Lief dagboek en lezeressen week 3

Lief dagboek en lezeressen week 3

Goedemorgen! Wat ik dacht dat een rustige week zou zijn was ineens heel druk. Door vele zieken op het werk werkte ik veel meer dan ik dacht en had ik daardoor ook minder tijd en energie voor mijn blog. Gelukkig heb ik tussendoor ook nog een aantal leuke dingen gedaan en het vooral erg gezellig gehad. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 3

Goedemorgen, ik word wakker en mevrouw zit me aandachtig aan te kijken. Volgens mij wil er iemand een snoepje!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Ik heb een afspraak bij de dokter, wil boodschappen doen en even bij mijn moeder langs pakketjes ophalen. Dat is dus handiger met de auto. Alleen mijn binnenruit was ook bevoren… Dat duurde echt een eeuwigheid.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Eenmaal bij mijn ouders aangekomen heb ik maar de fiets van mijn zusje gepakt om naar de dokter te gaan. Dat is vlakbij mijn ouders huis en je kunt daar nooit je auto kwijt. Wel zo makkelijk.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Wachten… Ik laat een wratje onder mijn voet aanstippen met stikstof. Nooit eerder gedaan dus vind het een klein beetje spannend. Uiteindelijk voelde ik er helemaal niets van en deed het totaal geen pijn. Wel jammer dat ze ernaast had gestipt en ik nu met een mega pijnlijke bloedblaar onder mijn voet rondloop.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Ik ga weer terug naar mijn moeder en samen bedenken we dat we eigenlijk nog even naar de Action moeten, dus dat doen we. Ook kijk ik nog bij fietsenwinkels naar een nieuwe fiets. Mijn goede fiets is gestolen en rij nu rond op een stapfiets. Ik zoek weer een goede fiets met alles er op en eraan. Alleen ik heb geen idee wat ik moet nemen. Heb ik eindelijk een fijne fiets gevonden lees ik er weer allemaal slechte verhalen over op het internet…

Lief dagboek en lezeressen week 3

Ik ga rond 5 uur weer naar huis en bedenk me dat ik beter een andere route had kunnen nemen. Dit staat altijd vast met de spits…

Lief dagboek en lezeressen week 3

Thuis! Wat een prachtig uitzicht hebben we hier toch!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Voor het avondeten maar ik lekker stamppot zuurkool!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Maar dan wel uit de oven met banaan en ananas, dat is zó lekker!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 3

Op dinsdagochtend gaat mijn moeder altijd naar mijn oma en ik ben toevallig vrij dus ga gezellig mee! Helaas was dat voor korte duur, want onverwachts moest ik toch wel werken door zieken.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Ik ga dus weer snel naar huis, kleed me om, maak me op, schiet nog even snel foto’s!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Neem wat grote pakketjes van Danny aan, waarvan ik geen idee heb wat het is. Ik ben dan zo een nieuwsgierig mens wat het wil weten. Maar het zijn niet mijn pakketjes dus ik laat ze lekker dicht.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Die heb ik echt even nodig! Volgen jullie me trouwens op Snapchat? Ik heet byaranka.

Lief dagboek en lezeressen week 3

’s Avonds werk ik nog even aan wat artikelen met een luie Mila.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 3

Woensdag ben ik de hele dag aan het werk en vergeet helemaal foto’s te maken van die dag. Dan maar even van het eten.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Daarna ben ik helemaal kapot en ga lekker in bad relaxen met veel schuim!

Lief dagboek en lezeressen week 3

En ik kijk PLL, ik ben bijna bij! Hoef nog maar een paar afleveringen, spannend!

Lief dagboek en lezeressen week 3

En omdat ik het zo spannend vind, kijk ik de hele serie af! Nu ben ik eindelijk helemaal bij en weet wie A is!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Samen met Mila! Mila is totaal geen knuffel- en schootkat, dus vond het al heel wat dat ze bij me kwam liggen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 3

Weer vroeg aan het werk! Danny zei, als je de auto overdekt neerzet hoef je niet te krabben! Juist….

Lief dagboek en lezeressen week 3

Na het werk ga ik nog even langs mijn ouders (die wonen toch praktisch naast mijn werk) om mijn pakketjes op te halen. Mijn zusje heeft een nieuw spel gekocht dat we snel maar eens moeten spelen.

Lief dagboek en lezeressen week 3

’s Avonds eten we bietjes met speklapjes, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Mila ligt altijd heel stiekem te wachten op ons als we aan het eten zien. Als we de tafel afruimen en wij in de keuken zijn slaat ze haar slag om snel aan de borden te likken. Stoute kat!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Even mijn goede voornemen laten zien! Ik kocht een armband waar je je telefoon ik kan doen tijdens het sporten! Want dat ga ik weer doen!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Een Facebook groep van de Action noemt mijn site over het oogschaduw artikel. Ineens komen er ik weet niet hoeveel mensen op mijn site, tof! Alleen uiteindelijk waren het er zo veel dat mijn site eruit knalde.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 3

Vrijdag werk ik van vroeg tot 11 en daarna struin ik nog even de Kruidvat af (je weet maar nooit of ze een nieuwe collectie hebben liggen). Wel zie ik Phase 10 liggen, ons favoriete spel. Ik zelf heb hem al maar vrienden wilde hem ook graag zelf hebben. Ik appte deze foto dus even door of ik hem moest meenemen. Hij was trouwens wel super goedkoop, want ik heb er toen ooit 15 euro voor betaald.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Knappe dame!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Vanuit mijn werk nam ik knakworsten en broodjes mee. Even gezellig bij Elise lunchen en nagels lakken!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Daarna heb ik met een vriendin afgesproken om eindelijk weer eens te gaan sporten en nu willen we het volhouden ook! Daarom hebben we ons maar meteen ingeschreven voor een groepsles!

Lief dagboek en lezeressen week 3

Mila is echt een luie poes en ligt het liefst op haar ritselzak, schatje!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 3

7 uur, fijne tijd om te ontbijten! Weer een dagje werken, gelukkig maar tot 1 uur.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Omdat niemand op tijd reageerde nam ik de volgende dag pas Phase 10 mee, en dit spel. Geen idee of het leuk is.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Mila heeft iets nieuws, als de wasmachine draait er bovenop zitten, gek beest.

Lief dagboek en lezeressen week 3

En omdat ze niet van aandacht houdt (in de zin van extreem knuffelen en oppakken) doe ik dat soms wel eens expres (want ja, ik vind dat wel leuk). Daarna gaat ze altijd boos in haar huisje zitten dat ik dat dus niet mag doen. Wat een verschijning is het toch ook.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Moet ook gebeuren. Danny en ik gaan het hele huis even langs om alles goed op te ruimen.

Lief dagboek en lezeressen week 3

’s Avonds viert een vriend zijn verjaardag en we spelen spelletjes met onder andere Poker dat ik keihard verlies. Elke keer als ik goede kaarten had en dacht te gaan winnen had elke keer iemand nét iets beter. En geld moet rollen toch?

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 3

Zondag zijn we weer extreem lui (goh, wanneer niet op zondag) en doen wat dingen in het huishouden en ik kijk de laatste aflevering van The Blacklist (spannend!). We ruimen de kerstkaarten op en Danny legt het lint opgerold op de tafel neer. Alleen mevrouw heeft daar hele andere plannen mee…

Lief dagboek en lezeressen week 3

Mijn zusje komt langs om haar nieuwe spel te spelen, Elfenland. Het is even wennen, maar het is een heel leuk spel! Een mix tussen Catan en Risk.

Lief dagboek en lezeressen week 3

Omdat Danny en ik alleen eten in huis hadden voor ons twee en niet genoeg voor drie personen hadden besloten we pizza te bestellen. Bij de Domino’s kun je echt extreme couponing (of hoe dat dan ook heet) doen. We hadden 5 codes gebruikt en die deden het alle 5 en zorgde voor een heel leuk eindbedrag, haha!

’s Avonds kwamen Danny’s ouders nog langs voor een spelletje en dat was ons weekend. Deze week hoop ik het wat rustiger te hebben. Vandaag heb ik iets, morgen werk ik, woensdag hoop ik naar Rotterdam te kunnen voor een Benefit event en donderdag ga ik lunchen met collega’s en heb een borrel op het werk. Vrijdag werk ik de hele dag en zaterdag ben ik eens een keertje vrij, lekker! Zondag hebben we nog niets op de planning staan, maar dat zal wel weer een familiedag worden.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  beautifulday4makeup
  25 januari 2016 at 10:22

  Hihi, ik kijk ook altijd naar series of lees boeken in bad :)

 • Reply
  Sanne Feline
  25 januari 2016 at 10:23

  Wat zo’n facebook pagina wel niet voor je blog kan doen!

 • Reply
  Amy
  25 januari 2016 at 10:27

  Mila is zo fotogeniek, te schattig! Altijd fijn als je je pizza met korting kan afhalen, haha, ziet er yummy uit!

 • Reply
  Hannelore
  25 januari 2016 at 10:47

  Mila is zo schattig! Wat een heerlijk bad vol schuim heb je kunnen nemen, ik kan daar ook zo van genieten.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  25 januari 2016 at 12:08

  Wat een leuke foto’s, Mila steelt weer lekker de show, haha!

 • Reply
  femketje
  25 januari 2016 at 12:19

  haha die redbull foto :D

 • Reply
  Ile
  25 januari 2016 at 15:49

  Elfenland heb ik jaren geleden ook eens gespeeld, het is inderdaad een heel leuk spel!

 • Reply
  Manon
  25 januari 2016 at 17:40

  Leuke foto’s. Vooral Mila is echt te leuk

 • Reply
  Marie Beauty
  25 januari 2016 at 17:52

  Leuke foto’s ! :D Echt lastig altijd krabben van dat vries weer! Gelukkig is het hier in België weer helemaal ontdooid!

 • Reply
  Sterre
  25 januari 2016 at 18:42

  Ik vraag me eerlijk gezegd af of het wel wat gaat worden met je goede voornemens… Als je echt wilt veranderen zou je eetpatroon er naar mijn mening echt al wel een beetje anders uit moeten zien, ook al ga je over een week of zo pas officieel ‘beginnen’. Uit onderzoek blijkt dat mensen die verandering uitstellen onder het mom van “nu mag het nog”, vaak falen in een dieet of verandering in leefstijl. Het viel me in een eerder dagboekje namelijk ook al op dat je vaak op comments reageerde met “ja, maar ik ga pas eind januari of begin februari beginnen hoor!”

  Dit is niet bedoeld als gemene kritiek of zo, ik hoop echt dat het je wel gaat lukken!

  • Reply
   Elise
   25 januari 2016 at 22:44

   Ben het met Sterre eens, ik vroeg het me ook al af! (natuurlijk ook niet slechte bedoeld maar ik vraag me dus wel echt af of je het meent, en je jezelf straks niet in een ander eetpatroon plotseling forceert waardoor je als je “klaar” bent toch weer terugvalt. Het beste is om een gezonder eetpatroon voor altijd aan te meten en niet voor een bepaalde periode.)

  • Reply
   Aranka
   25 januari 2016 at 23:02

   Ik denk ook dat het heel erg lastig voor mij gaat worden. Maar in mijn eentje lukt het me helemaal niet. Ik zie het straks echt als een stok achter de deur die het voor mij uitkauwt. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat vallen en of het mijn dagelijkse levensstijl kan veranderen. Het is ook erg lastig als je er alleen voor staat en de verjaardagen voorbij vliegen met allemaal lekkers, visite komt en dan toch weer wat makkelijks besteld wat eigenlijk helemaal niet goed is.

 • Reply
  margriet kuper
  25 januari 2016 at 19:04

  Leuk dat je zoveel spellen gedaan hebt. phase 10 blijft leuk,maar ook hel nieuwe spel dat je kocht (triple) is leuk. Ik heb het zaterdag voor mijn verjaardag gekregen en gisteren al aardig wat potjes gespeeld. Ben benieuwd wat jij er van vindt,

 • Reply
  Djodie
  25 januari 2016 at 19:07

  Knakworsten met American Fritessaus!! Yay! Dacht dat ik de enige was die dat deed.. :-)

  • Reply
   Aranka
   25 januari 2016 at 19:11

   Ik doe het ook nooit, maar Elise had die saus en had het al zo lang niet meer gehad, dus het leek me een perfecte combinatie!

 • Reply
  Kelly
  25 januari 2016 at 19:55

  wat een leuke foto’s weer. Ik vind Mila net op een buddha lijken zo op die wasmachine haha!

 • Reply
  chucky1012
  25 januari 2016 at 20:15

  Schattige foto’s van Mila ;-)

 • Reply
  Charlotte
  26 januari 2016 at 19:46

  Leuke foto’s! Wel balen dat je veel moest werken. Oeeh ik ga je even toevoegen op snapchat!

 • Reply
  inge
  1 februari 2016 at 10:24

  Uhmm per ongeluk die van vorige week er nog een keer opgezet?

  • Reply
   Aranka
   1 februari 2016 at 10:29

   Hij linkt door naar het artikel van vorige week, heel gek! Maar het is opgelost!

 • Reply
  rachel
  30 januari 2017 at 10:01

  what je fiets gejat ?? die had je nog niet zolang toch :( verder idd een lekker druk weekje maar wel leuk!

 • Laat een reactie achter