Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

De maand januari is alweer bijna voorbij, wat gaat de tijd toch snel! En anderzijds ook weer niet, ik heb het idee dat we eeuwig in een lockdown zitten en dat het maar niet de goede kant op gaat. Benieuwd wat ik afgelopen week heb gedaan? Kijk dan mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Maandag ben ik thuis omdat ik nog iets snotterig ben (logisch dus dat ik niet naar het werk kan). Ik besluit maar lekker voor mijzelf thuis te werken en lekker rustig aan te doen want voel mij ook niet helemaal fit (maandelijkse feest).

Ik ben trouwens echt nog steeds verliefd op mijn Kare konijnlamp. Ik had hem al een hele tijd op het oog maar vond hem echt veel te duur. En aangezien ik toch amper geld uitgeef op dit moment had ik het er nu wel voor over.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Dinsdag is natuurlijk mijn vrije dag en ik doe het nog lekker rustig aan. Ik maak een lekker havermout ontbijtje en werk wat aan mijn blog. Een rustige dag dus.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

’s Avonds speel ik nog een aantal potjes Wingspan op de Nintendo Switch, vind dat echt zo’n leuk spel. Leuk is ook dat ik het samen met vriendinnen kan doen (aangezien we nu toch niet meer bij elkaar op bezoek mogen).

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Ik voel me weer goed en ik mag weer aan het werk, yes! Wel een lekkere warme trui aan want ik wil niet weer verkouden worden.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Gooi en ook meteen een Vitamine C bruistablet in voor de extra vitamines. Je weet maar nooit waar het goed voor is. Een beetje extra weerstand kan iedereen wel gebruiken.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Aangezien ik vanaf vrijdag niet meer buiten de deur ben geweest had ik zin in iets lekkers, ik haalde een panbrood (?) met zalm in de binnenstad.

Donderdag

Van donderdag heb ik blijkbaar helemaal geen foto’s. Ik werkte op kantoor en kreeg enorme hoofdpijn. Ik wist niet hoe snel ik thuis moest komen om 5 uur en dook meteen mijn bed in. Ik kon niets qua geluid of licht verdragen. Gelukkig sliep ik vrijwel meteen en werd rond half 10 weer wakker. Je raadt het al, daarna kon ik niet meer slapen.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Vrijdag ben ik aan het werk in Apeldoorn en na mijn eerste klant voel ik de hoofdpijn weer opzetten. En natuurlijk ben ik mijn hoofdpijn pillen vergeten (dom). Ik ga dus even snel naar de Kruidvat om wat te halen zodat het hopelijk wat afzakt. Ik neem voor hoofdpijn vaak Excedrin (wat je gewoon bij de drogist kunt kopen) en dat werkt vaak wel.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Gezonde lunch! Goed voor de vitamines en voor het wat gezondere leven.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Zaterdagochtend begint met een heel zielig poesje dat naar de dierenarts moet. We brengen haar bij de Kattenkliniek in Zwolle waar ze haar jaarlijkse entingen krijgt en eindelijk weer getrimd mag worden. Het was ook echt nodig, ze kreeg veel klitten en was zo dik geworden (qua vacht).

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Aangezien we er niet bij mogen zijn bij de dierenarts brengen we Mila en doen ondertussen boodschappen en gaan naar de wasstraat waar we de auto van binnen ook even goed schoonmaken.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Ook komen onze Nest Protects binnen. We hebben thuis alles van Nest en deze miste nog in het assortiment. Het is een rook en koolmonoxide melder. Maar daarnaast is het ’s nachts ook een nachtlampje. Ik hou wel van dit soort gadgets en ben blij dat we ook nu goede beveiliging hebben qua brand.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Kijk eens, we hebben een slanke dame terug! Ze was alleen wel een beetje boos op ons.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

En natuurlijk is het weer tijd voor een Just Dance workout. Ik moet echt zeggen dat het mij nog steeds niet verveelt, vind het zo leuk om elke avond even een uurtje/half uurtje te dansen.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Drankjes bij Wie is de Mol! Ik ben echt gek op perzik en dit leek mij dus vet lekker. Alleen deze mix viel mij ontzettend tegen. Ik betaalde 2,5 euro voor een glas Crystal Clear perzik met alcohol.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Zondag is het echt prachtig weer. We besluiten er vroeg op uit te gaan om een lekker stuk te wandelen.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021
Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

We spreken met vrienden af bij de Sahara in Ommen, wat een prachtig natuurgebied daar zeg, was er nog nooit eerder geweest om te wandelen.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2021

Kijk hoe mooi! Voor de rest doen we zondag eigenlijk niets en het vooral lekker rustig aan.

Deze week heb ik wederom een rustige week. Ik werk de hele week in Zwolle en heb eigenlijk niets gepland staan (want je kunt ook vrij weinig in de avond). Danny en ik zitten dus gewoon thuis, kijken serie of spelen een spelletje. Wat doen jullie nu ’s avonds?

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  OLGA
  26 januari 2021 at 12:18

  speel je ook nog animal crossing?

 • Reply
  Lauren
  26 januari 2021 at 13:15

  Die lamp is echt leuk! :)

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  26 januari 2021 at 13:40

  Die lamp is zo onwijs tof, het natuurgebied trouwens ook! <3

  Liefs
  x

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  26 januari 2021 at 18:54

  Heb je de kassabon van dat perzik drankje nog Aranka?
  Bij Scoupy krijg je op dit moment de helft terug.

 • Laat een reactie achter