Lief dagboek en lezeressen week 29

Lief dagboek en lezeressen week 29

Goedemorgen en leuk dat jullie weer met mij meekijken naar mijn afgelopen week. Een bijzonder saaie week als je het mij vraagt want er werden niet echt spannende dingen gedaan. Ik werkte, liep als een pinguïn, genoot van het weer en familie en vrienden. Kijken jullie weer met mij mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Maandag sliep ik lekker uit en wachtte op een meneer van het bedrijf die onze nieuwe voordeur gaat plaatsen. Hij kwam het kozijn opmeten zodat de deur precies zou gaan passen. Nadat de meneer was geweest belde ik eindelijk eens een keer de fysio en ik kon meteen terecht. Ik liep dus heel vrolijk naar de fysio toe. Alleen daarna was ik niet meer zo vrolijk. Ik blijk Shin Splits te hebben en werd meteen behandeld met dry needling en ik kan je zeggen dat dat goed pijnlijk is!

Lief dagboek en lezeressen week 29

Mijn lieve mooie beestje. Kijk nou wat een plaatje het is! Ik krijg trouwens nog steeds vaak vragen wel ras Mila is, Mila is een Brits Langhaar. Qua karakter en tekening exact de Brits Korthaar maar dan alleen met lang haar.

Lief dagboek en lezeressen week 29

’s Avonds spelen we weer met een hele club vriendinnen een spelletje. Dit keer is Ticket To Ride Verenigd Koninkrijk aan de beur. Het spel gaat daar totaal anders dus het is even wennen maar wel heel erg leuk!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Lief dagboek en lezeressen week 29

Mevrouw had het gekke uurtje en haar eigen krabpaal omgegooid. Nou dan is ze echt gek bezig geweest omdat die paal best zwaar is. Mevrouw zat daarna heel schuldig voor de tv naar me te kijken en ik moest er wel om lachen. Voor de rest werkte ik dinsdag lekker thuis, haalde een spelletje van Marktplaats op en bracht een vriend even naar de garage.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Woensdag is het heerlijk weer dus we gaan met een aantal vriendinnen naar de plas. We spreken af bij de Bloedbank, maar ik heb even een hele andere bloedbank in mijn hoofd – hij was blijkbaar nog verder -. Maar hij was achter het ziekenhuis dus was er bijna, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 29

Ik kreeg laatst een pakketje met de nieuwe Spa Duo smaken en nam daarvan één fles naar de plas, de smaak met aardbei en watermeloen. En mensen, dit is echt het lekkerste drankje dat in tijden heb gehad. Iedereen was ook fan die ik hem liet proeven.

Lief dagboek en lezeressen week 29

Helaas ging aan het einde van de dag de zon wel weg, maar de temperatuur bleef.

Lief dagboek en lezeressen week 29

Het was buiten zo ontzettend benauwd dat ik na de plas meteen onder de douche sprong, ik was doorweekt en helemaal plakkerig, jakkes!

Lief dagboek en lezeressen week 29

’s Avonds ging ik nog gezellig langs bij een vriendinnetje om het spel Machi Koro te spelen, ook zeker een dikke aanrader. Ik vond het zo leuk dat ik het ook meteen zelf bestelde met een leuke kortingsactie op bol.com (dit is de pagina met de actie) met twee spellen voor 20 euro.

Lief dagboek en lezeressen week 29

En daarna haalden we een ijsje om de dag goed af te sluiten. Om 10 uur ging ik richting bed omdat ik donderdag weer om 6 uur mijn bed uit moet.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Donderdag ben ik aan het werk van 7 tot 12 en daarna eet ik lekker in de tuin mijn broodje op. En ineens zie ik dat mijn passieflora gaat bloeien! Natuurlijk wel weer aan de kant van de buren, dat is een beetje jammer… Nu maar hopen dat er nog meer knoppen aan komen.

Lief dagboek en lezeressen week 29

Ik heb ook eindelijk tijd om mijn nieuwe spel Pandemie (die ik van Marktplaats kocht) te spelen. ’s Middags speelde ik het met een vriendin en ’s avonds met Danny. Het blijft ook spannend of je wint of het bord.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Vrijdag ben ik de hele dag aan het werk tot half 10 en eet lekker een zalmpasta op het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 29

’s Avonds kom ik thuis en is mijn bestelling van bol.com er met mijn bestelde spellen. Al deze spellen had ik voor 40 euro en dat scheelde nogal!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Zaterdag zijn Danny en ik de hele dag druk in het huishouden bezig, we doen boodschappen, de was, maak de badkamer schoon, zuigen het hele huis en ruimen de zolder wat op. Rond een uurtje of drie gaan we naar mijn schoonouders voor een barbecue, gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 29

En Shiba is er natuurlijk ook!

Lief dagboek en lezeressen week 29

We komen rond een uurtje of 11 thuis en we snappen al niet waarom die kat zo druk bezig is in een hoekje, wat blijkt, zit er een pad, jakkes!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 29

Zondagochtend had ik met een paar vriendinnen van de middelbare school afgesproken om lekker te brunchen en daar fietste ik heerlijk heen, het was prachtig weer.

Lief dagboek en lezeressen week 29

Een vriendinnetje had een heerlijke brunch gemaakt was erg lekker smaakte. Het was echt super gezellig en kletste lekker veel, jammer dat ik alweer snel weg moest omdat ik moest werken bij de Albert Heijn. Ik werkte van half 2 tot half 7.

Lief dagboek en lezeressen week 29

’s Avonds plof ik lekker op de bank en kijken Danny en ik een nieuwe aflevering van Orphan Black. Daarna spelen we nog een spelletje op de PlayStation en vind ik het wel weer mooi geweest voor deze week.

Deze week heb ik vooral een drukke en gezellige week. Vandaag is mijn beste vriendin jarig dus daar ga ik vanmiddag gezellig mee lunchen en ’s avonds werken. Dinsdag moet ik naar de fysio die mijn andere been gaat behandelen dus daarna kan ik weer niet lopen, heel fijn! Woensdag ga ik samen met Elise een high-tea doen en ’s avonds werk ik weer. Donderdag en vrijdag heb ik nog niets op de planning maar ik denk dat ik lekker ga werken thuis. Zaterdag gaan we naar Giethoorn om lekker met een bootje te varen en zondag hebben wij twee verjaardagen. Eéntje van een vriendin en van mijn opa voor zijn 80e verjaardag.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  chucky1012
  24 juli 2017 at 10:00

  Gefeliciteerd met alle jarigen!

  Heb een fijne en mooie week Xoxo

 • Reply
  Jorinde
  24 juli 2017 at 10:02

  Leuk weekje! Alleen wat zonde van je blessure.. Hopen dat je er snel vanaf bent met hulp van de fysio!

 • Reply
  TypischKim
  24 juli 2017 at 10:54

  Wat vervelend van je blessure zeg. Wel fijn dat je zo goedkoop spellen kan inslaan! Ik ben erg benieuwd geworden naar dat Spa drankje.

 • Reply
  femketje
  24 juli 2017 at 13:26

  mila is zoooo fluffy :D

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  24 juli 2017 at 14:40

  Mila is echt een cutie!!

 • Reply
  Annika
  24 juli 2017 at 15:33

  Wij hebben Pandemic ook, maar nog nooit van het spel gewonnen. Binnenkort maar weer eens doen.

 • Reply
  Hilde
  24 juli 2017 at 19:53

  Lijkt het je misschien leuk om eens een artikel te schrijven over bordspellen die je speelt? Wij komen meestal niet verder dan monopoly of 30 seconds, en het lijkt me ook wel eens leuk om wat anders te proberen. Alleen vind ik het vooraf zo moeilijk inschatten wat ik een leuk spel vind, en ik vind het te duur om aan te schaffen en er vervolgens achter te komen dat het niet mijn ding is (alhoewel marktplaats inderdaad wel een goed idee is!).

 • Reply
  Mariska
  24 juli 2017 at 20:07

  Ik wil dat drankje van SPA wel eens proberen, zeker als er watermeloen in zit :)

 • Reply
  margriet kuper
  24 juli 2017 at 20:24

  leuke spellen heb je gekocht. Wij hebben ze ook en vooral machi koro en uitbreiding blijven leuk. Pandemie is al weer lang geleden. Patchwork is ook leuk. Grappig om die spellen voorbij te zien komen in je dagboek.

 • Reply
  Harriet
  26 juli 2017 at 08:54

  Wat vervelend van je blessure, ik weet hoe pijnlijk Dry Needling is uit eigen ervaring. Maar het helpt echt! Hoevaak moet je nog?

  • Reply
   Aranka
   26 juli 2017 at 09:06

   Ik ben gisteren weer geweest en hij heeft mijn andere been gedaan. De klachten aan mijn andere been waren aanzienlijk verminderd. Het masseren deed totaal geen pijn meer bij het behandelde been en bij de ander (die toen nog niet behandeld was) schreeuwde ik het bij wijze van spreke uit. Ben benieuwd hoe het volgende week gaat met oefeningen of de klachten dan ook echt minder zijn.

 • Reply
  Jessica J.
  26 juli 2017 at 11:19

  Je kat is inderdaad echt een prachtdier! Grappig dat die passiebloem aan de andere kant van de schutting zit, haha.

 • Laat een reactie achter