Lief dagboek en lezeressen week 29 – 2021

2021 07 20 12.00.54

Jeetje jongens, de weken vliegen echt voorbij! Ik weet niet of het komt door het lekkere weer, dat het in Nederland vakantie is of dat mijn dagen steeds gevuld zijn met activiteiten. Maar de nieuwe week staat alweer voor de deur. Afgelopen weel ben ik behoorlijk vergeten foto’s te maken, maar hierbij mijn bescheiden dagboek.

Maandag

Van maandag heb ik helemaal geen foto’s,. Van half 9 tot 5 ben ik aan het werk en ik krijg eindelijk mijn verlossende telefoontje dat ik per 1 september begin met mijn nieuwe baan. Gek dat ik dan nog maar een maandje bij de KVK werk, de tijd vliegt echt. Ik ga in ieder geval met gemengde gevoelens weg, ik had het ontzettend naar mijn zin bij de KVK en ga mijn collega’s missen, maar bij de Politie gaat het vast ook leuk worden!

Dinsdag

2021 07 20 11.51.22

Dinsdag ga ik spontaan met mijn moeder, oma en tante high teaen bij de Gillende Keukenmeiden en het was echt heerlijk! Zeker een aanrader om hier in Zwolle te doen.

2021 07 20 12.00.54

We kregen drie gangen, broodjes, scones en zelfgemaakte taart, echt heerlijk!

Verder was ik dinsdag thuis aan het werk, deed mijn administratie en ging tussendoor nog even naar het ziekenhuis voor mijn lichttherapie.

Woensdag

2021 07 21 19.33.52

Woensdag ben ik de hele dag aan het werk en ’s avonds gaan we op bezoek in het revalidatiecentrum in Kampen. Alleen wij snapte niet helemaal waar het was (de afdeling heette Nieuwe Markt) en gingen dus naar de Nieuwe Markt in Kampen zelf. We waren een klein beetje verdwaald maar uiteindelijk kwamen we op de juiste plek. Wel weer een stukje van Kampen gezien, dat is dan wel weer leuk!

Donderdag & Vrijdag

2021 07 23 15.23.29

Donderdag en vrijdag waren rustige dagen. Ik was gewoon aan het werk en voor de rest deed ik eigenlijk vrij weinig. ’s Avonds spelen Danny en ik een nieuw spel voor op de Nintendo Switch, Luigi’s Mansion 3 wat echt een heel erg leuk spelletje is. En natuurlijk moest ik nog weer naar het ziekenhuis voor mijn lichttherapie.

Zaterdag

2021 07 24 10.27.44

Zaterdag is mijn beste vriendinnetje jarig en ze werd 31. ’s Ochtends doen we lekker taartjes in de stad en kijken daarna nog even bij een paar winkels. Voor de rest doe ik zaterdag het huishouden en ’s avonds hebben we de verjaardag zelf. Het was echt fijn/leuk om weer eens een verjaardag te hebben (met gepaste afstand natuurlijk). Eindelijk weer een beetje normaal.

Zondag

2021 07 25 15.53.21

Zondag was het eindelijk weer eens een klusdag. We pakken de draad weer op en ik ben lekker in de tuin bezig. Mila vind het ook heerlijk om in de tuin te liggen. Ze ligt het liefst hier bij de schuttingdeur zodat ze alles goed in de gaten kan houden en op wacht is voor de buurkatten.

2021 07 27 13.49.24

Alle gipsplaten zitten er nu in en we kunnen alles aflakken, behangen en daarna de plafondplaten plaatsen voor de schuine kant. Dan is de zolder bijna helemaal af en kunnen we gaan beginnen aan de badkamer.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Siraya
  27 juli 2021 at 16:25

  Politie? Dit heb ik even gemist. Wat ontzettend leuk wat ga je precies doen? Ik heb altijd al bij de politie gewild

 • Reply
  Daenelia
  28 juli 2021 at 10:56

  Jeetje, wat een lekkere taartjes. Ik weet niet wat het was de afgelopen week, maar ook ik had behoefte aan iets buitenzinnigs lekker en bestelde … donuts. Ook lekker. Maar nu zit ik wel weer even vol van zoetigheid :) (Hoewel de taartjes er echt wel verleidelijk uitzien …)

 • Reply
  elisemayanne
  6 augustus 2021 at 16:58

  Wat zien die taartjes er lekker uit:) De tijd gaat inderdaad snel. Jammer dat het minder warm is. Het lijkt wel herfst. Ik hoop dat we nog even mooi weer krijgen. Fijn weekend:)

 • Laat een reactie achter