Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week! Vorige week was een wederom gezellige week met werken en vooral veel gezellige dingen met vrienden en familie doen. Ik geniet heerlijk van de rustige januari maand en kan naast werken ook lekker veel andere dingen doen. Kijk je mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Ik ben nog steeds blij met mijn Bloomon bos! Ik schreef er een artikel over of ik het het geld waard vind of niet.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Ondertussen haal ik ook even lopend boodschappen en krijg meteen wat frisse lucht binnen.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Het is geen goede foto maar wel bewijs, ik ben weer eens in de sportschool geweest! Ik wil graag weer wat fitter worden (maar wel op een normale manier) dus wil graag 1 tot 2 keer in de week sporten en elke dag mijn stappendoel halen.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Dinsdagochtend ga ik vaak met mijn moeder mee naar mijn oma waar mijn tante dan vaak ook is. Altijd gezellig om eventjes langs te gaan!

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Daarna fiets ik even door naar de stad (aangezien ze daar praktisch naast woont) om te checken of ze nog plek hebben om mijn nagels te doen. Maar helaas hebben ze dat niet dus ik ga weer naar huis waar ik de rest van de dag aan het werk ben.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

’s Avonds is het weer spelletjesavond en met een aantal vriendinnen spelen we het nieuwe spel Keer op Keer wat echt super leuk is. Vooral omdat iedereen in elke beurt wat mag doen en niet of zijn of haar beurt moet wachten. Het lijkt een beetje op Qwixx maar is toch ook wel weer anders.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Aangezien ze dinsdag geen tijd hadden maak ik meteen maar een afspraak voor de volgende dag, dus ik zit woensdagochtend vroeg al bij de nagelsalon voor een fris nieuw kleurtje.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Ik besluit eens gek te doen en een moodpolish te kiezen. Als mijn nagels koud zijn kleurt hij zwart en als ze warm zijn wit, super gek! Maar ik vind het stiekem wel heel erg leuk.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Ook struin ik nog even door de stad omdat de sale nu zo een beetje wel op zijn hoogtepunt is, er zijn super veel toffe dingen in de aanbieding. Ik twijfel nog over deze vazen van de HEMA maar laat ze toch maar staan.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018
Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Donderdagochtend heb ik wat afspraken en ’s middags ben ik de hele dag aan het werk. Danny komt met het idee om gezellig uit eten en daarna naar de film te gaan. We eten dus een hapje bij de Beren en gaan daarna naar Bohemian Rapsody in de bioscoop. Ik ben echt totaal geen Queen kenner (ik was zelfs de helft van de film verbaast dat al die bekende nummers dus van Queen waren) maar ook ik vond het een super toffe film!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Ik dacht ik doe eens gek, ik zie het altijd bij iedereen voorbij komen: Huttenkase. Ik had het nog nooit gehad en had nog komkommer over dus probeerde het eens uit en inderdaad met wat zout is het super lekker (en gezond).

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Ik krijg ook mijn SHEIN bestelling binnen en ben lichtelijk teleurgesteld. De trui is veel te kort aan de buik en armen en weer veel te breed aan de bovenkant. Ook de kwaliteit is echt ruk… Jammer, wat ik vond het zo een leuke trui!

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

’s Avonds ga ik nog met vriendinnen van de middelbare school uit eten bij de UNO in Zwolle. Altijd gezellig om na zo een tijd weer bij te kletsen!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Op zaterdagochtend ga ik vaak met mijn moeder even naar de stad, ook dit keer weer. We kijken even in mijn favoriete winkel (Hudson’s Bay) voor goede sale items! Ik snap niet waarom iedereen zo tegen de Hudson’s Bay is, ik vind de winkel echt fantastisch. Ze hebben mooie merken, veel aanbod en vooral een hele goede sale. Ik koop hier tegenwoordig bijna al mijn kleding en dergelijke.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Op het Instagram account van Sostrene Grene zag ik een super leuke vaas voorbij komen die ik graag wilde hebben. Alleen in het echt viel hij nogal tegen en was het niet echt een vaas te noemen, meer een waxinelichthouder of een bloempotje.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Lunch! Dit keer met avocado en tomaat, ook super lekker! Zaterdagmiddag gingen we nog even naar de dierenarts met urine van Mila omdat ze helaas weer door het hele huis heen plast. Ze blijkt helaas weer blaasgruis te hebben dus we hebben weer medicatie meegekregen en hopelijk is het dan snel weer over.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Ik snap soms echt niets van katten. We hebben deze krabton al twee jaar en ze heeft er nooit naar omgekeken om op of in te liggen (ze gebruikte hem wel veel als krabpaal) en nu ligt ze er ineens elke dag op, gek beest.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Met Danny probeer ik een ander nieuw spelletje uit 1000 Bommen en Granaten, wat echt een super leuk dobbelspel is. Het lijkt een beetje op regenwormen maar dan toch weer anders. Ook zeker een aanrader.

Lief dagboek en lezeressen week 3 – 2018

Aan het eind van de dag spelen we nog Weet Ik Veel die ik echt dramatisch slecht maak, ik vond de vragen dit keer echt lastig. Hopelijk gaat het volgende week beter!

En dat was hem weer voor deze week. Ook aankomende week heb ik nog geen plannen maar een lekkere lege agenda. In februari zal het weer wat drukker worden en daar heb ik ook wel zin in. Jullie nog plannen voor deze week?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Anne
  21 januari 2019 at 11:08

  Leuke week en wat speel jij enorm veel spelletjes! Ik heb een enorme planning voor komende week, mijn vriend is 2,5 week weg dus wil die tijd optimaal benutten en naast het werk eens even uitgebreid opruimen en flink aantal blogs schrijven ?

 • Reply
  Kelly
  21 januari 2019 at 12:04

  Wat een leuke week! Gezellig om weer af te spreken met ‘oude’ vriendinnen, altijd leuk om bij te kletsen inderdaad.

 • Reply
  Amy
  21 januari 2019 at 12:12

  Die moodpolish ziet er echt zo speciaal uit, leuk! Hier niet veel plannen buiten artikels vooruit schrijven en vooral veel warme chocomelk drinken, haha!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  21 januari 2019 at 13:05

  Ik doe ook mee met Weet ik veel maar scoorde gisteren ook heel slecht.

 • Reply
  rachel
  21 januari 2019 at 13:51

  wat geinig die mood polish :D en verder lekker rustig week idd maar ook dan kan een keer heel lekker zijn!!

 • Reply
  chucky1012
  22 januari 2019 at 10:31

  Prachtig resultaat van je nagels.
  Gezellig om zo spontaan uit eten te gaan.

  Xoxo

 • Reply
  Geertje
  24 januari 2019 at 22:33

  Oooh jij houdt ook echt van spelletjes he! Zo leuk en gezellig! Wij hier ook. En ik vind het gaaf om te zien dat mijn dochters van 10 en 12 er ook zo van genieten. Wat is jouw favo spel van dit moment?

 • Laat een reactie achter