Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Wat vliegt de tijd zeg, het is alweer de laatste week van de eerste maand van het jaar. Het was een spannende maar ook leuke week voor mij waarbij ik weer lekker aan het sporten was, veel met vriendinnen afsprak en voor het eerst op mijn nieuwe werk begon. Ik klets jullie weer bij over mijn afgelopen week.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Maandag heb ik niet zo heel veel bijzonders gedaan behalve eigenlijk de hele dag werken aan de site. Aangezien ik de rest van de week druk ben met werk en andere afspraken moest er nu vooral vooruit gewerkt worden. Ik lunch tussendoor even met een tosti, lekker makkelijk!

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

’s Avonds eet ik een salade die ik nog in de koelkast had staan en Danny eet de restjes boerenkool op. Ik had de tonijnsalade van de Lidl maar vond hem niet echt heel erg lekker…

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Ondertussen kijk ik even de folders door op de bank en app deze foto door naar een zwanger vriendinnetje als tip.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Dinsdag moet ik al vroeg mijn bed uit om te sporten. Samen met een trainer maak ik een eigen sportschema om mijn lichaam te versterken. Doordat mijn grove motoriek niet goed ontwikkeld is heb ik ook echt hulp nodig bij het sporten dus het is goed om dit onder begeleiding te doen en oefeningen te doen die bij mij passen. Vaak doe ik dingen verkeerd door mijn onhandigheid en krijg ik blessures, heel vervelend.

De rest van de dag ben ik lekker thuis aan het werk en probeer ik ook zoveel mogelijk in het huishouden te doen.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

’s Avonds doen we met een aantal vriendinnen spelletjes. We spelen Qwirkle en genieten ondertussen van plakjes komkommer.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

En ik ben helemaal gelukkig want Joy komt bij mij op schoot zitten! Mila wil echt nooit op schoot en vond het extra leuk dat er ineens wel een kat op schoot wilde zitten!

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

En we spelen het volgende spel: King of Tokyo. Het ziet er misschien een beetje nerderig uit, maar het is echt een heel erg leuk dobbelspel!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Woensdag is mijn eerste werkdag en ik begin de dag met een ontbijtje van twee crackers en filet american, natuurlijk veel te weinig voor een ontbijtje als je de deur verlaat…

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Ik heb meteen een leuke uitdaging op het werk, dit ding in elkaar zetten, maar ik stel het maar even uit… Dit is niet echt aan mij besteed, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

’s Avonds gaan ik bij een vriendin eten samen met een andere vriendin waar we al veel te lang niet meer mee hadden afgesproken. We kletsten heerlijk bij en aten gezellig, het was echt heel erg leuk!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Tweede werkdag, om half 9 ben ik er weer! Handig dat ik samen met Danny kan carpoolen want we werken maar 5 minuutjes van elkaar vandaan nu! Ik ben er van half 9 tot 5 en heb het er echt naar mijn zin. Het is echt wat ik zocht, leuk werk en een super leuk werksfeer. Hopelijk is het een goede combinatie met mijn blog, we gaan het zien!

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

We hebben natuurlijk allemaal de storm donderdag meegekregen, helaas heeft onze schutting het niet overleefd…

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Donderdagochtend ben ik hard aan het werk omdat ik wat dingen moet regelen voor een vriendin en ik heb afgesproken de rest van de dag met Elise samen te werken. Ik heb wel een laptop, maar daar werk ik nooit op (heb daar geen Photoshop enzo op) dus zet alles klaar in artikelen zodat ik het alleen maar uit hoef te werken. Ik ben rond half 11 bij Elise en wachten op twee dames voor een afspraak. Daarna lunchen we gezellig samen en werken door tot een uurtje of 4. Het was ontzettend gezellig en we waren ook nog eens productief bezig!

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Vrijdagavond is cheat avond dus ik maak pannenkoeken met spek, zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

En daarna sport ik ze er meteen weer vanaf in de sportschool. Ik ben er ongeveer 1,5 uur en daarna vind ik het wel weer goed en loop lekker terug naar huis in de kou.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Thuis plof ik op de bank en zie Mila zo liggen, wat een moppie is het ook!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Zaterdag slaap ik lekker uit en daarna ga ik even met mijn moeder de stad in om te neuzen in wat winkels. ’s Middags spreek ik met een vriendinnetje af en lopen we lekker een eind door het park. Bijzonder om te zien hoeveel schade de storm heeft aangericht.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Aangezien onze mannen van de vriendengroep een weekendje skiën zijn laten wij de hondjes van een andere vriend en vriendin uit, ook niet vervelend! Even lekker veel stappen zetten en lekker genieten van de frisse lucht.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

En als de baas niet thuis is… kan ik sushi eten! Samen met mijn zusje ga ik gezellig sushi (en zalm) eten bij de Blue Sakura, gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Daarna ga ik nog met een andere vriendin de stad in en stappen we weer eens een keer. Maar eerst drinken we met wat andere vrienden van de voetbal nog een drankje in de stad. Het was dus weer een gezellige dag!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Zondagochtend had ik het geweldige idee te gaan sporten en goed bezig te gaan. Alleen ik koos toch voor mijn bed en liet het sporten maar voor wat het was.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Maar omdat ik niet had gesport moest ik wel van mijzelf aan de 10.000 stappen komen dus loop zoals de rest van Zwolle een rondje Engelse Werk. Hier had de storm ook behoorlijk wat schade aangericht.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Daarna eten we met z’n drieën gezellig samen en spelen we nog een spelletje. Ik ben ontzettend moe dus ga niet al te laat naar huis. Ondertussen wacht ik op Danny dat hij thuis komt van zijn weekendje weg en typ ik het dagboek.

Deze week heb ik weer een drukke week. Ik begin de dag vroeg met sporten met een vriendin en daarna ben ik de hele dag thuis aan het werk om alle artikelen voor de rest van de week af te krijgen zodat ik daar geen omkijken meer naar heb. Dinsdag en woensdag ben ik weer aan het werk buiten de deur en donderdag en vrijdag heb ik nog geen plannen maar ik denk dat dat snel gevuld wordt met werk en huishoudelijke taken. Het weekend gaan we naar Singlefeestje in Hedon en zondag doen we lekker niets!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

 1. Fijn dat je nu dichtbij je vriend werkt!
  Je bent goed bezig met sporten….
  Fijn dat Mila zo kan genieten.
  Wat erg van jullie nieuwe schutting.
  Ik hoop dat dit deel nog vastgemaakt kan worden.

  Xoxo

 2. Wat goed dat je zoveel aan het sporten bent! Ik probeer al een paar weken motivatie te vinden maar het lukt me nog niet echt. Dus respect hoe je het tot nu toe volhoudt :) En fijn om te horen dat het leuk is op je nieuwe werk!

 3. Super fijn dat je het naar je zin hebt bij je nieuwe baan! Leuk om je week weer te zien, super knap dat je elke dag 10.000 stappen zet. Ik wil het ook echt gaan proberen maar vind het lastig, zeker als het geen mooi weer is..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *