning in doen, even roeren en klaar is het.
  Het vult mijn maag voor meer dan een halve dag.
  Dit kopen we bij de G&W gezondheidswinkel.
  Ze hebben er elke 14 dagen fijne aanbiedingen.
  Ook vaak 2e voor de halve prijs.
  Het hoeft niet duur te zijn.
  Wat een pech dat je door de stroomstoring niet weg kon.
  Dat broodje pulled pork ziet er heerlijk uit.

  Fijne week Xoxo

  1. Hoi Aranka! Weet je wel dat die plant bij jullie eettafel ( zamioculcas) giftig is voor katten? Er zijn eigenlijk best veel planten en bloemen die dat zijn.

   1. Oh joh dat wist ik helemaal niet! Gelukkig boeit die plant haar helemaal niet. Maar ga nu wel even twijfelen of ik die plant in huis moet laten ja of nee…

 2. lekker weekje weer meis en ooh jullie huis is echt een paleisje he meis:D. de deen hebben we hier ook niet maar schijnt wel redelijke winkel te zijn en goedkoop, beetje lidle idee. de koekjes fotos kunnen me gestolen worden …..dat broodje pulled pork …..man man man dat ziet er heeriljk uit!!

 3. Wat me opvalt; op veel foto’s van je huiskamer staat een plantenspuit op de tafel, gebruik je die om Mila af te schrikken? ;-)

 4. Ik ben opgegroeid met Deen. In Noord-Holland zie je hem overal! I love Deen en kan echt niet wachten tot ‘ie er is :) De weg naar Dronten is inderdaad vreselijk. Met een zonnetje gaat het nog wel, maar gister reed ik er in de grijze mist en dan is het helemaal deprimerend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *